Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά απο τη Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
31/01/2012 | 15:00

________________________________________
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Κριοί μου,

Οι οικονομικές υποθέσεις και οι δουλειές κλέβουν το χρόνο και τα μυαλά σας, τη στιγμή που ο Άρης είναι ανάδρομος στην Παρθένο και προκαλεί μία σωρεία ανατρεπτικών καταστάσεων που θα σας κάνουν να αισθάνεστε σα μηχανή Ferrari σε σασί Fiat.
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα είναι βοηθητική για να κάνετε τα σχέδιά σας και να βρείτε υποστηρικτές προκειμένου να τα υλοποιήσετε, αλλά πρέπει να είστε μεθοδικοί, εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην απογοητεύστε με τις δυσκολίες. Κοινώς συνετοί και ετοιμοπόλεμοι ταυτόχρονα.
Ο Φλεβάρης αρχίζει με μία αντίθεση Άρη – Αφροδίτης γι αυτό καλό θα ήταν να κάνετε μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση.

Προσέχετε για να έχετε: Να φυλάτε τα νώτα σας ιδιαίτερα αν έχετε μυστικά ερωτικού χαρακτήρα που θα μπορούσαν να σας «κάψουν» αν μαθευτούν.

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσετε νέες ιδέες.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 -5/2) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Ταύροι μου,

Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο χώρο της καριέρας σας. Αξιοποιείστε τις διελεύσεις τους για να κάνετε τις κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε έδαφος στις δουλειές σας, να επιδείξετε τις ικανότητές σας, να αναζητήσετε την απαιτούμενη βοήθεια από άτομα κύρους.
Το ερωτικό μετεωρολογικό δελτίο σας δείχνει άστατο καιρό με πιθανότητες καταιγίδας, αν δεν προσέχετε για να έχετε. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη μολονότι πραγματοποιείται σε ευνοϊκά προς το δικό σας ζώδια, μπορεί να αποτελέσει τον Κοσμικό πειρασμό για να μπερδέψετε το παρελθόν με το παρόν, τους φίλους με τους εραστές, τα «ναι» με τα «όχι».

Προσέχετε για να έχετε: Αν και δεν το συνηθίζετε, αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να πιστεύετε εύκολα στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, γεγονός που μπορεί να σας βγει σε κακό.

Κρατάμε το καλό: Ακόμη κι αν οι εξελίξεις, ιδιαίτερα με έρωτες και φίλους, δεν σας αρέσουν, θα πάρετε κάποια δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)

Διδυμάκια μου,

Οι αντιφατικές καταστάσεις θα είναι το χαρακτηριστικό και αυτής της εβδομάδας. Από τη μια ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο, στέλνουν θετικά μηνύματα για τις δραστηριότητές σας καθώς πριμοδοτούν τις προσπάθειές σας και φέρνουν ευκαιρίες. Από την άλλη ο ανάδρομος Άρης προκαλεί εντάσεις στο σπίτι και στη δουλειά, θεμιτό ή αθέμιτο ανταγωνισμό, ανατρεπτικές καταστάσεις. Τελικά αν το σκεφτείτε καλύτερα, οι καταστάσεις είναι απόλυτα συμβατές με το ζώδιό σας: αντίφαση και όλα καλά!
Πρέπει να βρείτε μια φόρμουλα να εκτονώνετε την αρνητική σας ενέργεια γιατί θα έχετε την τάση να μεταφέρετε τα άγχη σας στο σπίτι και θα είστε ευάλωτοι και νευρικοί. Αλλιώς η συμπεριφορά σας μπορεί να αποβεί βλαπτική  για την προσωπική σας ζωή.

Προσέχετε για να έχετε: Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Δείτε τον εαυτό σας μέσα στο σύνολο και μάλλον θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα στη ζωή σας βαίνουν πολύ καλύτερα απ’ ότι πιστεύετε.

Κρατάμε το καλό: Αυτή η εβδομάδα είναι γόνιμη για να κάνετε σημαντικά ραντεβού.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Καρκινάκια μου,

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο αντάμα με τον Ήλιο, διελεύσεις που πρέπει να αξιοποιήσετε αν είστε υποχρεωμένοι να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες από δάνεια, εφορίες, χαράτσια ή κληρονομιές.
Από την άλλη, ο ανάδρομος Άρης από την Παρθένο μπορεί να ξαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θέματα που είχαν συζητηθεί στο παρελθόν αλλά δεν ευδοκίμησαν τότε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, να κάνετε πολύ συνετά βήματα και να έχετε εξετάσει εξονυχιστικά και με πολύ υπομονή τους όρους και το αν μπορείτε να φανείτε συνεπείς προς αυτούς, πριν κλείσετε την οποιαδήποτε συμφωνία.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

Κρατάμε το καλό: Μπαίνουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο και κάποια μπορεί να είναι οι αυριανοί καινούργιοι φίλοι σας.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1- 5/2) ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Λιονταράκια μου,

Αυτή η εβδομάδα είναι γόνιμη για να υπογράψετε συμβόλαια με τη σφραγίδα του Ήλιου και του Ερμή από τον Υδροχόο και την παράλληλη στήριξη του Δία από τον Ταύρο που υπόσχεται επέκταση στην καριέρα και κοινωνική καταξίωση. Όχι μη τρομάζετε: η παράλληλη στήριξη του Δία δεν πάει σετ με μνημόνιο αλλά με κούραση και ανάληψη ευθυνών.
Αναμένονται επιτυχίες ερωτικού χαρακτήρα, φλερτάκια και λοιπές χαρούλες συμβατές προς το ταπεραμέντο σας. Αν έχετε μια σχέση, θα νιώθετε πιο ασφαλείς καθώς ανακτάτε τις επικοινωνιακές σας γέφυρες.
Στραβά κι ανάποδα πάνε τα οικονομικά σας με την αντίθεση των Άρη (ανάδρομου) – Αφροδίτης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάζετε χρήματα. Τα έξοδά σας θα αυξάνονται και ίσως θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας. Η καλή πλευρά είναι ότι μια και είστε θεατράλ σας δίνεται η ευκαιρία να παίξετε κόντρα ρόλο: θα γίνετε μετρημένοι και δεν θα παρασύρεστε από τους πειρασμούς των εκπτώσεων.

Προσέχετε για να έχετε: Διεκπεραιώστε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες για να μην βρεθείτε προ αδιεξόδου.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια εντελώς αναπάντεχη πρόταση για μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συνεργασία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)

Παρθένοι μου,

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας διαταράσσει τις ισορροπίες σας. Ποιες; Η αλήθεια είναι ότι δεν φημίζεστε για την ηρεμία σας, ότι το νευρικό σας σύστημα είναι ευάλωτο γι αυτό έχετε τα ψυχοσωματικά στο τσεπάκι. Τώρα, με τον ανάδρομο Άρη, θα γίνετε ακόμη πιο νευρικοί και ακόμη πιο επιρρεπείς στο να χάνετε ενέργεια, να βγαίνουν τα ψυχοσωματικά στην επιφάνεια ή να είστε επιρρεπείς σε εμπύρετες αδιαθεσίες. Διαφυλάξτε τους εαυτούς σας, μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις, μην εξαντλείτε τα όριά σας.
Η αντίθεση του Άρη με την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει τριβές με το ταίρι σας αλλά η έκβαση των πραγμάτων θα εξαρτηθεί από τη διαχείρισή σας. Αν μεταφέρετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα, θα δείτε αιωρούμενα αστεράκια να πλαισιώνουν το ροζ συννεφάκι σας. Αν παραμείνετε στον ανταγωνισμό, θα προκαλέσετε τριγμούς.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές στη δουλειά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ζυγοί μου,

Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο σας σιγοντάρουν να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι: το φλερτ! Επί πλέον ανοίγουν τους ορίζοντές σας για να επικοινωνήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και -γενικότερα- για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.
Ωστόσο, όλα αυτά δεν πρέπει να σας αποσπούν από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις καθώς μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος ή μια παράληψη που θα σας κοστίσει ακριβά. Μην βασίζεστε στους άλλους. Αντίθετα κρατήστε μια πιο επιφυλακτική στάση καθώς μπορεί να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν κρατάτε κάποιο μυστικό αισθηματικού χαρακτήρα, να προσέχετε γιατί δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και να σας βάλει στη δυσάρεστη θέση του απολογούμενου.

Κρατάμε το καλό: Θα βρείτε τους τρόπους να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Σκοπρίοι μου,

Θα αναγκάζεστε να αναλαμβάνετε ευθύνες, οι οποίες από τη μια θα σας κάνουν να βαρυγκωμείτε αλλά, από την άλλη, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να υπάρξει κάποια θετικότερη εξέλιξη στον τομέα της καριέρας.
Με την αντίθεση του ανάδρομου Άρη και της Αφροδίτης στον άξονα φιλιών και ερώτων σας, δεν θα αποφύγετε ούτε το μπέρδεμα ούτε την ένταση που προκαλεί. Αν και συνήθως οι πρώην σας δεν γίνονται φίλοι εκτός αν έχετε άλλες βλέψεις, τώρα θα μπερδευτούν τα όρια. Να θυμάστε ότι εσείς έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα..

Προσέχετε για να έχετε: Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με υπομονή και ψυχραιμία, παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και μην ταράζεστε όταν θα συναντάτε εμπόδια στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Κρατάμε το καλό: Η ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία θα είναι σαφώς καλύτερη. Ευκαιρία να συζητήσετε και να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με συζύγους ή παιδιά, αν είναι διαταραγμένη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Τοξότες μου,

Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη και της Αφροδίτης πραγματοποιείται στον άξονα της καριέρας και της οικογένειάς σας, που σημαίνει ότι θα δεχθείτε πιέσεις από πολλές πλευρές είτε συναισθηματικού χαρακτήρα είτε λόγων ανατρεπτικών καταστάσεων. Ωστόσο, εσείς είστε άτομα θετικά, προσανατολισμένα στο να αντιμετωπίζετε με χιούμορ και αισιοδοξία τις αντιξοότητες γι αυτό θα αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες.
Οι επιδράσεις του Ήλιου και του Ερμή από τον Υδροχόο, θα λειτουργήσουν βοηθητικά για την ψυχολογία σας και την υλοποίηση των σχεδίων σας αν τις αξιοποιήσετε σωστά: επαφές, δημόσιες σχέσεις, σημαντικά ραντεβού και καμιά εκδρομούλα για να αλλάξετε παραστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Μην παρατήσετε την προσπάθεια εξ’ αιτίας των ανατρεπτικών καταστάσεων, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας.

Κρατάμε το καλό: Αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα! Η χαρά του Τοξότη!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αιγοκεράκια μου,
Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από την Παρθένο και η αντίθεσή του με την Αφροδίτη θα βιωθεί από πλευράς σας (ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο) σαν να μπαίνει φραγή στους ορίζοντές σας. Θα νιώθετε ότι στενεύει το πεδίο δραστηριοτήτων σας και θα πιέζεστε. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε το φόβο να συντηρεί τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σας. Επιβάλλεται να τις αποφύγετε και να προχωρείτε ακάθεκτοι, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και περιορισμό. Στην πραγματικότητα δεν θα συμβεί τίποτε καθοριστικό. Απλά θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές που μάλλον σας βρίσκουν αρκετά κουρασμένους και με την τάση να συντονίζεστε πιο εύκολα με τους φόβους σας, αφού εδώ και πολύ καιρό επιδρά ο Κρόνος στο ζώδιό σας και σας προκαλεί να τους αντιμετωπίζετε.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε.

Κρατάμε το καλό: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Υδροχόο δημιουργούν γόνιμες συνθήκες για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)

Υδροχοάκια μου,

Ο Ήλιος και ο Ερμής φωτίζουν το ζώδιό σας και τώρα είναι η ευκαιρία να συζητήσετε τις φαεινές σας ιδέες, να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας, να αρχίσετε καινούργιες συνεργασίες, να συνάψετε συμβόλαια. Τώρα που ο Κρόνος κινείται σε ευθεία πορεία και θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις. Να θυμάστε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αλλά, σε συνδυασμό και με τον ανάδρομο Άρη, θα προκαλέσει αρκετά πισωγυρίσματα.
Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη και της Αφροδίτης θα μπορούσε να αποβεί θετικότατη για την περίπτωσή σας, αρκεί να μετατοπίσετε το ειδικό βάρος της στη λίμπιντο. Πάθος στα κόκκινα και όποιος/α αντέξει. Άντε γιατί σας λένε ψυχρούς και πρέπει να βγάλετε τα απωθημένα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Κάντε μία πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας και μην παρασύρεστε από τις εκπτώσεις γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και καλό θα ήταν να σας βρουν προετοιμασμένους να τα αντιμετωπίσετε.

Κρατάμε το καλό: Οι συγκυρίες θα είναι με το μέρος σας για να γνωρίσετε συνεργάτες και να προωθήσετε νέες ιδέες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/1 – 5/2) ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)

Ψαράκια μου,

Με τον ανάδρομο Άρη από την Παρθένο να σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τις εντάσεις. Αν λοιπόν δεν είστε σε κατάσταση ζεν, νιρβάνας και τέτοια, πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας, να μην ενδίδετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και να μην είστε συνέχεια μέσα στο παράπονο.
Στις ερωτικές σας σχέσεις θα υπάρξει διέξοδος, αν σκεφτείτε ότι στη γκάμα της αντίθεσης Άρη – Αφροδίτης εμπεριέχεται η έντονη σεξουαλικότητα. Κοινώς το σύνθημα αποδεικνύεται χρήσιμο και διαχρονικό: κάντε έρωτα και όχι πόλεμο!

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Μπαίνουν καινούργια πρόσωπα στις ζωές σας (ιδιαίτερα όσων έχετε γεννηθεί το Φλεβάρη) και σας ανανεώνουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer