Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά απο τη Miss Lyk
Τα ζώδια της έβδομαδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
21/01/2013 | 10:00

kriosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)

Από αυτή την εβδομάδα, θα βλέπεις πλέον, πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι. Θα αρχίσουν πολλά πράγματα να μπαίνουν στην σειρά τους. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 27 του μήνα, στον Λέοντα θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και θα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο, να έχεις τις αποδόσεις που περιμένεις.
Τις ημέρες που ακολουθούν, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Τώρα, αν πάλι έχεις μοναξιές, πάρε τα πάνω σου γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου! Τα οικονομικά σου , δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα όμως, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

tavrosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

 

Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να λύσεις προβληματικές υποθέσεις που υπάρχουν από παλιά και αφορούν τόσο τον οικογενειακό τομέα όσο και τον φιλικό σου τομέα. Οι μέρες σου θα κυλήσουν με πολύ τρέξιμο και αρκετές υποχρεώσεις αλλά με την Πανσέληνο που γίνεται στις 27 στον Λέοντα θα έχεις ευκαιρίες να αλλάξεις πολλά πράγματα προς το καλύτερο.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις έξω από τα δόντια για όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια και εσωστρέφεια, γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κι αν πάλι δεν έχεις ταίρι, η καλή διάθεση που θα έχεις και ο έντονος ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα σου δημιουργήσουν κάποια προβλήματα που θα σε νευριάσουν αρκετά. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς . Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

didimoiΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) διδυμοσ (21/5-20/6)

Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ τρέξιμο και πάρα πολλές υποχρεώσεις. Σου προτείνω να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα για να μην αγχωθείς και είναι σίγουρο ότι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερήσουν.

Τα αισθηματικά σου, είναι σε πολύ καλό δρόμο αυτή την εβδομάδα και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άφησε στην άκρη τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι κάνε όλα αυτά που πρέπει ώστε να μπορέσεις να περάσεις καλά.Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά και αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα αυξήσουν τον δυναμισμό σου! Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές και θα κουβεντιάσεις για αλλαγές που θα γίνουν ή και για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

 

karkinosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 – 27/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα ενώ δεν θα σου μένει καθόλου χρόνος για να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Τις ημέρες που ακολουθούν, θα μπουν επιτέλους σε μία σειρά κάποιες καταστάσεις που καθυστερούσαν και θα φύγει από πάνω σου ένα πολύ μεγάλο βάρος!
Αυτή την εβδομάδα μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν παρελθοντικές, προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον προς το ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις που δεν είναι καλές. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου δίνει πολύ γοητεία. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση χρησιμοποίησε τα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα ενώ και θα συνεχίσεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

leonΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 – 27/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς, ότι πιέζεσαι ψυχολογικά. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 27 στο ζώδιο σου, θα σου δώσει ακόμη περισσότερο δυναμισμό. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες και μην τα κάνεις όλα μαζί. Μην ξεχνάς ότι κάποια στιγμή πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω και τον εαυτό σου.
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά πρόσεχε, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας. Μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό σου και να περάσεις χαλαρά και όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι πλανητικά θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις αυτή την εβδομάδα να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

parthenosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Δυστυχώς πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες αυτή την εβδομάδα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που θέλεις. Να ξέρεις ότι θα δεχτείς μεγάλο ανταγωνισμό και πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για να τους κατατροπώσεις όλους όπως πάντα.
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς προς το ταίρι σου όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πως νιώθεις και είναι σίγουρο ότι όλα θα είναι πολύ καλά. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την θέλεις.
Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Κάποιες εξελίξεις που θα έχεις, θα σου φέρουν πολύ ενεργητικότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες , για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

 

zigosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1-27/1) ζυγοσ (23/9-22/10)

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα, θα είναι πολλές. Πρέπει με προγραμματισμό αλλά και με σύνεση να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά και τι σε συμφέρει. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος σου για διάφορα θέματα που σε απασχολούν αυτό τον καιρό και να θυμάσαι πως θα τα καταφέρεις σε όλα μία χαρά!
Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα ευνοήσει τη σχέση σου και θα χαρίσει ικανοποίηση σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι που θέλεις η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Αυτή την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στην δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια. Στα οικονομικά σου θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

 

skorpiosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1-27/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την εβδομάδα γίνεται και η Πανσέληνος στον Λέοντα (στις 27) και θα τα πας πολύ καλά στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, για αυτό τον λόγο λοιπόν πρόσεχε τι λες σε δικά σου άτομα γιατί μπορεί να έχεις φασαρίες. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να συζητήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι αυτή την περίοδο θα μπορείς να βρεις πολύ εύκολα αυτό που θέλεις.Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να τις σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.
toksotisΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1- 27/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλησε με δικά σου άτομα και πες για όλα αυτά που σε απασχολούν.
Φρόντισε αυτή την εβδομάδα περισσότερο την αισθηματική σου ζωή και μην αναλώνεσαι σε θέματα που δεν έχουν και τόση μεγάλη σημασία. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Πάρε τα μέτρα σου, για να πάνε όλα καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το έτερον ήμισυ να ξέρεις ότι οι πλανήτες, σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις γρήγορα μια καινούργια γνωριμία.
Στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στον τομέα της εργασίας. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.

 

aigokerosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Θα περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου και θα καταφέρεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να βρεις λύσεις για ζητήματα που μέχρι τώρα δυσκολευόσουν να αντιμετωπίσεις!
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις και θα λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό και θα δώσεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά καλό για να βρεις το ταίρι που έψαχνες.
Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, αρκετή κούραση και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποιείσαι εκκρεμότητες που έχεις.

idroxoosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ο Ερμής που είναι στο δικό σου ζώδιο αλλά και η Πανσέληνος που γίνεται στις 27 στον Λέοντα σου δίνουν πολύ καλές επιρροές για να λύσεις πολλές δύσκολες καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αν κάποιες στιγμές μιλάς και λες στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει πολύ χαρά στην ζωή σου.
Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και με την βοήθεια των συνεργατών σου θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

ixthiesΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/1 -27/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα που είναι σε στασιμότητα. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά.
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι η περίοδος είναι πολύ καλή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές και θα ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η εξυπνάδα σου και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σε κάνουν να κερδίσεις όσα μέχρι τώρα σου φαινόντουσαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer