Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
03/10/2016 | 10:09

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10- 9/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

 

Το σημαντικό αυτήν την εβδομάδα είναι ότι θα γυρίσεις σελίδα γιατί θα λειτουργήσεις πολύ δυναμικά, με στόχο να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή αλλά και να διεκδικήσεις οτιδήποτε αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Γι’ αυτό θα δράσεις με ένα πολύ οργανωμένο τρόπο και ταυτόχρονα με αρκετή αυστηρότητα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δουλέψεις πολύ σκληρά για να ανέβεις στην ιεραρχία και να βγάλεις όλες τις φιλοδοξίες σου στην επιφάνεια. Θέματα με την οικογένεια σίγουρα θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ευαισθησία για να πιάσεις τον σφυγμό τους.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

 

Θα κάνεις πολλά και μάλιστα με ένα τρόπο ιδιαίτερα δυναμικό και διεκδικητικό. Όλα είναι με το μέρος σου και αν επιλέξεις την διπλωματική οδό, μπορείς να αλλάξεις την ροή των γεγονότων προς το θετικότερο. Η Αφροδίτη στον άξονά σου συνεχίζει να σου δίνει ευκαιρίες που ευνοούν τις συνεργασίες και τα ανοίγματα προς νέες κατευθύνσεις, οι οποίες θα πηγαίνουν περισσότερο στον ψυχισμό σου. Τα πάντα σου φαίνονται πιο εύκολα γιατί δίνεις χώρο και δεν έχεις εκείνη την απολυτότητα η οποία σου κλείνει πόρτες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 -9/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

 

Εκφράζεσαι με ένα τρόπο πολύ επικοινωνιακό και αυτό βοηθά στο να προχωρήσεις κάποιες δύσκολες υποθέσεις που αφορούν σε οικογενειακά σου θέματα ή σε συγκεκριμένα κοινωνικά ανοίγματα. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα τα διαχειριστείς γιατί βρίσκεσαι μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να ερευνήσεις βαθύτερα για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Το ερωτικό κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα σε βοηθά να ανανεώνεσαι και να ξεφεύγεις από τις έγνοιες και τα άγχη.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

 

Είσαι στην φάση ανοίγματος γιατί θέλεις να επεκταθείς όσο περισσότερο μπορείς. Κάτι μέσα σου σε ωθεί να είσαι αισιόδοξος/η και να βλέπεις το μέλλον με μια διαφορετική ματιά. Η κοινωνικότητά σου σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και θα δυναμώσεις περισσότερο γιατί θα κυνηγήσεις την ισορροπία και την συνεργασία. Γενικά, σε ό,τι κάνεις θα βάζεις και μια καλλιτεχνική πινελιά, η οποία θα εκφράζει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Ο Άρης στον άξονά σου θα δημιουργήσει τριγμούς γιατί όλα θα τα βλέπεις από άλλη οπτική γωνία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Οι επενδύσεις και γενικά οι κινήσεις που θα σε εξασφαλίσουν οικονομικά θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σου, αφού θα αφουγκραστείς με τον δικό σου τρόπο κάποιες ευκαιρίες και θα προσπαθήσεις να τις εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς. Μπορεί να νιώθεις κάπως παγιδευμένος/η στο σύστημα και αυτό είναι που θα σε φέρει αντιμέτωπο/η ακόμα και με κοινωνικά ή οικογενειακά προβλήματα. Θα τα λύσεις όμως γιατί έχεις μια διαφορετική οπτική γωνία, την οποία τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείς σε όλες σου τις ενέργειες. Το ότι έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά την τρέχουσα πραγματικότητα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

 

Αξιολογείς τα γεγονότα, βάζεις άλλες προτεραιότητες και αυτό σου κάνει καλό. Βλέπεις ότι έχεις εκείνο το μαγικό ραβδάκι στο χέρι και ό,τι επιθυμείς, μπορεί να γίνει πιο εύκολα από άλλες φορές. Η κατάσταση στα οικονομικά σου δεν είναι ξεκάθαρη και τα πράγματα είναι διφορούμενα, κάτι που σε βάζει σε θέση μάχης για να τα αλλάξεις γι’ αυτό ενδέχεται να κάνεις ένα άλμα. Οι διαφωνίες με κάποια άτομα από τη δουλειά σου που έχουν μεγαλύτερη εξουσία από εσένα θα λυθούν γιατί θα κινηθείς έξυπνα και διπλωματικά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

 

Πιστεύεις ότι όλα είναι πιο εύκολα από παλιά κι αυτό είναι όντως μια πραγματικότητα, η οποία σε ωθεί να αλλάξεις τη ζωή σου με κάθε τρόπο. Ο Δίας μαζί με τον Ήλιο σε επηρεάζουν άμεσα γιατί βλέπεις θετικά το μέλλον, σε κάνουν μεγαλόκαρδο/η αλλά και με διάθεση για επέκταση. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της αλλαγής και σίγουρα θα κάνεις διαφορετικές κινήσεις από άλλες φορές. Συγχρόνως όμως, θα θέλεις να ξεπεράσεις τα όριά σου, δουλεύοντας σκληρά γιατί την συγκεκριμένη περίοδο θα αναλάβεις πολύ περισσότερες ευθύνες, κυρίως οικογενειακές.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

 

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου, οπότε μπορείς με ευκολία να διακρίνεις το καλό από το κακό και γενικά τι σε συμφέρει και τι όχι. Γι’ αυτό αλλάζεις τακτική και δεν ασχολείσαι καθόλου με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σου και την κάλυψη των αναγκών σου. Μπορεί να μην είναι του χαρακτήρα σου γιατί συνήθως μοιράζεσαι, αλλά τώρα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να βρεις τις ισορροπίες σου και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Οπουδήποτε υπάρχει σφάλμα ή λάθος θα το διορθώσεις, με ένα τρόπο πολύ έξυπνο και ώριμο γιατί θα κυριαρχεί η θετικότητα και η φιλαυτία. Ο σεβασμός είναι αναγκαίος αυτό το διάστημα για αυτό θα προσπαθήσεις ακόμα και οι σχέσεις σου με τα αδέλφια ή με γείτονες να είναι όσο γίνεται ισορροπημένες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

 

Νιώθεις ότι έχεις θυσιάσει ένα κομμάτι του εαυτού σου, με στόχο να δημιουργήσεις έναν καινούργιο. Όμως αυτό πιθανόν να σε έχει κουράσει γιατί οι προσπάθειές σου ίσως είναι μονομερείς και κάνεις μόνος/η σου παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο αυτό το διάστημα να μοιράζεσαι, επειδή όλα θα είναι κλειστά και απόμακρα, κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που δεν θέλει με τίποτε να εμφανίσει την σχέση σας. Πιθανόν να σε στεναχωρήσει αλλά καλό είναι να μην δώσεις και μεγάλη έκταση στο γεγονός γιατί θα περάσει γρήγορα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με φίλους αλλά και με άτομα που συχνά επικοινωνείς. Τώρα οι παρέες σου θα είναι εκλεκτές και ποιοτικές και θα συνδέεσαι μόνο για συγκεκριμένο λόγο. Κοινά οικονομικά με συνεργάτες μπορεί μεν ως ένα σημείο να σε εξασφαλίζουν, συγχρόνως όμως θα θέλεις να κάνεις και κάτι δικό σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10- 9/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

 

Ωριμάζεις με τον χρόνο και γίνεσαι πολύ αποφασιστικός/η αλλά και ηγετικός/η. Θα είναι το διάστημα που οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο σε οτιδήποτε κάνεις και κυρίως πάνω σε τομείς που σε σπρώχνουν να φανείς και να αναλάβεις το κουμάντο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις μια καινούργια δυναμική που δεν θα μπορεί κανείς να σου αντισταθεί. Όλα θα είναι πιο εύκολα για σένα από εδώ και πέρα και θα έχεις μεγάλη εύνοια σε περίπτωση που αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια συνεργασία. Τα πάντα είναι ανοικτά και δεν θα υπάρχουν τόσο μεγάλες αντιστάσεις ή αντιδράσεις από την πλευρά των άλλων ατόμων.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 -9/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

 

Ξεκαθαρίζεις όσο μπορείς τη θέση σου γιατί όλα είναι τόσο μπερδεμένα που δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις ή να τα κατανοήσεις. Χρειάζεται από την πλευρά σου γενναιότητα και αυτό είναι το ζητούμενο, να βρεις το θάρρος όχι μόνο να πεις «όχι», αλλά και να καταλήξεις μέσα σου τι χρειάζεσαι και τι όχι. Γιατί πολλές φορές αυτό που σου είναι απαραίτητο είναι αυτό που έχεις απορρίψει. Αν έχεις μπλέξει με κτισίματα ή με επιδιορθώσεις μπορεί να πιστεύεις ότι δεν γίνονται σωστά και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστείς με λιγότερο ποιοτικές εργασίες. Τα θέλεις όλα στην εντέλεια και καλά κάνεις. Η έντονη σεξουαλικότητα και το ενδιαφέρον που θα δείξεις για ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε βοηθήσει να έρθεις περισσότερο κοντά του και να ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (3/10 – 9/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

 

Αναγνωρίζεις τις προσπάθειες που μπορεί να έχουν γίνει από την πλευρά ενός ατόμου που βρίσκεται στην δουλειά σου και θέλει να σε προστατέψει, άσχετα αν εσύ δεν του το έχεις ζητήσεις. Αλλά υπάρχει και ο από μηχανής Θεός που σε σώζει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Το θετικό είναι ότι θα έχεις μεγάλη δράση και κυρίως δέχεσαι να πάρεις βοήθεια, είτε από τους φίλους σου είτε από πρόσωπα που πιθανόν να έχουν σχέση με τα κοινά, η οποία θα είναι σημαντική γιατί θα σε κάνει να διεισδύσεις σε κάποιους κοινωνικούς κύκλους. Αν μπορέσεις να κρατήσεις τους χρόνους και να έχεις ένα οργανωμένο πρόγραμμα, θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer