Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
13/06/2016 | 09:56

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6- 19/6) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Εκδηλώνετε την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά σας, είστε υποχωρητικοί στις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων, και αυτό είναι κολακευτικό για το παρορμητικό και εγωιστικό ζώδιό σας! Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει ισορροπία και αρμονία με τα προσφιλή σας πρόσωπα και τονίζει τη συντροφικότητα έναντι του ανταγωνισμού. Ακολουθείτε το ένστικτό σας, αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεών σας και ενδυναμώνετε τις οικείες σχέσεις σας, παίρνοντας το τιμόνι για να οδηγήσετε στο μονοπάτι της ευτυχίας. Η υποστήριξή σας τροφοδοτεί την εμπιστοσύνη και την αγάπη, νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά, δίνετε και παίρνετε αγάπη. Εάν λαχταράτε μια μικρή απόδραση από τις υποχρεώσεις σας ή νιώθετε μελαγχολία, αναζητήστε καταφύγιο στο σπίτι σας ή στην άνεση του καναπέ σας με τον αγαπημένο σας, θα γεμίσετε και πάλι τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Η οξυδέρκεια και η πειθώ σας είναι το κλειδί για την επιτυχία σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Μπορεί να θέλετε να μιλήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας ακούνε; Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας ζητά περισσότερη ευγένεια και συμπόνια στις σχέσεις σας. Αντί να βιάζεστε να απαντήσετε, δείξτε ότι νοιάζεστε για τους άλλους ανθρώπους και ότι ενδιαφέρεστε να ακούσετε τι έχουν να σας πουν. Δώστε βάση στα λόγια τους, θα αισθάνονται ότι τους σέβεστε και τους εκτιμάτε. Η θετική ενέργεια της Αφροδίτης, θα σας κάνει να περάσετε διασκεδαστικές καλοκαιρινές βραδιές με τους φίλους σας ή/και τον αγαπημένο σας. Είστε τώρα πολύ κοινωνικοί και οργανώνετε κοινωνικές συνεστιάσεις που θα μείνουν αξέχαστες, τόσο σε εσάς όσο και στους φίλους σας. Μια κουβέντα από το πουθενά θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια ζωντανή και επωφελή συζήτηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία ή ακόμα και μια νέα αγάπη.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 -19/6) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Πιστεύετε στην αξία σας; Τι κάνετε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος, σας καλεί στην επανεξέταση της εργασίας σας και του προϋπολογισμού σας. Αμείβεστε σύμφωνα με την αξία σας στη δουλειά σας; Υπάρχουν εργασίες που σας αγχώνουν; Εάν ναι, θα μπορούσατε να μεταβιβάσετε σε κάποιον άλλον κάποια από τα καθήκοντά σας. Προσπαθώντας να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας, αυτό σας κάνει λιγότερο παραγωγικούς αλλά και σας κρατά μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πάρτε μια πρωτοβουλία για ένα έργο στην εργασία σας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προώθηση και ενδεχομένως ακόμη και σε μια αύξηση.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Μοιραστείτε αυτά τα αισθήματα αγάπης και τρυφερότητας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αναδεύει τη συμπονετική και προστατευτική πλευρά σας, παρακινώντας σας να ανοίξετε την καρδιά σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια αυθόρμητη έκφραση αγάπης θα μπορούσε να αλλάξει μια πλατωνική σχέση σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό. Προχωρήστε και μη διστάσετε ούτε στιγμή να εκδηλώσετε ό, τι νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας, ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι δεν σας δείξουν ανοιχτά την εκτίμησή τους, πιστέψτε μας, κατά βάθος σας αγαπούν. Μην αφήνετε τα δώρα του ερωτισμού και της αφοπλιστικής γοητείας σας να πάνε χαμένα. Το αστέρι σας λάμπει από ψηλά, κυνηγήστε την τύχη σας και ανοίξτε νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μείνετε στους ήχους της σιωπής και μη βρυχάστε σαν λιοντάρι. Η Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά, βάζετε το αντικείμενο του πόθου σας σε έναν θρόνο, δεν θέλετε να δείτε κατάματα την αλήθεια. Δεν διστάζετε να δώσετε αγάπη και φροντίδα στον αγαπημένο σας, είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, αλλά αυτό το μεγαλείο της καρδιάς σας, ίσως να μην εκτιμηθεί από κάποιους ανθρώπους. Φύγετε μακριά από άτομα που σας μεταφέρουν την αρνητική τους ενέργεια και μην πιστεύετε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Απολαύστε κάτι τόσο απλό, όπως χαλαρώνοντας στο σπίτι σας παρέα με την αγαπημένη σας μουσική ή τα αρωματικά κεριά και ηρεμήστε διαβάζοντας ένα βιβλίο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Μην ξεχνάτε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας. Ήρθε η ώρα να μην τα κάνετε όλα μόνοι σας και να αφήσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Η Αφροδίτη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει κοντά σας φίλους για να σας στηρίξουν και ανθρώπους ικανούς στη δική σας ομάδα. Η αρμονική ενέργεια της Αφροδίτης μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ένα ομαδικό έργο με τη βοήθεια ατόμων που έχουν εξειδικευμένη γνώση. Αυτό σημαίνει λιγότερη δουλειά για σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Βγείτε έξω και αναζητήστε νέους ανθρώπους, θα μπορούσατε να σφυρηλατήσετε έναν νέο επαγγελματικό σύμμαχο ή να βρείτε μια νέα αγάπη. Άλλωστε όλες αυτές οι νέες γνωριμίες θα σας κάνουν να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος όχι μόνο επεκτείνεται αλλά θα γεμίσει πολύ γρήγορα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Είστε έτοιμοι να φτάσετε στο επόμενο σκαλί της σκάλας της επιτυχίας; Νέες σταθερές, ελίτ κοινωνικές γνωριμίες έρχονται απρόσμενα στη ζωή σας και σας βοηθούν με την ισχυρή επιρροή τους στην εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Αυτός ο αρμονικός πλανήτης σας βοηθά να γοητεύσετε τους ανωτέρους σας και τους πελάτες σας, δίνοντάς σας μια άνεση και αυτοπεποίθηση, καθώς δείχνετε σε όλους το τι είστε ικανοί να κάνετε. Είναι μια φανταστική εβδομάδα για να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας, να είστε ο ηγέτης στην εταιρεία σας, να λάμψετε με την παρουσία σας. Σας στρώνουν το κόκκινο χαλί!

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Γίνεστε εξωστρεφείς και μεγαλόψυχοι, η συμβιβαστική και διπλωματική ενέργεια της Αφροδίτης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να ενώσετε δύο «εμπόλεμες» παρατάξεις μεταξύ τους. Είστε η γέφυρα για αυτούς τους φαινομενικά ασυμβίβαστους ανθρώπους και σας ευγνωμονούν για τη θετική συμβολή σας. Ή κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, θέλετε να ζήσετε νέες εμπειρίες με ένα ταξίδι ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Ίσως ακόμα συναντήσετε την αγάπη των ονείρων σας σε μια άλλη πόλη από τη δική σας ή σε ένα άλλο μέρος του κόσμου. Διασχίζοντας τα σύνορα της χώρας σας ή πηγαίνοντας λίγο πιο μακριά από την πόλη σας, ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος/α θα μπορέσει να ξεκλειδώσει την πόρτα της καρδιάς σας.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Εκπέμπετε τη σαγηνευτική και μυστηριώδη γοητεία σας, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί, χάρη στην Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ίσως ακόμα να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα μυστικά, αλλά καλύτερα θα ήταν να αφήσετε τους ανθρώπους να μαντέψουν κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτό βιβλίο. Είστε σε σχέση; Αν νιώθετε να σας καταλαμβάνουν έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, πράγμα λίγο σπάνιο για το ζώδιό σας, δεν χρειάζεται να παλέψετε με τα κύματα, αποσυρθείτε στη γωνία σας και επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Επίσης η Αφροδίτη σας βοηθά να διαβάσετε το μυαλό και τις ψυχές των ανθρώπων με ευκολία.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6- 19/6) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Οι άνθρωποι σας λατρεύουν για την επιμονή σας και την αίσθηση της ευθύνης που έχετε, αλλά τώρα η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να δείξετε την πιο ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά σας, να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε. Αντί να αναλώνετε ώρες στη δουλειά σας, επιλέξτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο και σημαντικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε ακριβά δώρα για να εκφράσετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας. Πάρτε ένα απλό τηλέφωνο και ξεκινήστε μια εγκάρδια συνομιλία. Μήπως έχετε ξεχάσει να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας σε κάποιον που σας βοήθησε πρόσφατα; Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» σημαίνει πολλά περισσότερα από όσο νομίζετε.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 -19/6) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Είστε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση; Μην αφήνετε τη ρουτίνα να σκοτώνει τη χαρούμενη διάθεσή σας και αλλάξτε την καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας υπενθυμίζει ότι μικρά διαλείμματα από τη δουλειά σας και τις καθημερινές υποχρεώσεις σας είναι αναζωογονητικά για την ευεξία σας. Αντί να τρώτε το μεσημεριανό σας γεύμα στο γραφείο σας και πάλι, δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο που άνοιξε δίπλα ή ξεκινήστε Pilates που θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια. Αν δεν έχετε βρει το σωστό γυμναστήριο, ξεκινήστε την έρευνα. Περιηγηθείτε σε κάποια γυμναστήρια για να βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη και χαλαρωτική. Επίσης, ομορφύνετε το περιβάλλον σας, θα αλλάξει τη διάθεσή σας. Μια ανθοδέσμη ή ένας πίνακας στο γραφείο σας θα σας ηρεμήσουν ψυχικά από το άγχος και την καθημερινή πίεση.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/6 – 19/6) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Ανάψτε το φως της αγάπης! Η ρομαντική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ενθαρρύνει να είστε πιο εκδηλωτικοί με αυτούς που λατρεύετε. Θα πρέπει όμως να δείξετε την ίδια αγάπη και στον εαυτό σας. Νιώθοντας ήρεμοι και ισορροπημένοι μέσα σας, αυτό αντανακλάται και εξωτερικά, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές σας και ο αγαπημένος σας να αντιληφθούν την παιχνιδιάρικη και παθιασμένη πλευρά σας. Συμβουλή: Αντί να αναζητάτε την τελειότητα από τους ανθρώπους, βλέποντας την αγάπη με ροζ γυαλιά και αρνούμενοι να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αγαπάτε πραγματικά κάποιον/α έτσι όπως πραγματικά είναι, για τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό του. Και αν είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να χειριστείτε το πρόσωπο που αγαπάτε, καλύτερη η ελευθερία σας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer