Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
Life
28/03/2017 | 15:10

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/03- 2/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα πάρεις φόρα και δεν θα μπορείς να σταματήσεις. Το μόνο που θα σε κάνει να φρενάρεις θα είναι η διάθεσή σου να διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει. Κατά τα άλλα θα ξεκινήσεις νέα πράγματα τα οποία δεν ήταν τόσο εύκολο παλιά να τα κάνεις γιατί δεν είχες το δυναμικό που σου χρειαζόταν ούτε και την κατάλληλη ενέργεια. Τώρα θα χρησιμοποιήσεις εργαλεία που θα σου φανούν υπερβολικά χρήσιμα και απαραίτητα στην καθημερινότητα. Όλα πάντως θα σου φανούν τελείως καινούργια και ανανεωμένα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αφυπνιστείς με νέες ιδέες που θα σε βγάλουν από την αφάνεια. Θα πρέπει όμως να εκφραστούν με μέτρο και ισορροπία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Ένα μυστικό που κρατούσες καλά κρυμμένο θα βγει στην επιφάνεια και μπορεί να σε κάνει να βρεις μια σημαντική αλήθεια. Επίσης μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που δεν το ήξερες και να βγεις απότομα από την νιρβάνα σου. Όλα είναι καλά και χρήσιμα μέχρι ενός σημείου – αυτό θα νιώσεις. Γιατί αλλιώς θα συνέχιζες την πορεία σου χωρίς να ξέρεις τι να κρατήσεις και τι να πετάξεις από κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις. Την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία που μπορεί να ψάχνεις σε ένα πρόσωπο για να σταματήσεις να βαριέσαι, θα την βρεις ξαφνικά και απρόσμενα και αυτό πιθανόν να σε κάνει να αιφνιδιαστείς. Γιατί ενώ την έψαχνες, τώρα δεν είσαι καθόλου έτοιμος/η να τη βάλεις στην ζωή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η ενέργεια που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου θα σε κάνει να διαχειριστείς τις καταστάσεις πολύ δυναμικά. Όλη η αλήθεια θα βγει ξαφνικά στην επιφάνεια και θα σου αποκαλυφθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ακόμα και σε κάποια πολύ ιδιαίτερα θέματα. Όσα σε απασχολούν θα τα λύσεις με έναν πολύ ξεχωριστό και δυναμικό τρόπο. Οι έξυπνες ιδέες αλλά και η διαφορετικότητα που θα βιώσεις την κάθε στιγμή θα σου δώσουν μια καινούργια πραγματικότητα που θα σε αφυπνίσει. Οι σχέσεις σου με ξεχωριστούς ανθρώπους θα είναι αληθινές. Μέσα από μια κίνηση πάντως θα αιφνιδιάσεις επαγγελματικά μια ομάδα ή έναν ανταγωνιστή και σίγουρα θα κερδίσεις χωρίς καν να κουραστείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βρίσκεσαι σε μια καινούργια διάθεση η οποία κατά κάποιο τρόπο θα σε αναγκάσει να βγεις είτε από έναν ασυνείδητο ύπνο είτε από μια εξαρτημένη κατάσταση. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο αλλά η κουρτίνα θα σηκωθεί και εσύ θα δεις την αλήθεια και θα καταλάβεις πόσο αναγκαία είναι. Γιατί θα πας μακριά και θα δουλέψεις περισσότερο για να εξασφαλίσεις το μέλλον. Η αρχηγία σε ένα συγκεκριμένο θέμα μαζί με πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να δράσεις πολύ δυναμικά θα είναι από τα καινούργια στοιχεία τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκοπείς από καταστάσεις που σου φαίνονται πλέον αρρωστημένες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις το εγώ σου τεράστιο, γιατί υπάρχει πιθανότητα να θέλεις να αναδειχτείς με οποιοδήποτε μέσον που θα σου δημιουργήσει συνθήκες αναγνώρισης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση γιατί βλέπεις ότι ανοίγεται ο δρόμος μπροστά σου και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο, αφού θα βρεις συνθήκες να εκφραστείς χωρίς να νιώθεις ότι θα απορριφθείς ή θα αποτύχεις σε αυτό που θα κάνεις. Προσπαθώντας να ξεπεράσεις κάποιες αναποδιές που πιθανόν αποτελούν εμπόδια στην εξέλιξη σου, θα κάνεις το άλμα για την επιτυχία. Γιατί πλέον οτιδήποτε μπαίνει μπροστά σου δεν θα το βλέπεις σαν κακοτυχία, αλλά σαν μέσο για να αυξήσεις περισσότερο την δύναμή σου και να μάθεις πράγματα. Το εξωτερικό είναι πιθανός τόπος επαγγελματικής επέκτασης. Μια καινούργια γνώση σίγουρα θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις κάποιες σταθερές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αλλάξει ο τρόπος αντίληψής σου σε πολλούς τομείς και αυτό θα βοηθήσει να προοδεύσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Αναγκάζεσαι από τις εξωτερικές συνθήκες να αλλάξεις τελείως γραμμή και πλεύση προς όλες τις καταστάσεις. Βλέπεις ότι με την υπομονή ή την αδράνεια τίποτα δεν αλλάζει και τίποτα δεν προχωράει. Το ίδιο όμως μπορεί να σκεφτούν και τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι και να διακόψουν ξαφνικά οτιδήποτε αφορά συνεργασία ή οικονομική δοσοληψία μαζί σου. Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι τομείς που θα διακοπούν θα έχουν εξαντλήσει όλες οι πιθανότητες προς όλες τις κατευθύνσεις. Το καλό είναι ότι θα αναγκαστείς να βάλεις εμπρός άλλους μηχανισμούς που θα σε βοηθήσουν να φέρεις το καινούργιο και το διαφορετικό στη ζωή σου σε όλους τους τομείς. Τα πάντα σχετίζονται με την αυτονομία που θα πρέπει να έχεις σαν άτομο αλλά και σαν προσωπική αξία. Γιατί αρκετά είχες υπομείνει σε αρρωστημένες σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμα και στη σχέση με τον εαυτό σου. Τώρα θα αναλάβεις δυναμικά πρωτοβουλίες και θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα μια και καλή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΖΥΓΟΣ (23/10-21/11)

Η συνεργασία, η συντροφικότητα και γενικά όλες οι συμπεριφορές που σχετίζονται με τους άλλους θα αλλάξουν ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Γιατί θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις τους όρους σου αλλά και να θέσεις τον εαυτό σου σε απόσταση ασφαλείας. Πιθανόν να καταργήσεις εκείνη την φοβερή διπλωματία που έχεις γενικά σαν άτομο και να φερθείς αυθόρμητα ή και πολύ παρορμητικά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να διαλύσεις μια σχέση ή μια συνεργασία, με στόχο να την συνθέσεις ξανά με άλλους πιο δίκαιους όρους που αφορούν το άτομό σου. Από την άλλη, θα ανοίξουν πόρτες που σίγουρα δεν ήταν εύκολες πιο πριν. Πιθανόν να γίνει όλο αυτό επειδή εσύ θα έχεις το θάρρος ή ακόμα και το θράσος να μπεις δυναμικά. Αυτό το διάστημα, ίσως παρουσιαστούν ακόμα και τελείως άγνωστες προοπτικές, όμως εσύ δεν θα σκεφτείς, απλώς θα τολμήσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχεις πάρει φωτιά γιατί βλέπεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και εδώ και τόσο καιρό δεν το είχες καν αγγίξει. Μπορεί να θυμώσεις και να πάρεις στροφές για να κάνεις πράγματα τα οποία τα θεωρείς απαραίτητα αυτό το διάστημα. Όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και αν κρατάς καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν, θα είναι πολύ επώδυνα. Γιατί θα πρέπει να τις ξεφορτωθείς, αλλάζοντας τελείως στόχο ακόμα σε κάτι σταθερό που υπάρχει και σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ θα κληθείς με κάποιο τρόπο να συμπληρώσεις μια νότα καινούργιας πραγματικότητας. Όλα πιθανόν πρέπει να αλλάξουν και να διαφοροποιηθούν, με σκοπό τη δική σου τακτοποίηση και με προοπτική που θα αφορά το μέλλον σου. Αν χρειαστεί να κόψεις «μαχαίρι» κάτι πολύ αρρωστημένο και τοξικό θα το κάνεις, προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου – από συνεργασίες μέχρι συμπεριφορές που δεν μπορείς πλέον να ανεχτείς. Θα μιλήσεις και τελικά αυτό θα σου προσφέρει νέες πιθανότητες εξέλιξης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Βρίσκεσαι σε μια φάση που προτιμάς να δημιουργείς από μόνος/η σου γιατί μπορείς να καθοδηγείς με άνεση τον εαυτό σου. Οπότε θα αποδείξεις πρώτα σε σένα ότι αξίζεις και μετά στους υπόλοιπους. Το μυστικό είναι ότι θα δεις τη ζωή σαν παιχνίδι και σίγουρα θα ρισκάρεις, διώχνοντας από πάνω σου όλο το παρελθόν με τα προβλήματα του με μια κίνηση ευσπλαχνίας προς τον εαυτό σου. Το παιχνίδι σε συμφέρει αυτήν τη στιγμή γιατί δεν θα έχεις εκείνο το άγχος της αποτυχίας ή της επιτυχίας, αφού θα απελευθερωθείς από πολλά πράγματα που σε βαραίνουν. Η διασκέδαση και γενικά η ανεμελιά θα πάρουν την θέση των προβλημάτων. Έστω και λίγο να κρατήσει αυτό, θα βρεις τον αυθεντικό σου εαυτό που κάπου έχεις χάσει με το πέρασμα των χρόνων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Μπαίνεις σε μια τελείως καινούργια εποχή η οποία σηματοδοτείται ακόμα και με επαναστατικές σκέψεις ή κινήσεις που θα σε βγάλουν από μια καθημερινότητα που δεν σου αρέσει καθόλου. Ένας Κριός θα σου συμπαρασταθεί υπερβολικά και σίγουρα μέσα από τα δικά του/της μάτια θα δεις πράγματα που δεν ήσουν σε θέση να διακρίνεις. Το μυστικό αυτής της περιόδου είναι ότι πρέπει να ακολουθήσεις την ροή της παρόρμησης όπως υπάρχει και να μην προσπαθήσεις να βγεις από εκεί, όσο και να νιώθεις ότι θα χάσεις τις σταθερές σου και τα καλούπια σου. Η αντιπροσώπευσή σου από άλλα άτομα πιθανόν να σταματήσει να υπάρχει με δική σου πρωτοβουλία. Γιατί έχεις ανάγκη να καθορίσεις εσύ τη θέση σου και να μην μπλέκονται άλλοι στα πόδια σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξεις για να μην διαλύσεις σχέσεις και συνεργασίες που είναι χρήσιμες στην πορεία σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την δική σου έμπνευση και το δικό σου όραμα και μέσα από εκεί να πορευτείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Όλα είναι καινούργια και ανανεωμένα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Η μοναδικότητά σου είναι αυτό που θα προβάλεις και θα το κάνεις με ένα τρόπο πολύ σωστό επικοινωνιακά, αφού δεν θα φοβάσαι την απόρριψη ή τον εξοστρακισμό από φίλους και ομάδες. Η σχέση με τον Κριό θα σε οδηγήσει σε μια νέα κατάσταση η οποία πιθανόν να σε φέρει αντιμέτωπο/η με άτομα στα οποία παλιά απέφευγες ακόμα και να πεις τη γνώμη σου. Όχι γιατί δεν είχες τη δύναμη να το κάνεις, αλλά διατηρούσες έναν ιδιαίτερο σεβασμό και αυτό ήταν τροχοπέδη σε μια αυθόρμητη συμπεριφορά. Σε απασχολεί υπερβολικά το οικονομικό κομμάτι και κυρίως ένα ακίνητο το οποίο μπορεί να σε έχει φέρει αντιμέτωπο/η με την οικογένεια. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις υποθέσεις σου. Αν τις διαχειριστείς με ελευθερία και με έλλειψη φόβου θα οδηγηθείς προς το στόχο σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (27/3 – 2/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αναγκάζεσαι να μιλήσεις ανοικτά για όλα τα οικονομικά θέματα. Ο λόγος είναι ότι μπορείς εύκολα πλέον να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους και αυτό σε βοηθάει να αποκτάς αυτοπεποίθηση και θάρρος για τις δικές σου υποθέσεις. Η διάθεση αυτονομίας σε ένα οικονομικό κομμάτι που περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη συνεργασία θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και όχι μόνο. Θα εκτιμήσεις δηλαδή περισσότερο τη δουλειά που προσφέρεις και θα ζητήσεις το αντίστοιχο αντίτιμο. Επειδή μερικές φορές δεν θέλεις να έχεις πολλές ευθύνες στο κεφάλι σου, προτιμάς να απομονώνεσαι και να μην έχεις πολλά να σε κατευθύνουν. Τώρα όμως θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, με στόχο να ξεκαθαρίσεις το μπλεγμένο κουβάρι που σου παρουσιάζεται κάθε λίγο και λιγάκι και αφορά τα θέλω και τις επιθυμίες σου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer