Την εβδομάδα αυτή τα άστρα σας βοηθούν να δείτε πιο καθαρά τι από όσα κάνετε είναι ανώφελο και με τι πρέπει να συνεχίσετε να ασχολείστε .
Τα ζωδια της εβδομάδας απο την Miss Lyk
Ζωδια
09/01/2012 | 11:09

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
 

Κριοί μου,

Η εβδομάδα ξεκινάει με την σελήνη στο ζώδιο σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις , γιατί δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα. Αντίθετα χαρείτε την συντροφιά φίλων και κοντινών σας προσώπων, τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές επαφές. Ένας φίλος θα ζητήσει την βοήθεια σας, και το ταίρι σας θα εκδηλώσεις περισσότερο υα συναισθήματα του για εσάς. Η εβδομάδα ευνοεί πολύ ταξίδια και επαγγελματικά , οργανωθείτε και δεν θα το μετανιώσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 -14/1) ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
 
 
Ταύροι μου,
 
Την εβδομάδα αυτή ασχοληθείτε μόνο με όσα έχουν σημασία και μην στεναχωριέστε για το παραμικρό. Η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας, εκμεταλλευτείτε το για να κάνετε επαγγελματικές συναντήσεις και να κλείσετε συμφωνίες. ΤΑ άστρα ευνοούν τα ερωτικά σας και θα έχετε πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν πολύ αρκεί να κάνετε και ένα συνετό πρόγραμμα. Τέλος, έχετε πολύ ενέργεια βγείτε, διασκεδάστε , αθληθείτε.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)
 
Διδυμάκια μου,

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί πού τις κοινωνικές επαφές, βγείτε διασκεδάστε και περάστε όμορφες στιγμές με φίλους. Τα άστρα βοηθούν να αναλύσετε κομμάτια του εαυτού σας και να καταλάβετε πολλές από τις αντιδράσεις σας. Τα ερωτικά σας ευνοούνται, για εσάς που κάνετε παρέα με την μοναξιά ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει. Η Παρασκευή θα είναι πού καλή μέρα για να κλείσετε συμφωνίες και να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα. Ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό και μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας.
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
 
 
Καρκινάκια μου,

Η εβδομάδα ευνοεί επαφές με φίλους και την σχέση σας, για εσάς που είστε μόνοι, τα άστρα θα φέρουν μια πού ευχάριστη γνωριμία. Ένας καλός φίλος θα σας βοηθήσει σε ένα πρόβλημα και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές. Οργανώστε τον χρόνο σας σωστά και οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή για να πετύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα οικονομικά σας , θα βελτιωθούν , ωστόσο μην κάνετε αλόγιστα έξοδα. Έχετε πού καλή διάθεση, αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια και τα παιδιά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1- 14/1) ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
 
Λιονταράκια μου,

Η εβδομάδα εύνοες πολύ θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θέματα σταδιοδρομίας. Μια συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σας, θα φωτίσει τα ερωτικά σας και θα σας προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Τα άστρα ευνοούν τα οικονομικά και τα επαγγελτικά σας, παράλληλα μην βιάζεστε να τελειώσετε εργασίες και σχέδια, κινηθείτε προσεχτικά. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια σας και κάνετε επαφές, θα αποδειχτούν πού χρήσιμες. Τέλος, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τραφείτε σωστά για να έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε.
 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)
 
 
Παρθένοι μου,

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολύ όμορφες στιγμές στο σπίτι σας, η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας και ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Τα άστρα θα φέρουν ένα μεγάλο έρωτα και για εσάς που έχετε μια σχέση ,το ταίρι σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Οι δημιουργικές αναζητήσεις σας ευνοούνται επίσης, παράλληλα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ξεκινήστε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής και άσκησης.

 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
 
Ζυγοί μου,

Η εβδομάδα ανοίγει με πού όμορφες στιγμές μαζί με φίλους και την οικογένεια σας. Καταπολεμήστε το άγχος της εβδομάδας με άσκηση και θετική σκέψη. Τα άστρα βοηθούν να πετύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και σας φέρνουν οικονομική άνοδο . Παράλληλα τα ερωτικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο, καινούργιες γνωριμίες και μια πρόταση γάμου για όσους έχετε μια σχέση είναι πολύ πιθανή. Ένας καλός φίλος θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για ένα θέμα που σας απασχολεί. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωματικοί γίνεται για αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια και την δουλειά σας.
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Σκοπρίοι μου,

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Η Δευτέρα είναι τυχερή μέρα και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Τα άστρα ευνοούν τα αισθηματικά σας, για εσάς, που έχετε μια σχέση θα περάστε πολύ όμορφα, όσοι κάνετε παρέα με την μοναξιά, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα. Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς θα γεμίσουν την εβδομάδα σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν πολύ , ωστόσο μην ξεπερνάτε τα όρια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
 
Τοξότες μου,

Την εβδομάδα αυτή τα άστρα ευνοούν οικογενειακές στιγμές , θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα ανακτώντας το χαμένο έδαφος. Αφιερώστε χρόνο στην διατροφή σας , για να έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε. Εργασιακά και οικονομικά θέματα ευνοούνται, μια αύξηση ή μια προαγωγή είναι πολύ πιθανή. Προσοχή σε θέματα που αφορούν συμφωνίες και υπογραφές. Κινηθείτε προσεχτικά και χωρίς βιασύνη. Τα ερωτικά σας θα βελτιωθούν αναπάντεχα και θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αιγοκεράκια μου, 

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει πού χαρούμενους , περάσατε πολύ όμορφα και τα καλύτερα έρχονται. Για εσάς που κάνετε παρέα με την μοναξιά τα άστρα φέρνουν ένα νέο έρωτα και για εσάς που έχετε μια σχέση ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Προσοχή σε ότι αφορά οικονομικά θέματα και οφειλές στο δημόσιο. Αναβάλλετε συμφωνίες και περιμένετε την επόμενη εβδομάδα για να κάνετε επαφές.
 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)
 
Υδροχοάκια μου,

Την εβδομάδα αυτή τα άστρα ευνοούν επαφές , επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές. Διασκεδάστε, αφιερώστε χρόνο σε φίλους και την οικογένεια σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, ωστόσο κινηθείτε προσεχτικά σε όλους τους τομείς. Τα αισθηματικά σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο , σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Στην εργασία σας οπλιστείτε με διπλωματία για να αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους και να συνεργαστείτε επιτυχώς . Τέλος, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας , τραφείτε σωστά και αθληθείτε.
 

 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/1 – 14/1) ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)

Ψαράκια μου,

Οι σκέψεις σας για την εβδομάδα που ήρθε αφορούν εξ ολοκλήρου τα οικονομικά σας και λιγότερο τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Αισθάνεστε αγχωμένοι , χαλαρώστε τα άστρα φέρνουν βοήθεια και ευκαιρίες για κέρδη . Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της δουλειάς, η επιτυχία δεν θα αργήσει. Κοντινά σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Η πέμπτη είναι μέρα για να περάσετε όμορφα με φίλους και το ταίρι σας. Τα άστρα φέρνουν αλλαγές για εσάς που είστε μόνοι, ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει. Οι μετακινήσεις ευνοούνται , οργανώστε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή και δεν θα το μετανιώσετε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer