Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
09/04/2014 | 16:34

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 – 13/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις αρκετά αντικειμενικά γιατί υπάρχουν κάποιες υποθέσεις για τις οποίες θα πρέπει να δώσεις άμεσα λύσεις αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να προγραμματιστείς αρκετά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διορατικότητα αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 -13/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε παρόλο που θα είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και μια αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Μην αγχώνεσαι γιατί θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 – 13/4) διδυμοσ (21/5-20/6)

Μπορείς να ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε με υποθέσεις που εκκρεμούν και θα τις τακτοποιήσεις όλες πολύ καλά. Δικά σου άτομα προσφέρονται για να σε βοηθήσουν. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 – 13/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Για να μπορέσεις να πετύχεις αγαπητέ Καρκίνε αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις που έχεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Ερμής που την Δευτέρα θα μπει στον Κριό θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 – 13/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Από την Δευτέρα που ο Ερμής θα μπει στον Κριό αγαπητέ Λέοντα θα έχεις καλή διάθεση και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να ξεπεράσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 -13/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Είσαι σε περίοδο αγαπητέ Παρθένε που θέλεις να κάνεις γενικές αναδιοργανώσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την ζωή σου. Θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Ότι βάλεις στο μυαλό σου θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4- 13/4) ζυγοσ (23/9-22/10)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Ζυγέ και θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής την Δευτέρα θα μπει στον Κριό και σου δίνει την καλή επικοινωνία και τις καλές επιρροές του. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο φρόντισε με τον καλό προγραμματισμό που έχεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4- 13/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς αγαπητέ Σκορπιέ. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις τώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4- 13/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η ευαισθησία σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη θα είναι αυξημένη και θα παραπονιέσαι για τα πάντα. Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις και ειδικότερα από την Δευτέρα που μπαίνει ο Ερμής στον Κριό θα πάρεις δύναμη για να πετύχεις τους στόχους που έχεις να υλοποιήσεις και που τους έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου.
.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4- 13/4) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Αυτή την εβδομάδα για να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά θα πρέπει να αλλάξεις τακτική αγαπητέ Αιγόκερε. Δες μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό και μην αφήνεις να σε πηγαίνουν οι ίδιες οι καταστάσεις εκεί που θέλουν. Από την Δευτέρα που ο Ερμής θα μπει στον Κριό θα έχεις καλή επικοινωνία και πολύ δυναμισμό για να μπορέσεις να καταφέρεις με ότι καταπιαστείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 -13/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις αγαπητέ Υδροχόε. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις με κάποια άτομα. Η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη της.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/4 – 13/4) ιχθεισ (19/2-20/3)

Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να ξεκινήσεις να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες αγαπητέ Ιχθύ. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σου. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με πολύ ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer