Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
14/11/2016 | 13:51

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11- 20/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Νιώθεις ότι απελευθερώνεσαι από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και γενικά απ’ οτιδήποτε σου δημιουργεί άγχος και συναισθηματική ένταση. Θα στραφείς προς μια καινούργια κατεύθυνση, τελείως ανατρεπτική και αυτόνομη. Η φιλικότητα και γενικά το ανοικτό μυαλό θα σε σπρώξουν και σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Πιθανόν να πειραματιστείς σε μοντέρνες τεχνολογίες αλλά και προχωρημένες ομαδικές συνεργασίες. Η κλασσική ομορφιά πάντως θα σε μαγνητίσει και θα έχεις ανάγκη να αλλάξεις οτιδήποτε πάνω σου που σου φαίνεται μη αρμονικό. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα γίνει πιο εύκολη και ισορροπημένη αλλά οι συζητήσεις και κυρίως οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα πρέπει να είναι λίγες και συγκεκριμένες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14 του μηνός στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με όλα τα οικονομικά θέματα που τρέχουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου, από αγορές, πληρωμές, συνεργασίες, μέχρι το θέμα ενός ακινήτου. Οι ποικίλες υποχρεώσεις σου θα σε αναγκάσουν να ερευνήσεις πού κάνεις τις σωστές και πού τις λάθος κινήσεις. Αυτό είναι και καλό αλλά και δύσκολο γιατί εκ των πραγμάτων θα κάνεις βήματα προς μια κατεύθυνση πιο πρωτοποριακή και διαφορετική από τα δεδομένα σου. Το μυστικό είναι να ανοίξεις στο καινούργιο και τις γνώσεις που είναι απαραίτητο να πάρεις, για να σταθείς στον επαγγελματικό τομέα. Οι νέες δοκιμές και εμπειρίες σε επίπεδο συνεργασίας αλλά και κοινωνικού γίγνεσθαι θα σε κάνουν να δεις μια άλλη οπτική γωνία. Οπότε, δεν φαίνεται εύκολη η προσαρμογή σου και περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η διάθεση για ελευθερία θα είναι πολύ έντονη και σίγουρα θα κάνεις κινήσεις αυτονομίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 -20/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Επενδύεις πλέον σε διαφορετικά πράγματα και σου ανοίγονται εύκολα δρόμοι γιατί είσαι εξωστρεφής, αν και παραμένεις προσεκτικός/η και ερευνάς περισσότερο. Ο Ερμής που μπαίνει στον Τοξότη από τις 13 Νοεμβρίου και θα παραμείνει έως και τις 2 Δεκεμβρίου θα σου χαρίσει στιγμές ανεμελιάς, επικοινωνιακών ανοιγμάτων αλλά και επιπολαιότητας. Γι’ αυτό, οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές για να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος. Γενικά, θα κάνεις μετατροπές που θα σου ομορφύνουν την ζωή. Όλα σε οδηγούν σε μια άλλη πορεία, η οποία θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς τις κοινωνικές σου γνωριμίες. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις στο μυαλό σου τους άλλους και κυρίως το είδος της επαφής μαζί τους για να υπάρξει η οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία ή ακόμα και ανανέωση σχέσεων. Ο Σκορπιός χρειάζεται άλλο τρόπο προσέγγισης από την πλευρά σου, οπότε πρέπει να γίνεις πιο αισθαντικός/η. Αν θέλεις να έρθεις κοντά με παιδιά ή με μικρότερα άτομα θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου την αυστηρότητα και την κριτική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο χρόνος τρέχει και μαζί με αυτόν και εσύ γιατί νιώθεις ότι πρέπει να προλάβεις πράγματα και καταστάσεις. Οι πλανήτες σου προσφέρουν και πάλι ένα δώρο για να εξισορροπήσεις και να περάσεις καλά. Από τις 12 Νοεμβρίου και μετά, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της απέναντί σου, στον Αιγόκερω και θα σου παρέχει απλόχερα εύνοια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δυναμώσεις ψυχολογικά γιατί θα δεις ότι έχεις αντοχές και θέληση να ερευνήσεις την ψυχή σου και να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου. Τα οικονομικά σου θα τα βάλεις σε άλλη βάση, αφού θα ανοιχτείς και θα ψάξεις για νέους πόρους και καταστάσεις που θα σε στρέψουν ακόμα και στην προηγμένη τεχνολογία. Πάντως η πρωτοπορία θα είναι η βασική σου επιλογή για αυτό κι είναι πιθανό να διαλέξεις έναν συνεργάτη που ήδη ασχολείται με εξελιγμένα συστήματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ζεις κάτω από μεγάλη πίεση υποχρεώσεων και συναισθηματικών εντάσεων, όμως έχεις την δυνατότητα να τα εξωραΐσεις όλα και να τα βάλεις σε μια τάξη. Πιθανόν να βγάζεις την απαίτηση να πάρεις αυτά που σου ανήκουν γι’ αυτό θα υπάρχουν δυσκολίες και ενστάσεις απέναντι σε οτιδήποτε εμποδίζει την οικονομική σου εξασφάλιση. Ίσως ασχοληθείς περισσότερο με το θέμα ενός ακινήτου που σε ταλαιπωρεί και πρέπει να βρεις μια οριστική λύση. Η ελαφρότητα στην επικοινωνία και την ερωτική επαφή θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον πάγο και να εξελίξεις μια φιλία σε σχέση. Ο Τοξότης θα είναι ένα πρόσωπο που θα έχει ρόλο-κλειδί στη ζωή σου. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα ή να κάνεις αρνητικές σκέψεις για το μέλλον γιατί όλα θα κριθούν σε βάθος χρόνου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Οδηγείσαι προς μια λύση η οποία θα σε βγάλει από προσωπικά αδιέξοδα και θα μπορέσεις έτσι να διαχειριστείς αρνητικές καταστάσεις ή σκέψεις που σε αγχώνουν. Πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις ταξίδια για να εξελίξεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Όλα θα σου φαίνονται πλέον πιο ήρεμα και λιγότερο πιεστικά. Μέσα στο σπίτι σου θα αρχίσει να δημιουργείται ένα πιο ανάλαφρο περιβάλλον, γι’ αυτό θα δώσεις τόπο στην οργή, ακόμα και σε πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει. Η επικοινωνία με ένα άτομο που είχες κάπως απομακρυνθεί θα ξαναρχίσει γιατί δε θα βλέπεις τα πράγματα τόσο αρνητικά. Πριν βγάλεις πάντως μια οριστική απόφαση και κυρίως σε ό,τι αφορά σε οικογενειακά θέματα, θα χρειαστεί να κάτσεις να σκεφτείς με ωριμότητα και με ένα τρόπο που να εξασφαλίζει το μέλλον σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Έχεις κάποιες ενστάσεις για το πώς γίνονται κάποια πράγματα γι’ αυτό ενδεχομένως να χρησιμοποιήσεις εργαλεία τα οποία δεν τα είχες χρησιμοποιήσει παλιότερα, ώστε να βγεις από ένα προσωπικό αδιέξοδο. Θα κινείσαι με βάση ένα πιο οργανωμένο μοντέλο στη ζωή σου και κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με την κοινωνική και επαγγελματική αποκατάστασή σου γιατί έχεις μεγάλη ανάγκη να ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι. Γενικά, αυτό το διάστημα δεν σου αρέσει να αιωρείται τίποτα και βλέπεις πια που είναι και το δικό σου συμφέρον. Θα επιλέξεις ένα συγκεκριμένο και ποιοτικό περιβάλλον για να κάνεις τις μελλοντικές σου κινήσεις και οτιδήποτε διαλέξεις, θα στοχεύει στο κέρδος σου. Η σταδιοδρομία σου θα είναι σημαντική και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να την εξωραΐσεις, χωρίς όμως να σταματήσεις κάτι από αυτά ήδη εφαρμόζεις. Νέα τεχνολογία, κομπιούτερ, εφευρετικότητα και μοντέρνες απόψεις θα σε συνεπάρουν και θα βγεις από την πλήξη και την μονοτονία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14 του μηνός στον άξονά σου θα σε αναστατώσει ελαφρώς γιατί θα ασχοληθείς αποκλειστικά με οικονομικά θέματα αλλά και οτιδήποτε έχεις και κατέχεις. Δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη και θα διεκδικήσεις το οτιδήποτε, αν νιώσεις ότι σε αδικούν ή σε ρίχνουν. Θα έχεις μια ώριμη και προσεγμένη κοινωνική συμπεριφορά γιατί βλέπεις ότι μόνο έτσι μπορείς να ανατρέψεις οποιαδήποτε αρνητική στάση υπάρχει εις βάρος σου. Θα βιώσεις πολύ όμορφες κι ιδιαίτερες στιγμές στην προσωπική σου ζωή αλλά θα επιδιώκεις και την μελλοντική προοπτική. Η ανάγκη σου για υλική εξασφάλιση θα είναι πιο έντονη πλέον και θα προσπαθήσεις να διαχειριστείς τα αισθήματα της ανεπάρκειας που ίσως υπάρχουν μέσα σου. Μια νέα επαγγελματική προοπτική που πιθανόν να ξεκινήσει μέσα από το σπίτι σου θα σε ανανεώσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σου θα σου δώσει αισιόδοξη προοπτική, σε μια στιγμή που ένιωθες κάπως ξεκρέμαστος/η και έπρεπε να ξαναβρείς τις σταθερές και τις ισορροπίες σου. Παρ’ όλο που υπάρχουν διάφορες τρέχουσες δυσκολίες από τις αλλαγές που γίνονται γύρω σου και μέσα σου, εσύ θα προσπαθήσεις να κρατηθείς και πάλι από την θετική σου στάση ζωής γιατί μέσα σου έχεις αρκετό υλικό και χρειάζεται κάπου να το εκφράσεις. Η προσωπική σου άποψη και σκέψη θα βγει πιο εύκολα προς τα έξω, θα αντιμετωπίζεις πιο ευχάριστα την καθημερινότητά σου και θα βλέπεις τα πράγματα με πιο όμορφη ματιά. Μια εξέλιξη στα επαγγελματικά σου θα σε κάνει να αναθεωρήσεις μια αρνητική σου στάση. Όλα να ξέρεις εξαρτώνται από τον τρόπο που σκέφτεσαι γι’ αυτό να σταματήσεις να τροφοδοτείς με αρνητισμό και απαισιοδοξία την μελλοντική σου προοπτική. Ό,τι κάνεις συνειδητά και όχι στον αέρα, θα είναι μια απόδειξη αγάπης προς τον εαυτό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  (21/12-20/1)

Οι ισορροπίες αλλάζουν και θα μπουν όλα σε διαφορετική βάση γιατί θα έχεις πλέον άλλη οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Θα προχωρήσεις και θα εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που μπαίνει στις 12 του μηνός. Η ομορφιά και η προσωπική βελτίωση θα είναι για σένα το πρώτο σου μέλημα που ενδεχομένως να σε σπρώξει σε διάφορες αλλαγές στην εμφάνισή σου. Οι ανατροπές που υπάρχουν στον κοινωνικό χώρο σε επηρεάζουν άμεσα και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, εκ των πραγμάτων θα δεχτείς νέες ιδέες και προοπτικές, οι οποίες μάλλον ξεφεύγουν από το μοντέλο ή τα πρότυπα που είχες μέχρι τώρα. Το να κατηγορήσεις ένα άτομο και να του ρίξεις το φταίξιμο για τα λάθη που έχουν γίνει στη ζωή σου, δε σου κάνει καλό γιατί σε εμποδίζει να δεις όλη την αλήθεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 -20/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ο Άρης στο ζώδιό σου προσφέρει μια έντονη ενέργεια, η οποία θα είναι για σένα ευεργετική. Θα εκφράσεις, όσο περισσότερο μπορείς, τον εαυτό σου, τις ιδέες σου και το δυναμικό σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να προχωρήσεις μια εξελιγμένη ιδέα και να την παρουσιάσεις, με στόχο το κέρδος. Πιθανόν να βιώσεις ένα είδος προδοσίας από κάποια πολύ δικά σου άτομα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, γι’ αυτό θα απομακρυνθείς και θα κάνεις άλλες επαφές και γνωριμίες. Κυρίως θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις για τις βλέψεις και τις κρυφές σκέψεις κάποιων που ήδη έχεις συνεργαστεί και αυτό μάλλον θα σε στεναχωρήσει. Όλα όμως είναι μέσα στη ζωή και κάπως θα το φιλοσοφήσεις γιατί δεν σου αρέσει να κρατάς κακίες και οργή. Η φιλική συμπεριφορά είναι για σένα ένα δυνατό χαρτί που κρατάς στα χέρια σου, λόγω του χαρακτήρα σου και σε βοηθά να μην παραμένεις αδρανής.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/11 – 20/11) ΙΧΘEIΣ (19/2-20/3)

Δεν παραμένεις σε στασιμότητα και συνέχεια ψάχνεις και βρίσκεις λύσεις για το πώς πρέπει να διαχειρίζεσαι τις κρίσεις. Το σημαντικότερο αυτή την περίοδο είναι τα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις μέσα από κοινωνικές εμπειρίες και νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν και ένα επαγγελματικό κύρος. Οπότε, θα βοηθήσεις τον εαυτό σου και θα εκμεταλλευτείς καλύτερα τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Η ελαφρότητα στην σκέψη θα σε ανεβάσει και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα με οτιδήποτε καταπιαστείς. Χρειάζεται όμως να μην έχεις ψευδαισθήσεις και οράματα που δεν έχουν εφαρμογή γιατί μπορεί να ζεις σε μια μόνιμη ιδέα, χωρίς δράση. Η ευχάριστη και ανάλαφρη παρουσία σου θα είναι το διαβατήριο ακόμα και για τους πιο δύσκολους χώρους. Απόφυγε τα ψέματα όσο μπορείς γιατί μπορεί να βγει κάποια στιγμή στην επιφάνεια η αλήθεια και να εκτεθείς και τότε θα σταματήσει η υποστήριξη και η προστασία από άτομα που σε έχουν πιστέψει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer