Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
24/01/2017 | 09:25

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01- 29/01) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Έχεις μια παρασκηνιακή δράση ίσως γιατί το ένστικτό σου σε προειδοποιεί να είσαι πιο συγκρατημένος/η και εσωστρεφής. Η φαντασία σου γενικά είναι πολύ ενισχυμένη αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αφήνεσαι να κάνεις διάφορα όνειρα, τα οποία θέλεις να βγουν. Αν επιμείνεις, θα δεις ότι όταν χαλαρώνεις και πιστεύεις με την καρδιά σου, υλοποιούνται εύκολα οι επιθυμίες σου. Μέσα σου πάντως αλλάζεις και παρακολουθείς από μια άλλη οπτική γωνία τη ζωή και οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις τη διάθεση να βγεις τελείως έξω από το καβούκι σου γιατί κάτι θα σε σπρώξει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με το κοινωνικό καλό. Μια νέα ιδέα που θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια φίλων ή μέσα από μια ομάδα θα είναι η αρχή για να ξεπεράσεις κάποια παλιά κολλήματα και να δεις με μια πιο προοδευτική ματιά όλα τα πράγματα γύρω σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Μερικές φορές νιώθεις ότι αναλώνεσαι εξ αιτίας των ευαισθησιών σου και δεν έχεις ξεκάθαρη άποψη ούτε καν για θέματα της δουλειάς σου. Πιθανόν να παρασύρεσαι πιο εύκολα από τις διάφορες επιρροές που υπάρχουν, αλλά τώρα θα έχεις τη διάθεση να τις σταματήσεις και να λειτουργήσεις με τη λογική σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Αυτός θα είναι ο αγώνας σου γιατί διαισθάνεσαι ότι κάπου κάνεις λάθος και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα αλλάξεις σταδιακά τον τρόπο που κινείσαι κοινωνικά ή επαγγελματικά και θα γίνεις πιο εξωστρεφής, εφαρμόζοντας μια πιο φιλική πολιτική η οποία θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες καταστάσεις, πιο προοδευτικές για τον χαρακτήρα σου. Με τον Υδροχόο θα δημιουργηθεί μια σχέση από εκεί που δεν το περίμενες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Αυτήν τη στιγμή νιώθεις μπερδεμένος/η, ίσως γιατί βιώνεις μέσα σου μια διαφορετική εμπειρία και όλα τα βλέπεις κάτω από ένα συναισθηματικό πρίσμα, γι’ αυτό δεν μπορείς να ενεργήσεις πολύ δυναμικά ή αποφασιστικά. Πιθανόν να αναγνωρίζεις ότι κολλάς σε καταστάσεις που δε βοηθούν στην επίλυση των πρακτικών σου θεμάτων, ωστόσο συνεχίζεις να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά σε έντονους ρυθμούς. Η καλλιτεχνική σου φύση ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια και να σε καθορίσει. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα εξωτερικού ή σπουδές που θα είναι εύκολα για τα δικά σου δεδομένα. Η εμπιστοσύνη που θα έχεις σε ό,τι κάνεις είναι το απαραίτητο στοιχείο για να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές φοβίες ή ανασφάλειες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Κατά κάποιο τρόπο προκαλείς όχι μόνο γιατί προσπαθείς να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, αλλά και να τον κρατήσεις εκεί για όσο καιρό κρίνεις εσύ απαραίτητο. Ωστόσο, από εκεί που δείχνεις ευχαριστημένος/η, ξαφνικά νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά κι ενώ έχεις όλα τα φόντα να ζεις καλά, κάτι βρίσκεις και παραμένεις ανικανοποίητος/η. Ο Ερμής στον άξονά σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις συνεργασίες, οι οποίες είχαν συζητηθεί ήδη εδώ και καιρό. Αν δεν είσαι σίγουρος/η για μια εσωτερική μετακίνηση που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, καλύτερα να μείνεις στην ίδια θέση, για να μην βρεθείς αργότερα σε αμηχανία ή αδιέξοδο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα και σπουδές για να εξελίξεις τις ικανότητές σου θα σε βοηθήσουν αρκετά. Μπορεί να υπάρχουν νομικά θέματα που όμως εύκολα θα επιλυθούν, ωστόσο, μέχρι να το συνειδητοποιήσεις, θα αγωνιάς υπερβολικά. Γι’ αυτό καλύτερα να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Περιμένεις πράγματα αλλά και υποστήριξη από συνεργασίες σε ό,τι κάνεις. Μάλιστα η βοήθεια μπορεί να είναι είτε οικονομικής φύσης είτε ένα χέρι πρόθυμο να αναλάβει πρακτικά θέματα και μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνεις γιατί αφήνεσαι και δεν έχεις μεγάλους ενδοιασμούς. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου ενεργοποιεί περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου. Πιθανόν να ασχοληθείς με υποθέσεις που είναι περισσότερο άλλων παρά δικές σου, όμως αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς και να δεις από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα. Επειδή τις περισσότερες φορές κοιτάς πρώτα εσένα και το οτιδήποτε θέλεις, δεν σου είναι εύκολο να αντιληφθείς τις ανάγκες των άλλων γι’ αυτό μερικές φορές νιώθεις ότι σε αδικούν ή δεν σε καταλαβαίνουν. Όλα γίνονται όμως για ένα σκοπό. Η έννοια της «συνεργασίας» είναι πολύ σημαντική στη ζωή, την οποία, αν δεν την κατανοήσεις αυτή την περίοδο σε όλα τα επίπεδα, θα δυσκολευτείς να συνεννοηθείς ή να έχεις καλές σχέσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Έχεις ακόμα ισχυρή παρουσία στην ζωή των άλλων. Όσο προχωρά ο χρόνος νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις περισσότερα πράγματα κι αυτό σου δημιουργεί εσωτερική δύναμη. Αν πρέπει να κάνεις μια κίνηση στη δουλειά σου, ίσως έχεις ηθικά διλλήματα ή φοβάσαι ότι, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο, θα ρίξεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Αλλά βλέπεις ότι είναι μονόδρομος και δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, πέρα από τομές και αλλαγές. Καλό είναι να δείξεις καθαρά τις προθέσεις σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η. Όλα έχουν μια βάση, οπότε, αν δουλέψεις σωστά εκεί πάνω, δεν θα διακινδυνεύσεις τη θέση σου, αλλά ούτε και των άλλων. Η πρωτοπορία ίσως χρειάζεται άμεσα για να αλλάξεις όλα τα παλιά και συντηρητικά κομμάτια σε επίπεδο οργάνωσης αλλά και καθημερινότητας. Η σχέση με τον Υδροχόο σου δίνει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Θα αρχίσεις να αναπνέεις ελεύθερα και θα βγεις με κάποιο τρόπο στην επιφάνεια. Αρκετά είχες βουλιάξει στην ευαισθησία, τα προβλήματα και την αδυναμία. Τώρα σιγά-σιγά αναλαμβάνεις δράση και βλέπεις πλέον τα πράγματα με πιο δυναμική ματιά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, κάτι καινούργιο θα μπει στη ζωή σου και θα κάνεις στροφή σε φίλους και σε άτομα που σχετίζονται μαζί σου. Όλα θα λειτουργούν πιο εύκολα και πιο γρήγορα, γι’ αυτό κι εσύ δεν πρέπει να χάνεις χρόνο με ατέλειωτες αναλύσεις και καταστάσεις που σε κρατούν πίσω. Θα πρέπει να αναλάβεις τα ηνία της καθημερινότητάς σου γιατί από εκεί εξαρτώνται οι μελλοντικές σου κινήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα είσαι ακόμα μπερδεμένος/η με ένα πρόσωπο μέσα στη δουλειά σου και κολλημένος/η γιατί δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Προς το παρόν είσαι γαλήνιος/α και ήρεμος/η, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα παραμείνεις για πολύ καιρό έτσι γιατί θα ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές, οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα χάσεις την ηρεμία σου γιατί οι συνθήκες θα διαφοροποιηθούν, αφού θα ξεφυτρώσουν προβλήματα είτε στις σχέσεις είτε στην στρατηγική σου σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό θέμα. Πάντως κάτι σε σπρώχνει να αναζητήσεις την αλήθεια και να την βγάλεις στην φόρα και με τη Νέα Σελήνη πιθανόν να το επιχειρήσεις, αλλά με μεγαλύτερη σφοδρότητα και πίεση. Όλα αυτήν τη στιγμή είναι για σένα ένα παιχνίδι και όσο μπορείς το παίζεις με τους δικούς σου όρους. Η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία θα σου δώσουν μια καινούργια και διαφορετική ματιά απέναντι στη ζωή. Ανοίγοντας το σπίτι και την καρδιά σου θα δείξεις ότι εμπιστεύεσαι παραπάνω κάποια άτομα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια σε τυχερά παιχνίδια αλλά και σε ερωτικές περιπέτειες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Αναγνωρίζεις την ανάγκη για ελευθερία και κυρίως για διαφάνεια, επειδή αυτή την περίοδο, για να μην δημιουργηθούν εντάσεις είτε μέσα στο σπίτι είτε με άτομα που είναι γύρω σου, άφησες τα πράγματα να εξελιχθούν, κάνοντας τα στραβά μάτια. Τώρα όμως ξεκινάς κάτι τελείως διαφορετικό και ιδιαίτερο σε επίπεδο επαφών, που σε βγάζει προς τα έξω και σου επιτρέπει να επικοινωνείς με περισσότερο κόσμο και να λες αλήθειες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις ακόμα ενδοιασμούς και φόβο να αφήσεις το οτιδήποτε θεωρείς καλό και να πάρεις έναν δρόμο πιο εύκολο για τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Όλα θα αλλάξουν από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να κάνεις κάτι δημιουργικό και θα το καταφέρεις χωρίς δυσκολία. Θέματα με υδραυλικά ή νερό σε κάποιο χώρο του σπιτιού σου, ενδεχομένως να σε αναγκάσουν να πάρεις τα εργαλεία σου και να κάνει τον μάστορα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Σκέφτεσαι πολύ τον τελευταίο καιρό, αφού ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου, ο οποίος σε βοηθά να έχεις καλύτερη επαφή με τον έξω κόσμο. Έχεις πλέον καταλήξει στο τι θέλεις να συζητήσεις και τι να επικοινωνήσεις. Μην παραξενευτείς, επίσης, αν σου έρθει να κάνεις πράγματα τελείως διαφορετικά από άλλες φορές. Το μυστικό είναι να ασχοληθείς με δημιουργικά θέματα για να αντέξεις το βάρος που πιθανόν να κουβαλάς αλλά και να κουμαντάρεις τη θύελλα που επικρατεί αυτή την στιγμή μέσα σου, ίσως γιατί έχεις θυμώσει για κάτι που έχει διαλυθεί και δεν ήθελες με τίποτε. Δεν πρέπει όμως να σου διαφεύγει ότι χρειάζεται να κάνεις χώρο στο καινούργιο και το διαφορετικό. Η ενασχόλησή σου με οικονομικά θέματα θα σε κάνει να ερευνήσεις βαθύτερα για να δεις τι μπορείς να καταφέρεις. Βέβαια, το έχεις πάρει και λίγο «πατριωτικά» γι’ αυτό προσπαθείς να ξεφύγεις και να αλλάξεις επίπεδο ή, αν δεν γίνει αυτό, να έχεις να ζεις και να βοηθάς συγχρόνως και τους γύρω σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 -29/01) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ενώ είχες βυθιστεί στα δικά σου και έβλεπες ότι τίποτα δεν αλλάζει, έρχεται η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 του μηνός στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και σε υποχρεώνει να ξυπνήσεις τελείως, σταματώντας οποιαδήποτε συνήθεια είναι βλαβερή για σένα ή έχει αρνητική επίδραση στη ζωή σου, όπως πχ το κάπνισμα, που τώρα θα είναι πιο εύκολο να το κόψεις. Από την άλλη, θα κάνεις διάφορες επαφές που θα έχουν περισσότερο συναίσθημα. Όχι ότι θα σου είναι εύκολο, αλλά κάπως θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τα ωραία πράγματα που σου συμβαίνουν, χωρίς ενοχές ή αμφιβολίες. Η ενασχόληση με τον χορό και τις δημιουργικές τέχνες θα σου κάνει πολύ καλό, ενώ η ανοιχτή επικοινωνία και η εύκολη συνεννόηση με ένα συγγενικό πρόσωπο θα σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/01 – 29/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Για λίγο ακόμα θα βρίσκεται ο Άρης στο ζώδιό σου, ο οποίος μέχρι και τις 27 του μηνός θα σου δίνει ευκαιρίες για δράση, ατομική εξέλιξη και πρόοδο. Μένει όμως η Αφροδίτη, η οποία θα συνεχίσει να σου προσφέρει απλόχερα τα δώρα της μέχρι και τις αρχές του άλλου μήνα. Η πιο γενναιόδωρη κίνηση που θα κάνεις αυτήν τη στιγμή είναι να συγχωρήσεις τα άτομα που πιθανόν κάπου να σε έχουν βλάψει. Όλα γυρίζουν γύρω από εσένα και τις αποφάσεις που θα πάρεις, οι οποίες φαίνεται να επηρεάζουν το παρόν αλλά και το άμεσο μέλλον σου. Η σοβαρότητα και η επιστημονική κατάρτιση κάποιων φιλικών σου ατόμων θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τις ιδέες σου πάνω σε ένα καινούργιο επαγγελματικό βήμα. Με πρωτοπόρα αλλά και ολοκληρωμένη δομή θα μπορέσεις να πετύχεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer