"Κερδήθηκε η αίτηση αναστολής από το Ελληνικό Δημόσιο, οπότε μετά την προσκόμιση από τον εργολάβο της εγγυητικής επιστολής, θα μπορέσει να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσει το έργο."
Νέες υποσχέσεις για την Γέφυρα των… στεναγμών
Πολιτική
04/05/2011 | 23:35

 

Δυστυχώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στα νησιά μας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Τάσου Αποστολόπουλου.

Με τον Γ.Γ. έχουμε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία για τα προβλήματα και τις ανάγκες των νησιών μας, είναι γνώστης της διαχρονικής τους πολύπλευρης προσφοράς στην πατρίδα, αλλά και ταυτόχρονα έχει γίνει κοινωνός των αναγκών που έχουν και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει ασχοληθεί και βοηθήσει στην επίλυση και προώθηση ζητημάτων που αφορούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Τον καλωσορίζω λοιπόν στα όμορφα νησιά μας και τον προτρέπω κατόπιν συζήτησης των αναγκών του τόπου και με τους φορείς, το Δήμο και την Περιφέρεια, να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην υλοποίηση τους.

Δράττοντας την ευκαιρία, θα ήθελα να ενημερώσω τους συντοπίτες μου πως το έργο της γέφυρας Δεβοσέτου σύντομα ξεκινά.

Κερδήθηκε η αίτηση αναστολής από το Ελληνικό Δημόσιο, οπότε μετά την προσκόμιση από τον εργολάβο της εγγυητικής επιστολής και των επικαιροποιημένων εγγράφων που απαιτούνται, θα μπορέσει να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσει το τόσο σημαντικό αυτό έργο.

Τις ιδιαίτερες μου ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω προς την πρώην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη και τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο για τη θετική τους συμβολή στην προσπάθεια της ένταξης και υπογραφής του έργου.

Σπυρίδων Α. Μοσχόπουλος

Βουλευτής Κεφαλονιάς – Ιθάκης ΠΑ.ΣΟ.Κ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer