Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
23/08/2016 | 12:01

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8- 28/8) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μπορείτε να απολαύσετε την περιπέτεια και τη μαγεία της ζωής; Ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας σπρώχνει προς υπερμεγέθεις στόχους, θέλετε εσείς να οδηγήσετε το λεωφορείο της ζωής. Όμως η σύνοδός του με τον περιοριστικό Κρόνο, σας ζητά να πατήσετε τα φρένα στις υπερβολές και να δράσετε κατόπιν συνετής σκέψης και πειθαρχίας. Η ψυχή σας θα υποφέρει αν τα κάνετε θάλασσα. Μη στερείτε από τον εαυτό σας τις αγαπημένες σας περιπέτειες, αλλά φροντίστε να έχουν κάποιο σκοπό στη ζωή σας, αυτόν της πνευματικής σας ανάπτυξης. Σίγουρα μπορεί να έχετε βαρεθεί να κάνετε τα ίδια, παλιά πράγματα στη ζωή σας και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, αλλά για να νιώσετε ευτυχισμένοι θα πρέπει να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας. Βέβαια, δε χρειάζεται και να πιέζετε τον εαυτό σας με πολλές υποχρεώσεις, υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα, έτσι ασχοληθείτε και με δραστηριότητες που πραγματικά σας ενθουσιάζουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Είστε… ανεξερεύνητο νησί του Ειρηνικού, καθώς ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, φέρνει προς τα έξω τη μυστηριώδη πλευρά σας, αλλά αυτό ενισχύει τη γοητεία σας. Καθώς όμως σχηματίζει μια δύσκολη σύνοδο με τον σοβαρό Κρόνο, δυσκολεύει την έκφρασή σας, κάνοντάς σας να στέλνετε στους θαυμαστές σας λάθος μηνύματα. Ενώ εσείς θέλετε να δημιουργήσετε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα, οι άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως χειραγώγηση. Αν θέλετε κάποιον/α, δε χρειάζεται να είστε πιεστικοί αλλά αληθινοί, ο αυθεντικός εαυτός σας. Αλλά ανοιχτείτε σιγά-σιγά, θα δείξετε στο αντικείμενο του πόθου σας ότι είστε σοβαροί και αποπνέετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 -28/8) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή θα μπορούσαν να έρθουν σε σύγκρουση τώρα, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα των φιλοδοξιών σας. Εσείς θέλετε να είστε υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις και την καριέρα σας, αλλά δε λαμβάνετε υποστήριξη από τον αγαπημένο σας ή τα προσφιλή σας πρόσωπα για την καριέρα σας. Ή οι απαιτήσεις της εργασίας σας μπορεί να στερούν τον ελεύθερο χρόνο σας, δεν αφήνουν περιθώρια για τους αγαπημένους σας. Μην ξεχνάτε τις προτεραιότητές σας, εξισορροπήστε τα πράγματα. Παράλληλα, ο ομιχλώδης Ποσειδώνας σας ζητά να θέσετε σαφέστερα όρια στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους ή να έχετε ρίξει τον εαυτό σας στην καριέρα σας, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε προσωπική ζωή;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας! Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητούν να αναλύσετε με λεπτομέρεια τις καθημερινές σας συνήθειες και να βρείτε τρόπους να ελαχιστοποιήσετε το άγχος σας. Το σύμπαν στέλνει ένα λαμπρό φως στις διατροφικές σας συνήθειες. Το ζώδιό σας είναι επιρρεπές σε διατροφικές ατασθαλίες όταν έχετε ψυχολογικές διακυμάνσεις και πολλές φορές κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας για τα λάθη σας. Συντονιστείτε λοιπόν τώρα με τις ατομικές ανάγκες του σώματός σας, αλλάζοντας ριζικά τις καθημερινές σας συνήθειες, που στερούν τη ζωτικότητα και την ευεξία σας, ακολουθώντας ένα πλάνο που λειτουργεί πραγματικά για σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μην βιαστείτε να εμπιστευθείτε. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητούν να είστε πολύ προσεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας. Παρά το γεγονός ότι το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο, μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος/α είναι πάρα πολύ βιαστικός/ή για να εισέλθει στη ζωή σας ή ακόμα και να έχει πρόσβαση στον κοινωνικό κύκλο σας. Η καχυποψία και η αμφισβήτηση θα σας βοηθήσουν τώρα, έτσι αποστασιοποιηθείτε για λίγο με το εν λόγω πρόσωπο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Πόσο κοντά είστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον οικείο τέταρτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητούν να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας, ιδιαίτερα αν τους είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Ίσως έρθετε σε σύγκρουση με κάποιους, ειδικά αν νιώθετε ότι θέλετε να έχουν το πάνω χέρι στην ερωτική σας ζωή. Έχετε από τη φύση σας τη λογική και την πρακτικότητα να αποφασίσετε μόνοι σας, δεν έχει πραγματικά σημασία το τι σκέφτονται οι φίλοι σας, η οικογένειά σας ή οι συγγενείς σας, ειδικά αν ο αγαπημένος σας, σας κάνει να νιώθετε το πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό πρόσωπο στον κόσμο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Προσοχή στα λόγια των άλλων! Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνει τις ευαισθησίες σας αλλά και την κατήφειά σας. Γίνεστε τώρα ευάλωτοι στις επικρίσεις και τα σχόλια των άλλων ή αν κάποιος σας ζητήσει την υποστήριξή σας, του βάζετε μια θηλιά στο λαιμό με την αρνητικότητά σας. Σκεφτείτε τώρα δύο φορές πριν μιλήσετε για τα όνειρά σας στους γύρω σας, κάποιοι δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις, καθώς μπορεί να προσπαθήσουν να σας παρεμποδίσουν. Και αν το κάνετε, εκφράστε τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα είστε ρεαλιστικοί. Με αυτόν τον τρόπο, δε δίνετε το έναυσμα στους επικριτές σας να παρεμποδίσουν την ενθουσιώδη πορεία σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Μήπως ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα αντέχει ο προϋπολογισμός σας; Είτε πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αντικείμενο ή ένα ταξίδι σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητούν να μην υποκύψετε στον πειρασμό, θα κλονίσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Ίσως το αντικείμενο που τώρα σας φέρνει ικανοποίηση, αργότερα να διαπιστώσετε ότι δεν το χρειάζεστε. Ο παραπλανητικός και μαγευτικός Ποσειδώνας, σας κάνει να μαγεύεστε από φανταχτερά αντικείμενα και ανθρώπους, αλλά αυτοί οι άνθρωποι πόσο ειλικρινείς είναι; Έχουν ηθικές αξίες και πεποιθήσεις για τη ζωή; Μπορεί να προκύψουν κάποιες δελεαστικές ευκαιρίες για να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω κάποιων γνωριμιών, αλλά θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Προσέξτε επίσης νέες επιχειρηματικές σχέσεις και συνεργασίες, που σας υπόσχονται γρήγορα κέρδη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μπορείτε να ανήκετε κάπου χωρίς να θυσιάσετε την ατομικότητά σας; Ναι, αλλά μόνο εάν μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε χώρο για τους άλλους. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις στην προσπάθειά σας να εξισορροπήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ψυχική και συναισθηματική αποδυνάμωση, τουλάχιστον προς το παρόν. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, ακόμα και αν αισθάνεστε ασφυκτικά πιεσμένοι. Βάλτε κάποια άτομα στη θέση τους αν διεκδικούν περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε, σημασία έχει η εξέλιξη της δικής σας προσωπικής ταυτότητας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8- 28/8) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Το μυαλό σας περιφέρεται στο παρελθόν, δεν μπορείτε να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, καθώς ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί συγκεχυμένες σκέψεις και ασαφείς καταστάσεις. Το σύμπαν σας προτρέπει να μην αφήσετε τις παλιές δυσαρέσκειες να σας εξουσιάσουν. Από ελαφρά παραπτώματα μέχρι μεγάλες θυσίες, σταματήστε να είστε το θύμα. Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, απλώς ζητήστε το τι θέλετε και μάθετε τι μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους. Επίσης, απελευθερωθείτε από αυτό που δεν εξυπηρετεί την πνευματική σας ανάπτυξη, από τις απαισιόδοξες σκέψεις σας μέχρι παρωχημένες συμπεριφορές που είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην ευτυχία σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 -28/8) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Θέστε σαφή όρια, ειδικά με ανθρώπους που έχουν επωφεληθεί από εσάς στο παρελθόν. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητούν να γίνετε αυστηροί με τις φιλίες σας, κάποιοι από τους φίλους σας μπορεί να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας, ίσως ακόμα και τα χρήματά σας. Τα χρήματα και ο χρόνος σας είναι πολύτιμα, έτσι κάντε ό,τι χρειάζεται για να αποκατασταθεί η ισορροπία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που στηρίζεστε υπερβολικά στους φίλους σας, οικονομικά ή συναισθηματικά. Θέστε σαφή όρια και κάντε εκκαθάριση στις φιλίες σας, πράγμα που σημαίνει να απαλλαγείτε από όσους απομυζούν την ενέργειά σας και να αφήσετε στη ζωή σας μόνο αυτούς που γνωρίζουν την ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε αυτά τα… «ενεργειακά βαμπίρ». Αναγνωρίστε ότι ορισμένες φιλίες σας δεν είναι γραφτό να διαρκέσουν. Εκτός αυτού, σας αξίζει να έχετε δίπλα σας φίλους που σας αποδέχονται όπως είστε, σας εκτιμούν πραγματικά και γνωρίζουν πώς να το δείξουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/8 – 28/8) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Όταν κλείνετε τα μάτια και ονειρεύεστε τη δουλειά των ονείρων σας, πώς μοιάζει; Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ωθεί να αναλογιστείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και πώς αυτοί εναρμονίζονται με το σκοπό της ζωής σας. Είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα σταδιοδρομία σας; Βρείτε τρόπους για να κάνετε τη δουλειά σας ακόμα πιο ουσιαστική. Ο Άρης στον Τοξότη σας χαρίζει ένα ελεύθερο πνεύμα και μια αισιόδοξη διάθεση. Ωστόσο, κάτω από τη σκληρή επιρροή του αυστηρού Κρόνου, νιώθετε να πνίγεστε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ενώ δεν πρέπει να αποποιηθείτε των ευθυνών σας, είναι προς το συμφέρον σας να καθορίσετε σαφή όρια. Εάν έχετε κάνει σχέδια για δείπνο με έναν φίλο σας το βράδυ, μην τα ακυρώσετε για την εργασία σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη συνάντηση για αργότερα, αλλά μη θυσιάζετε το χρόνο για διασκέδαση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer