Να ξέρετε πως, αυτήν την περίοδο, πολλά θέματα που σας προβληματίζουν στη δουλειά σας θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αρκεί να βάλετε κι εσείς λίγο το χεράκι σας.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
18/04/2011 | 16:19

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Κριός (21/3-20/4)

 

Κριoί μου,

Μπαίνετε σε περίοδο με υπερβολικά πολλές δραστηριότητές και μπόλικο τρέξιμο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί αυτή η περίοδος χρειάζεται αρκετή περισυλλογή σε ό,τι κάνετε, ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στα ποθητά αποτελέσματα! Φροντίστε να κάνετε κάτι ευχάριστο το Σαββατοκύριακο μαζί με το ταίρι σας και θα δείτε πως θα περάσετε τέλεια! Και αν ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι που ψάχνετε, έχετε ακόμα καιρό να κινηθείτε ανάλογα, ώστε να κάνετε τη γνωριμία που θα ομορφύνει τη ζωή σας! Στη δουλειά σας θα τα πάτε μια χαρά, ενώ αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, αποφεύγοντας παράλληλα τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σας, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας, τακτοποιώντας και ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Ταύρος (21/4-20/5)

 

Ταύροι μου,

Οι υποθέσεις που σας αφορούν θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες αν δεν θέλετε να αγχωθείτε ξανά. Αυτήν την περίοδο προσέξτε, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχετε, θα αμελήσετε κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σας. Για να αποφύγετε φασαρίες με το ταίρι σας, δώστε  του να καταλάβει μερικά πράγματα που σκέφτεστε εδώ και καιρό για την κοινή σας πορεία. Και αν ακόμα παλεύετε να διώξετε τη μοναξιά, είναι βέβαιο πως θα τη διώξετε άμεσα, καθώς πλησιάζει το επόμενο ταίρι σας…Η δουλειά σας πηγαίνει αρκετά καλά, ενώ έχετε πολλές καλές ιδέες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες καλύτερα θα ήταν να τα αφήσετε για αργότερα. Μπορείτε να συζητήσετε για οικονομικά θέματα στα μέσα της εβδομάδας, ενώ οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Δίδυμοι (21/5-21/6)

 

Διδυμοί μου,

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και οι υποχρεώσεις που θα έχετε πάρα πολλές. Φροντίστε να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και προπάντων να μην αγχωθείτε καθόλου, γιατί τα τελευταία γεγονότα μοιάζουν να σας έχουν αποσυντονίσει… Η σχέση σας θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Να περιμένετε στιγμές γεμάτες έρωτα, πάθους και ρομαντισμού. Και αν ακόμα ψάχνεστε και δεν έχετε βρει το ταίρι που θα γεμίσει τη ζωή σας, ξεκινάει επιτέλους για εσάς μια περίοδος που σας υπόσχεται πως πολύ σύντομα θα κάνετε μία νέα γνωριμία! Στη δουλειά σας θα τα καταφέρετε όλα πολύ καλά! Κάποια εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, είναι καιρός να τις τακτοποιήσετε, αποφεύγοντας παράλληλα να κάνετε καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα, γιατί στο μέλλον ενδέχεται να φέρουν προβλήματα. Τα έξοδα, οι υποχρεώσεις και το άγχος για τα οικονομικά δεν θα λείψουν βέβαια ούτε αυτήν την εβδομάδα. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε για άλλη μια φορά σε περιττές αγορές και έξοδα, γιατί πάλι θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Καρκίνος (22/6-22/7)

 

Καρκίνοι μου,

Αυτήν την περίοδο πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά στην καθημερινότητά σας. Νομίζω πως έφτασε ο καιρός να βάλετε σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή σας και να σταματήσετε να καταπιέζεστε, κάνοντας αυτό που εσείς θέλετε. Ξεκινάει μία περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας, αρκεί να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να μη διστάζετε να ζητάτε αυτό που θέλετε και σας ευχαριστεί… Και αν ακόμα η μοναξιά βασανίζει τη ζωή σας, νομίζω πως πρέπει να αλλάξετε λίγο και να δείτε μερικά πράγματα πιο αισιόδοξα και θα δείτε ότι η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένετε ! Στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά, παρόλο που νευριάζετε από μερικές καταστάσεις που καθυστερούν! Κρατήστε την ψυχραιμία σας, μην πείτε λόγια που δεν πρέπει και σας διαβεβαιώ πως τα πράγματα θα έρθουν όπως τα θέλετε! Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις που σας προβληματίζουν ακόμα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Λέων (23/7-23/8)

 

 

 

Λιοντάρια μου,

Φρoντίστε αυτήν την περίοδο να μην αγχώνεστε με το παραμικρό και, πάνω απ’ όλα, να μην εκνευρίζεστε με άτομα και καταστάσεις χωρίς να σκεφτείτε καλά το λόγο για τον οποίο συμπεριφέρεστε έτσι. Είστε απ’ τα ζώδια που πατάνε «γερά» στα πόδια τους και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, οπότε προσέξτε να μην χαλάσετε σε μια στιγμή όλα αυτά που έχετε φτιάξει με πολύ κόπο… Περίοδος που μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αν δεν έχετε ταίρι, αλλά και να λύσετε πολλά προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σας. Μία συμβουλή σας δίνω: τολμήστε να κάνετε αλλαγές αυτήν την περίοδο στα αισθηματικά σας και η ευτυχία είναι εγγυημένη! Στη δουλειά σας θα τα πάτε τέλεια! Αν θέλετε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για σχέδια που έχετε και θέλετε να υλοποιήσετε άμεσα, τώρα είναι ο καιρός για να πάρετε τη βοήθειά τους. Ωστόσο, καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Τα οικονομικά σας δεν είναι στο σημείο που θέλετε, ενώ τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σας «πνίγουν» καθημερινά. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Παρθένος (24/8-22/9)

 

 

 

Παρθένοι μου,

Αυτήν την εβδομάδα φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ο Ερμής από τις 23 έρχεται στην ορθή φορά του και σας δίνει πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σας και τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να λύσετε πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να είναι στάσιμα…Η σχέση σας αυτήν την περίοδο θα πάει πολύ καλά. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να κάνετε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά! Και αν ακόμα είσαι με τη μοναξιά παρέα, νομίζω πως έφτασε ο καιρός να τη διώξετε, καθώς με την επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα μπορέσετε πολύ εύκολα να βρείτε το ταίρι που ψάχνετε εδώ και καιρό! Στη δουλειά σας θα μπορέσετε να τα πάτε πολύ καλά αυτήν την περίοδο, αρκεί να μη νευριάζετε με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε, ώστε να μπορέσετε να τα τελειώσετε πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σας, έχεις αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολλά έξοδα, οπότε πρέπει να κινηθείτε αρκετά συγκρατημένα…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Ζυγός (23/9-22/10)

 

 

 

Ζυγοί μου,

Η Πανσέληνος στις 18 στο ζώδιό σας θα σας κάνει να δείτε πολλές καταστάσεις με… άλλο μάτι. Επίσης, η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σας θα σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα σας προβληματίζουν. Ο Ερμής, που από τις 23 έρχεται στην ορθή φορά του, θα σας φέρει ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε! Μπορείτε  να περάσετε υπέροχα με το ταίρι σας, αρκεί να μην αναφερθείτε σε καταστάσεις που σας προβληματίζουν και έχουν περάσει… Και αν ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι που θα γεμίσει την ψυχή σας, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε ! Στη δουλειά σας οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται. Αυτήν την περίοδο φροντίστε να βάλετε κάποιες προτεραιότητες σε θέματα που θέλετε να λύσετε άμεσα και μην τα πιάνετε όλα μαζί, προκειμένου να μπορέσετε να τελειώσετε θέματα που σας προβληματίζουν. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή πορεία, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολλά έξοδα και θα παρασυρθείτε σε περιττές αγορές…

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Σκορπιός (23/10-22/11)

 

 

 

Σκορπιοί μου,

Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχετε πολύ τρέξιμο και άγχος. Φροντίστε να βάλετε πρόγραμμα και μην τα κάνετε όλα μαζί, γιατί στο τέλος θα πάρετε λάθος αποφάσεις… Φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχετε τον έχετε παραμελήσει αρκετά… Στη σχέση σας υπάρχουν αρκετά προβλήματα, που ακόμα δεν έχουν λυθεί. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη διαλλακτικότητα στο πως βλέπετε μερικά πράγματα και συζητήστε με το ταίρι σας για να λύσετε οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολεί στη σχέση σας. Αν ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι που ψάχνετε, φροντίστε να περνάτε τις ώρες σας όσο καλύτερα μπορείτε και σας εγγυώμαι πως εκεί που δεν το περιμένετε θα κάνετε τη γνωριμία που θα θέλετε! Στη δουλειά σας θα τα καταφέρετε πολύ καλά αυτήν την περίοδο, ενώ μπορείτε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και σας προβληματίζουν φροντίστε να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κινηθείτε με πολλή προσοχή αυτήν την περίοδο. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πάρα πολλές και δεν πρέπει να κάνετε καθόλου περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Τοξότης (23/11-21/12)

 

 

Τοξότες μου,

Ο Άρης από τον Κριό και ο Ερμής από τις 23 στην ορθή φορά του στο ίδιο ζώδιο σας προσδίδουν έντονο δυναμισμό και καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας λοιπόν να τακτοποιήσετε μερικές στάσιμες υποθέσεις: βάλτε πρόγραμμα, οργανωθείτε και ξεκινήστε να υλοποιείτε άμεσα τα σχέδιά σας! Η σχέση σας χρειάζεται κάποια… νότα ανανέωσης, γιατί αυτήν την περίοδο έχετε την αίσθηση πως τα πράγματα έχουν «βαλτώσει» και αρχίζετε και βαριέστε. Αν νομίζετε πως πρέπει να κρατήσετε το ταίρι που έχετε, ξεκινήστε και κάντε κινήσεις ώστε μερικά πράγματα να γίνουν πιο όμορφα! Αν μιλάτε ακόμα με τη μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτα μόνιμο στη ζωή σας, καθήστε και σκεφτείτε μήπως σε μερικές καταστάσεις φταίτε εσείς και ο χαρακτήρας σας, που δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Στη δουλειά σας δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, ενώ μπορείτε τώρα να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, όπως και να τακτοποιήσετε στάσιμα θέματα. Στα οικονομικά σας, θα έχετε πολλά έξοδα αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, ενώ ευνοούνται οικονομικές συναλλαγές, γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Αιγόκερως (22/12-19/1)

 

 

Αιγοκεροί μου,

Η Πανσέληνος στις 18 στο Ζυγό και ο Ερμής από τις 23 στην ορθή φορά του θα σας δώσουν πολύ δυναμισμό, αλλά και αποφασιστικότητα, ώστε να μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σας φέρνουν «πίσω» στα σχέδια, που θέλετε να υλοποιήσετε. Συμβουλευτείτε δικά σας άτομα και θα βοηθηθείτε απίστευτα πολύ! Ο ερωτισμός και η γοητεία σας θα καταπλήξουν το ταίρι σας, ενώ αναμένεται να περάσετε πολλές στιγμές έρωτα και πάθους αυτήν την περίοδο… Και αν ακόμα έχετε τη μοναξιά παρέα, έφτασε ο καιρός να τη διώξετε! Το σύμπαν συνωμοτεί για να βρείτε το κατάλληλο ταίρι, που θα σας κάνει να περνάτε πολύ όμορφα! Στη δουλειά σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Προσέξτε αρκετά στα μέσα της εβδομάδας τις παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί μπορεί να μπλέξετε χωρίς να έχετε κάνει τίποτα και προτού το καταλάβετε. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σας, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολλά έξοδα και πολύ εύκολα θα βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές και να πάρετε σημαντικά ρίσκα.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Υδροχόος (20/1-19/2)

 

 

 

Υδροχόοι μου,

Η εβδομάδα σας θα είναι αρκετά καλή, παρά τις αυξημένες δραστηριότητες που έχετε. Ο Ερμής από τις 23 έρχεται στην ορθή φορά του και πολλά θέματα που ήταν στάσιμα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις! Φροντίστε να δείτε μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα, ώστε να μπορέσετε να τελειώσετε τις διάφορες υποθέσεις σας, έτσι όπως θέλετε. Αυτήν την περίοδο θα μιλήσετε με το ταίρι σας και θα λύσετε ό,τι μπορεί να σας προβληματίζει. Θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά στη σχέση σας, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σας θα κάνουν το ταίρι σας ευτυχισμένο! Και αν ακόμα ψάχνεστε και δεν έχετε βρει το ταίρι της ζωής σας, αυτήν την περίοδο μην κάθεστε καθόλου! Η γνωριμία που περιμένετε είναι πολύ κοντά σας…Στη δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά αυτήν την περίοδο, ενώ θα μπορείτε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, ενώ προτάσεις που θα δεχτείτε, φροντίστε να τις δείτε με σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σας, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχετε αρκετά, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πολλά έξοδα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και μην κάνετε καθόλου σπατάλες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (18/4 – 24/4) Ιχθείς (20/2-20/3)

 

 

 

Ψαράκια μου,

Την εβδομάδα αυτή μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά σε όλες τις δραστηριότητες που έχετε. Η επικοινωνία σας θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσετε να λύσετε θέματα που σας προβληματίζουν. Με τη σειρά του και ο Ερμής, από τις 23 στην ορθή φορά του, σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Στη σχέση σας αυτήν την περίοδο και μέχρι τις 20 που θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα φύγουν και τα τελευταία «συννεφάκια», που μπορεί να υπάρχουν. Μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας και με την ηρεμία και τη γλυκύτητα, που σας διακρίνουν, θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις στα θέματα που αφορούν στη σχέση σας… Και αν ακόμα είστε παρέα με τη μοναξιά, μην το βάζετε κάτω: η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να κινηθείτε ανάλογα, ώστε να πραγματοποιήσετε τη γνωριμία που ονειρεύεστε τόσο καιρό… Να ξέρετε πως, αυτήν την περίοδο, πολλά θέματα που σας προβληματίζουν στη δουλειά σας θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αρκεί να βάλετε κι εσείς λίγο το χεράκι σας. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείτε να τα κάνετε, ενώ ήρθε η ώρα να υλοποιήσετε σχέδια που έχετε, γιατί θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία! Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις και τα έξοδα συνεχίζονται. Φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και να μην κάνετε καθόλου έξοδα και περιττές αγορές, ενώ, τέλος, μπορείτε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, που θα σας φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον. 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer