Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
22/11/2016 | 14:08

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11- 27/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Οι προσπάθειες σου τελικά θα πιάσουν τόπο και θα ξεφύγεις από τις εντάσεις και τις δυσκολίες γιατί θ’ αρχίσεις να βλέπεις την άλλη πλευρά των πραγμάτων, οπότε θα καταφέρεις να φτάσεις και στο στόχο σου. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από την δική σου στάση η οποία πιθανόν χρειάζεται να αναβαθμιστεί με θετική σκέψη και στάση για τη ζωή. Από τις 22 του μηνός και μετά η εμπιστοσύνη σου σε ό,τι κάνεις θα γίνει ακόμα πιο δυνατή και θα καταφέρεις τα μικρά θαύματα που θέλεις στην καθημερινότητά σου. Μέσα από την υπερβολική πειθαρχία και προσήλωση στο στόχο σου, ωριμάζεις. Έτσι αποκτάς καινούργιο αέρα σε γνώσεις αλλά και εμπειρία η οποία θα σε οδηγήσει τελικά σε δρόμους που σου πηγαίνουν και σε εξελίσσουν.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Θα βγεις από ένα τούνελ που σε κάνει να παραμένεις αδρανής και θα συνδεθείς με το «εδώ και τώρα» πιο εύκολα και ευέλικτα. Το σημαντικό για σένα είναι να απελευθερωθείς από τις διάφορες αιτίες που σου στερούν την ανεξαρτησία σου. Δεν είναι εύκολο και, αυτό το διάστημα, το ψάχνεις συνέχεια, είτε μέσα από νέα γνώση είτε μέσα με ανοίγματα που παλιά δεν θα έκανες με τίποτε. Μια σχέση από το εξωτερικό πιθανόν να επανέλθει, αλλά με πολλούς όρους και κανόνες και πιθανόν να μη θέλεις να ξεκινήσεις κάτι που σε δεσμεύει τόσο πολύ. Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες ιδιόρρυθμες συνθήκες ή περίεργες καταστάσεις στη δουλειά και εσύ χρειάζεται να τις ακολουθήσεις για να μην φανείς δογματικός/η. Το ζητούμενο από την πλευρά σου είναι να εντρυφήσεις και σε θέματα τεχνογνωσίας που πιθανόν αρνείσαι να συμμετέχεις, αλλά και να αποκτήσεις διάθεση για ομαδική εργασία. Όλα αυτά μάλλον σε ξενίζουν με την πρώτη και θέλεις χρόνο για να τα αφομοιώσεις. Οι φίλοι πάντως θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα έρθεις πολύ κοντά με έναν Υδροχόο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 -27/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Επανέρχεσαι πλέον «στα κανονικά σου» και βιώνεις μεγάλη αλλαγή γιατί θα έρθεις κοντά με τους άλλους και οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο θερμές και αρμονικές. Η διάδοση ειδήσεων και νέων πληροφοριών θα σου προκαλέσει μια διάθεση ανοικτή και μάλλον κουτσομπολίστικη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία και θα ανοίξουν εύκολα κάποιοι επαγγελματικοί κύκλοι πολύ δυνατοί, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναπτύξεις τα ταλέντα και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Το εξωτερικό θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επαγγελματική σου εξέλιξη και γενικά για οτιδήποτε σου παρέχει ποιοτικά ανοίγματα. Οπότε, να μην περιμένεις αλλά να δράσεις πολύ γρήγορα και δυναμικά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς τη διάθεσή σου για ελευθερία και προσωπική απελευθέρωση. Τελικά όμως θα τα καταφέρεις, γιατί δεν θέλεις με τίποτα να γυρίσεις πίσω σε παλιά βιώματα και σχέσεις με άτομα που δεν σε εκφράζουν πλέον. Τώρα που βλέπεις το παρελθόν, διαπιστώνεις ότι είχαν γίνει λάθη από την πλευρά σου και είχες αφήσει πολλές ανοικτές τρύπες επειδή δεν είχες βάλει όρια. Τώρα θέλεις να εκφράσεις μια άλλη διάσταση του εαυτού σου, όχι τόσο συναισθηματική αλλά περισσότερο δυναμική και πνευματική. Οι προσωπικές σου σχέσεις πάντως θα διαπνέονται από θετικότητα, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στον άξονά σου και κατά κάποιον τρόπο έχει μπει μπροστά σε όλες σου τις επαφές και τις συνεργασίες, εξωραΐζοντας τα κακώς κείμενα. Η σχέση με τον Υδροχόο είναι πολύ δυνατή και μερικές φορές σου είναι δύσκολο να την διαχειριστείς.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Έχεις την αίσθηση ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα γιατί νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου σε όλες τις εκφάνσεις του. Θα δώσεις λοιπόν μεγαλύτερο χώρο σε όλα τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου, γιατί πιστεύεις περισσότερο σε συνεργασίες και σε ομαδικά ανοίγματα. Θα έρθεις πιο κοντά με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα και αυτό πρέπει να το δεις σαν εξέλιξη και εμπειρία και όχι ως μια κατάσταση που μειώνει την προσωπική σου δύναμη. Αντίθετα, αν συνυπάρξεις αρμονικά με άλλα άτομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις πολλά από τα ταλέντα σου τα οποία τώρα κάπως τα κρύβεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις μια πολύ προσωπική επιτυχία η οποία θα σου φέρει και οικονομική ανεξαρτησία. Η επαφή με Ζυγό ή με Τοξότη θα είναι πολύ καλύτερη από εδώ και πέρα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Βρίσκεσαι μπροστά σε μια ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε πονάνε και να πορευτείς μπροστά με νέα φόντα. Πιθανόν να έχεις προβληματιστεί αν θα πρέπει να αλλάξεις δουλειά ή ακόμα και πόστο. Γιατί κάτι μέσα σου σε σπρώχνει να φύγεις και να αλλάξεις τελείως κατεύθυνση. Μέσα στο σπίτι σου επικρατεί μια νέα επικοινωνιακή πολιτική, οπότε νιώθεις ότι μπορείς να πεις οτιδήποτε χωρίς να πιστεύεις ότι θα πληγώσεις κάποιον. Φρόντισε να μην το παρακάνεις λέγοντας ανοικτά την γνώμη σου γιατί μπορεί κάπου να υπερβάλλεις. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν και από την προσωπική σου παιδεία ή καλλιέργεια. Πρακτικά θέματα θα σε πιέσουν να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να βγάλεις εσύ «το φίδι από την τρύπα», αλλά και να βεβαιωθείς ότι οι ιδέες σου είναι σωστές σε πρακτικό επίπεδο. Με τον Τοξότη θα έρθεις και πάλι κοντά παρόλο που κρατάς τα όρια για να μην πληγωθείς ξανά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Πιστεύεις ότι το παιχνίδι πάει να αλλάξει και βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον, οπότε μπαίνουν στη ζωή σου νέα άτομα και δημιουργούνται καινούργιες καταστάσεις. Οι πόρτες ανοίγουν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Αλλά για να γίνει κάτι που θα σε βγάλει από τα προσωπικά και επαγγελματικά αδιέξοδα, θα πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω και κυρίως να αποφύγεις την τοξικότητα που αφορά ακόμα και το παρελθόν σου. Το σημαντικό είναι να αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου ολοκληρωτικά και να βάλεις μια τάξη η οποία θα εκφράζει περισσότερο εσένα και όχι άλλα άτομα, ακόμα και τα πολύ δικά σου που σίγουρα σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μην αφήσεις κάποιες επαναστατικές σκέψεις να σε κυριεύσουν και να χαλάσεις μια συνεργασία, που μπορεί να μην είναι και τόσο αρμονική αλλά είναι πολύ δημιουργική για σένα γιατί σε βάζει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό καλούπι. Καλύτερα λοιπόν να μην αυθυποβάλλεσαι γιατί χαλάς την αρμονία και την ισορροπία.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχεις αφήσει πολύ πίσω όλες τις αδυναμίες και τις αντιξοότητες και βλέπεις μπροστά σου ένα θετικό μέλλον. Κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, θα διαλέξεις να κάνεις ανοίγματα που όμως δεν θα είναι εύκολα στη διαχείρισή τους γιατί θα κάνεις υπερβολές. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να τα έχεις όλα, χωρίς όμως να ξεφύγεις και να μην ξέρεις τελικά τι θέλεις και τι όχι. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Από την άλλη, θα έχεις ανάγκη ν’ ανοίξεις το σπίτι σου και να καλέσεις ακόμα και άτομα τα οποία δεν σε εκφράζουν απόλυτα, γιατί μπορεί κατά την γνώμη σου να είναι «φευγάτα» ή να έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία. Όμως, το διαφορετικό και το ιδιαίτερο θα σε προσελκύσει και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα δικά σου μέτρα και τους κανόνες. Μέσα από όλο αυτό εσύ τουλάχιστον θα δραστηριοποιηθείς πολύ δυναμικά και θα μάθεις καινούργια πράγματα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 22 του μηνός σε προδιαθέτει για χαρούμενα και αισιόδοξα ανοίγματα. Στον Τοξότη βρίσκεται και ο Ερμής που θα σου δώσει μια σπρωξιά να πας παρακάτω, αφού όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα και κυρίως θα μαλακώσει για λίγο τα απόλυτα αιτήματα του Κρόνου στο ζώδιό σου. Σίγουρα απαιτούνται σοβαρές αποφάσεις και πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στα πράγματα, αλλά θα έχεις τουλάχιστον την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που είναι αυτή την στιγμή μπροστά σου και πιθανόν να μην μπορείς να τις δεις γιατί έχεις άλλα πράγματα στο κεφάλι σου. Οι ημέρες που ενδέχεται να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό είναι στις 21 και 22 Νοεμβρίου και θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις τελικά να κάνεις και τι όχι. Γιατί μπορεί να τα βλέπεις όλα διογκωμένα ή και μπερδεμένα. Η ταχύτητα με την οποία θα δράσεις στην δουλειά σου είναι αυτό που θα αποδώσει αν βέβαια συνδυάζεται και με κάποια επαγγελματική προοπτική.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Προσαρμόζεσαι όσο μπορείς στα νέα μέτρα και αυτό γίνεται άμεσα γιατί έχεις την θετικότητα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω η οποία αυτή την περίοδο σε βοηθάει και σου δίνει το βήμα να κάνεις επανασυνδέσεις και καλύτερες κοινωνικές σχέσεις. Το σίγουρο είναι ότι λαμβάνεις βοήθειες κατά μια έννοια και αυτό σε κάνει να ξεχνάς τα κακώς κείμενα, αλά και να κάνεις υπερβολές μέσα σε μια χρονική συγκυρία που μάλλον δεν είναι η σωστή για τη δική σου εξέλιξη. Το κοινωνικό άνοιγμα θα είναι δυσανάλογο σε σχέση με την πραγματικότητά σου γιατί θα προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά πολλών μηνών. Από την άλλη όμως θα βρίσκεσαι και αρκετές φορές μόνος/η για να μπορείς να ξεκουράζεσαι από τις πολλές εξόδους και τις υπερβολές.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 -27/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η ενέργεια του Άρη στον Υδροχόο σε κάνει να φορτσάρεις και να εκδηλώνεις όλη σου τη δύναμη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν φοβάσαι πλέον να πεις ανοικτά την άποψή σου και να εκφράσεις τις θεωρίες σου. Όλα είναι σημαντικά αυτό το διάστημα για αυτό πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τον τρόπο που κινείσαι και δημιουργείς το μέλλον σου. Μπορεί να φτάσεις στα άκρα εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός ατόμου που δεν σε εκφράζει και να είσαι αρκετά επιθετικός/η μαζί του. Αν πάντως σε ενδιαφέρει και το μέλλον, καλά θα κάνεις να σταματήσεις μέχρι ενός σημείου που θα έχει αξιοπρεπές όριο. Οι σχέσεις σου γενικά θα είναι πολύ καθορισμένες και μάλλον περιορισμένες γιατί νιώθεις ότι κάποιοι που είναι μέσα στο κατεστημένο σε σνομπάρουν ή ζητάνε να συμπεριφερθείς κόσμια σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Το ίδιο μπορεί να περιμένει από εσένα και η οικογένειά σου και να σε δυσκολεύουν περισσότερο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/11 – 27/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Υπάρχει μια καινούργια προοπτική η οποία θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις αναποδιές αλλά και τις δύσκολες ή βαριές στιγμές. Μάλλον θα ξανανιώσεις γιατί θα δεις ότι οι καταστάσεις που έρχονται είναι πιο ανάλαφρες και ξεκάθαρες από ποτέ. Η παιδική σου καρδιά θα χτυπήσει δυνατά και θα βρεις πάλι την αισιοδοξία και την ελπίδα για τη ζωή. Καλό είναι να δεις γενικά την όλη κατάσταση σαν ένα αεικίνητο παιχνίδι και να χαίρεσαι ακόμα και με κάποιες δυσκολίες. Γιατί πρέπει να ξέρεις, πως μόνον αν χαλαρώσεις θα τα καταφέρεις και θα είσαι εσύ αυτός/η που θα φέρει την αισιοδοξία και την νίκη σε πολλούς τομείς. Οι εξωτερικοί παράγοντες είναι πολύ σημαντικοί αφού θα σε κάνουν να διαμορφώσεις εκ νέου πεποιθήσεις που σε αναγκάζουν να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά. Θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στα «θέλω» σου κι έτσι θα λυθούν πολλά από αυτά που είχαν κολλήσει εδώ και καιρό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer