Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
17/10/2016 | 11:41

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10- 23/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 16 Οκτωβρίου θα σου δώσει την ευκαιρία για να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης. Ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν με ένα τρόπο μάλλον εκρηκτικό, αλλά δε θα μπορέσεις να κάνεις κάτι για να τις αποφύγεις. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να δοκιμάζεσαι από προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό περιβάλλον και να χρειαστεί να είσαι στις επάλξεις για να αντεπεξέλθεις. Πάρ’ το όμως σαν να υποβάλλεσαι σε ένα πολύ σημαντικό τεστ που πρέπει να περάσεις με άριστα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια αλλά και να έχεις ένα κίνητρο να δουλέψεις πιο δραστικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές οι οποίες θα σου φέρουν κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αν καθοδηγήσεις την σκέψη σου προς αυτή την κατεύθυνση και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, θα σου φανούν «φρέσκα» και πολύ δημιουργικά. Αποκαλύψεις και αλήθειες που αφορούν κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες θα σε βάλουν σε μια νέα πραγματικότητα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 -23/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες θα εμφανιστούν αιφνίδια και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σου, αφού θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, την οποία πρέπει να «αρπάξεις από τα μαλλιά». Η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σου από τις 18 του μηνός και θα παραμείνει εκεί για ένα μεγάλο διάστημα, θα σου προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης, μέσα από περισσότερες δημόσιες σχέσεις, αλλά και πολύ καλές επαφές. Η βοήθεια που θα πάρεις από την οικογένεια ή η υποστήριξη από κάποια πρόσωπα που πιστεύουν σε σένα, δε θα είναι χωρίς ανταλλάγματα, τα οποία θα πρέπει να «πληρώσεις» και μάλιστα γρήγορα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αντιλαμβάνεσαι τις αλλαγές που γίνονται γύρω σου, τις οποίες μπορεί να έχεις προκαλέσεις ακόμα κι εσύ με τη δυναμική σου ενέργεια. Βλέπεις ότι υπάρχει μια αστάθεια στο περιβάλλον σου κι αυτό σε κάνει πιο διεκδικητικό/η και κυρίως αντιδραστικό/η απέναντι στους άλλους. Για αυτό, φρόντισε να κοντρολάρεις τα ατίθασα συναισθήματά σου και, πριν μιλήσεις στο οποιοδήποτε πρόσωπο για το οτιδήποτε, να φιλτράρεις τα λόγια σου γιατί θα το πληγώσεις και μετά δε θα είναι εύκολο να πάρεις πίσω όσα είπες. Πιθανόν να θεωρείς ότι οι άλλοι φταίνε γι’ αυτή τη συμπεριφορά σου ή σε προκαλούν, αλλά προσπάθησε να είσαι πιο συνεργατικός/η και με μεγαλύτερη ευελιξία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αντιδράς πολύ δυναμικά αλλά έξυπνα σε θέματα σχετικά με την τρέχουσα καθημερινότητά σου. Όλα αυτή την στιγμή αλλάζουν κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις, οπότε χαλάρωσε και ακολούθησε την ροή των πραγμάτων. Θα ξαναθυμηθείς τον παλιό, καλό σου εαυτό, αφού θα είναι πιο δραστήρια η ερωτική σου ζωή και θα γίνονται διάφορα που θα σου δίνουν ζωντάνια ή θα σε βγάζουν από την μιζέρια. Αν έχεις κόντρες και διαφωνίες με ένα Αιγόκερω μέσα στην δουλειά σου, ίσως πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που σου λέει γιατί ναι μεν προσπαθεί να σε βάλει σε ένα καλούπι, αλλά είναι απαραίτητο για τα επαγγελματικά σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Όσο και να μη θέλεις να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη αλήθεια, τελικά θα την δεις κατάματα και αν αντέξεις, θα αποκτήσεις μια τεράστια δύναμη. Να θυμάσαι ότι ό,τι αποφεύγεις, θα το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου και θα σου υπενθυμίζει την ύπαρξή του και ότι πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μια σημαντική ανατροπή στις οικονομικές σου συνεργασίες, θα σε κάνει να ξεχάσεις το προηγούμενο καθεστώς κι ίσως χρειαστεί να πάρεις τελείως αντίθετη πορεία από αυτήν που είχες μέχρι τώρα. Δεν αποκλείεται να κινηθείς με ένα τρόπο πολύ παρορμητικό και πιθανόν ριψοκίνδυνο. Η γνώση πάντως θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια καινούργια οπτική και θα σου φανεί χρήσιμη, ακόμα και σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα πας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Οι αλλαγές θα σε τροφοδοτήσουν με καινούργιο υλικό, δίνοντας μια νέα διάσταση στη ζωή σου. Βάζεις στόχο να «ανοίξεις πόρτες» και να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που σου φέρνει ο Δίας αλλά και ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου. Ίσως μάλιστα έχεις και κάποιες ιδέες που θα σε οδηγήσουν σε λύσεις ανέλπιστες. Η Πανσέληνος στις 16 του μηνός θα σε επηρεάσει ποικιλοτρόπως, δημιουργώντας μια καινούργια κατάσταση, αφού καλείσαι να αποκτήσεις την αυτονομία σου σε πολλούς τομείς. Κι εσύ όμως να μην το επιδιώξεις, θα γίνει έτσι και αλλιώς, οπότε προετοιμάσου για αρκετά απρόβλεπτα και ασυνήθιστα γεγονότα. Η οικογένεια μπορεί να σε «εκπαιδεύει» αυτό το διάστημα και να γίνεις πιο πειθαρχημένος/η σε θέματα που ίσως δεν έδινες και τόση μεγάλη σημασία.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Οργανώνεις με τον δικό σου τρόπο τον χώρο που κινείσαι, κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά, δείχνοντας ταυτόχρονα ένα διαφορετικό πρόσωπο, δυναμικό και σίγουρο. Είναι πιθανό να ωθήσεις αρκετά τον εαυτό σου και ίσως ξεπεράσεις τα όριά σου, αλλά δε θα σου βγει σε κακό γιατί θα κάνεις ένα βήμα που θα σου εξασφαλίσει μελλοντικές προοπτικές. Ταξίδια και επαφές με άτομα, που έχουν τη γνώση που χρειάζεσαι, θα σου προσφέρουν καινούργιες πληροφορίες. Παρ’ όλο που κάνεις όλες αυτές τις κινήσεις όμως, παραμένεις νηφάλιος/α και κυρίως διακριτικός/η. Νιώθεις ότι ο από μηχανής Θεός δουλεύει για σένα και διατηρείς την πίστη σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 -23/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Επιτέλους, παίρνεις ανάσες οι οποίες σε βοηθούν να δεις την πραγματικότητα διαφορετική, πιο αισιόδοξη και κυρίως πιο βατή για τα δικά σου δεδομένα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα ενισχυθεί αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχεις, θα θυμηθείς πώς είσαι πραγματικά και δεν θα κάνεις εκπτώσεις για κανένα και για τίποτε. Όλα όμως θα γίνουν με αρκετή ωριμότητα και με στόχο την προσωπική εξέλιξη. Γι’ αυτό δεν πρέπει με τίποτε να παρεξηγείς ακόμα και τους δύσκολους ανθρώπους, που θα έρθουν στην ζωή σου αλλά να τους θεωρήσεις «δασκάλους» που σε εκπαιδεύουν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσεις νέες καταστάσεις κι εμπειρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Έχει ο καιρός γυρίσματα και μάλιστα ξαφνικά, όλα γίνονται όμως για ένα στόχο, τα οποία θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις σου σε νέες καταστάσεις και εμπειρίες. Οπότε, θα πρέπει να αλλάξεις τον αρνητικό τρόπο που σκέφτεσαι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δοκιμαστείς γιατί θα αλλάξουν αιφνιδιαστικά οι συνθήκες που κινείσαι και ζεις αλλά οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου γιατί κάτι άλλο θα φανεί στον ορίζοντα. «Τα πάντα ρει» έλεγε ο μεγάλος φιλόσοφος, Ηράκλειτος και θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό το ρητό. Στην ουσία, το καλό και το κακό είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και τα πάντα γίνονται για ένα σκοπό, τον οποίο μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να κρατήσεις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 -23/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Έχεις τις δικές σου ανησυχίες και εντάσεις αλλά δεν θέλεις να τις μοιραστείς με κανένα γιατί νιώθεις πως χάνεις ένα μέρος της δύναμής σου, αν δεν απομονωθείς και αντιμετωπίσεις τα θέματα σου. Πιθανόν να αισθάνεσαι εξαντλημένος/η, κουρασμένος/η ή έχεις ένα μικρό πρόβλημα ακινησίας να σε παιδεύει και δε μπορείς να κάνεις αυτά που θα ήθελες. Αλλά, δες το σαν ευκαιρία να μείνεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να έρθεις σε επαφή με το εσωτερικό σου κομμάτι. Ψάχνεις την αλήθεια και, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα τη βρεις γιατί ενδέχεται να έχεις μια έκλαμψη που θα σε οδηγήσει σε αυτήν εύκολα και γρήγορα. Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα θα είναι πολλά και ποικίλα, το ίδιο και τα ενδιαφέροντά σου αυτό το διάστημα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (17/10 – 23/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Είσαι αρκετά μπλεγμένος/η κι ενώ υπάρχει θετική εξέλιξη σε διάφορες υποθέσεις σου, εσύ, αντί να λύνεις τα θέματά σου, μάλλον μπλέκεσαι περισσότερο. Χωρίς να το καταλάβεις, μπαίνεις βαθύτερα σε ένα λαβύρινθο και δε θα είναι εύκολο να βγεις. Αυτό το διάστημα, πετάς από το ένα σημείο στο άλλο, εξ αιτίας της έντονης κοινωνικότητας ή της καλλιτεχνικής σου δημιουργικότητας που όμως δεν μπορείς να ελέγξεις. «Χώνεις τη μύτη» σου παντού και πειραματίζεσαι σε σχέσεις και νέες γνώσεις, είτε διακόσμησης είτε αισθητικής, αλλά χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ένα συγκεκριμένο στόχο. Αν έχεις μεγαλύτερη δόση ναρκισσισμού, θα θελήσεις να κάνεις κάτι όμορφο για το σώμα ή για το πρόσωπό σου, αλλά δε θα μείνεις ευχαριστημένος/η ή δε θα δεις το αποτέλεσμα που περίμενες. Από την άλλη, θα ανοίξεις το σπίτι σου σε γνωστούς και φίλους και αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να φτιάξεις και την ψυχολογία σου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer