Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά απο τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
08/01/2013 | 13:12

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εναλλαγές και πολλές ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 11στον Αιγόκερω, θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που θα σου δοθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ ανεβασμένη.Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να πάει πολύ καλύτερα η σχέση σου και για να περάσετε καλύτερα οι δυο σας. Η Αφροδίτη από τις 9, που θα μπει στον Αιγόκερω σε ευνοεί και θα υπάρχει το ερωτικό και το ρομαντικό κλίμα για να περάσεις ακόμη καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις αυτή την περίοδο και ένα είναι το σίγουρο, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και ακόμη δεν μπορείς να δεις την διαφορά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή και με αρκετές δραστηριότητες που θα εξελιχθούν ακριβώς όπως θέλεις. Θα πρέπει να προσέξεις αρκετά τα οικογενειακά σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που δεν τα έχεις σκεφτεί και που θα φέρουν πολλά προβλήματα. Τις μέρες της εβδομάδας θα τις περάσεις έτσι ακριβώς όπως τις έχεις προγραμματίσει.Στα αισθηματικά σου συνεχίζεις να έχεις ερωτηματικά για την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και είναι σίγουρο ότι πολλές καταστάσεις θα φτιάξουν και θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις κινήσεις που θα κάνεις κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις θα αρχίσουν να στρώνουν και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Το μέλλον των επαγγελματιών σου διαγράφετε πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να περιορίσεις τα έξοδα σου, γιατί θα παρασυρθείς σε αγορές.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) διδυμοσ (21/5-20/6)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη και θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες. Το άγχος όμως δεν θα λείψει, γιατί θα σε πιάσει η τελειομανία σου. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλά που έχεις καταφέρει πολύ καλά ως τώρα, γι’ αυτό και θα πρέπει λίγο να χαλαρώσεις.Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και τώρα θα αρχίσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις μια πολύ καλή έκπληξη στο ταίρι σου και θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση. Το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την θέλεις.Αυτή την εβδομάδα, θα τα πας πολύ καλά στα επαγγελματικά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά καλά και μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6-22/7)

Τα προβλήματα που έχεις σε έχουν κουράσει και σε αγχώνουν πάρα πολύ. Με τη Νέα Σελήνη όμως, που πραγματοποιείται στις 11 του μήνα στον Αιγόκερω, θα δεχτείς τις καλύτερες επιρροές και θα δεις ότι πάρα πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχικά.Ο Ερμής από τον Αιγόκερω αλλά και η Αφροδίτη που θα μπει στις 9 στο ίδιο ζώδιο, σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για την σχέση σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε την εβδομάδα σας, μέσα στον ερωτισμό και τον ρομαντισμό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν.Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδώσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που είχες την προηγούμενη περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν που παρόλο αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και πρόγραμμα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 – 13/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη γιατί θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Θα ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και τόση πολύ σημασία.Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεκολλήσεις και ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στεναχώρησαν, που έχουν γίνει και πέρασαν. Άλλωστε οι πλανήτες σου κάνουν τα σινιάλα τους για να περάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μια καινούργια γνωριμία θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά και σε αγχώνουν αρκετά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω του άγχους σου και να ξέρεις ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)


Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ μεγάλο δυναμισμό. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις με πιο ξεκάθαρο τρόπο και θα διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει και σε καταπιέζει.Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να μιλήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Κάνε ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάνε λίγο υπομονή και είναι σίγουρο ότι την επόμενη περίοδο θα βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να έχεις πολύ ευτυχία.Πρέπει αυτή την περίοδο να δεις μερικά πράγματα στην δουλειά σου πιο χαλαρά. Τα έχεις φέρει όλα στα μέτρα σου και μπορείς από εδώ και πέρα να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου, αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξορμήσεις και να κάνεις έξοδα γιατί πάλι θα αρχίσεις από εκεί που ξεκίνησες.

 

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1-13/1) ζυγοσ (23/9-22/10)

Αυτή την εβδομάδα γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (στις 11 του μήνα), και σου φτιάχνει την διάθεση! Ωστόσο εσύ πάλι θα έχεις πολύ άγχος και αρκετό τρέξιμο για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και να χαλαρώσεις λίγο για να περάσεις καλά.Έχεις φέρει το ταίρι σου πολύ κοντά σου και μπορείς να συζητήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό στην σχέση σου. Φρόντισε τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη που θα μπει από τις 9 στον Αιγόκερω, να εξωτερικεύσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι , η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου και θα φέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα.Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να περάσεις χαλαρά στην δουλειά σου και μην σε πιάνει συνέχεια η μανία σου να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, γιατί θα έχεις καθυστερήσεις. Μπορείς να μιλήσεις για κάποιες καινούργιες συμφωνίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις. Μην κάνεις σπατάλες και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα..

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1-13/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Θα περάσεις πολύ καλά αρκεί να σταματήσεις να έχεις την αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια.Είσαι από τα ζώδια που πάντα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό θα κάνεις και αυτή την εβδομάδα στο ταίρι σου. Από ερωτισμό και ρομαντισμό δεν το συζητώ. αυτή την εβδομάδα θα ξεχειλίζεις και θα κάνεις το ταίρι σου να πετάει από ευτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαρείς.Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θα θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες στις υποχρεώσεις σου και θα τα βάλεις όλα σε σειρά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες αυτές τις μέρες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1- 13/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον του επαγγελματικού αλλά και του αισθηματικού σου τομέα. Θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για όλα αυτά τα ζητήματα που τον τελευταίο καιρό καθυστερούσαν. Με την εξυπνάδα που έχεις, θα στρώσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν.Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν και τα ευχάριστα γεγονότα, θα φτάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να προσέξεις τις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να κλείσεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Με το καλημέρα της εβδομάδας όλα θα πάνε πολύ καλά αφού πραγματοποιείται στις 11 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ! Θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και θα περάσεις πολύ καλά. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις τις πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις.Με Ερμή αλλά και την Αφροδίτη που θα μπει από τις 9 στο ζώδιο σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς αυτή την περίοδο. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα και είναι σίγουρο ότι θα βρεις το καλύτερο ταίρι που θέλεις.Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να την κάνεις καλύτερη. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που καλό θα ήταν να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν τις αποδεχτείς.Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Η διαφορά είναι ότι αυτή την περίοδο θα έχεις απόλυτη επιτυχία, με ότι καταπιαστείς. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.Κάποια προβλήματα και καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου τώρα παίρνουν τέλος. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του και να βρεις λύσεις που θα σου δώσουν την ευτυχία και την ικανοποίηση. Φρόντισε να οργανώσεις κάποια απόδραση με το ταίρι σου, θα το κάνεις χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.Στην δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα βήματα σου. Απόφυγε να τα κάνεις όλα εσύ. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τις αγορές σου και τα πολλά έξοδα γιατί αυτή την περίοδο πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (7/1 -13/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

 

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα. Θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικές να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Θα περάσεις μέσα στην ηρεμία και στην χαλαρότητα γιατί θα φέρεις πολλές καταστάσεις, ακριβώς στο σημείο που εσύ θέλεις.Οι ευκαιρίες και τα καλά γεγονότα που θα έρθουν στην σχέση σου φωνάζουν να κάνεις το κλίμα ακόμη περισσότερο ερωτικό και ρομαντικό. Οι ημέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλές και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι , αυτή την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.Στα επαγγελματικά σου, μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Μέσα στην εβδομάδα, θα σου γίνουν αρκετά συμφέρουσες προτάσεις! Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει προσέχεις αρκετά τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις αρκετά προβλήματα με έξοδα που θα παρουσιαστούν.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer