Τη Μ.Πέμπτη ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς είχε τη τιμή να υποδεχτεί τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα κ. Benny Bahanadewa.
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ινδονησία
Κοινωνία
18/04/2014 | 09:22

Τη Μ.Πέμπτη 17 Απριλίου 2014  το πρωί, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης είχε την εξαιρετικά μεγάλη τιμή να υποδεχτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Πρέσβη της Ινδονησίας στην Ελλάδα κ.Benny Bahanadewa, συνοδευόμενο από κλιμάκιο υψηλόβαθμων Διπλωματών.
Ο κ.Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και με τη συνεργασία του Α’Γραμματέα της Πρεσβείας της Ινδονησίας αναφέρθηκε στις ισχυρές πολιτιστικές, επιστημονικές, τουριστικές και εμπορικές σχέσεις Ελλάδος και Ινδονησίας.
Επίσης, αφού ήδη είχε επισκεφθεί την περιοχή της Παλικής,  εξέφρασε το θαυμασμό του για τους άμεσους και ταχείς ρυθμούς αποκατάστασης μετά τους δίδυμους Σεισμούς, όπως επίσης και την επιθυμία του για συνεργασία της Ινδονησίας με την Κεφαλονιά, που θεωρεί Νησί εξαιρετικού φυσικού κάλλους.
Στη Σύσκεψη συμμετείχε ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς (Πολιτισμού – Τουρισμού) κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ανεφέρθη στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τη συνεργασία με Χώρες της Ασίας ,γεγονός που επιβεβαιώνεται με τις επιτυχημένες  Επισκέψεις  Εργασίας των Πρεσβευτών :  Κίνας, Ταιβάν, Βιετ-Ναμ και Κορέας, όπως επίσης και τη δυνατότητα σύνταξης Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Μπαλί στα πλαίσια της αξιοποίησης των τουριστικών και πολιτιστικών ενοτήτων.
Τη Σύσκεψη τίμησε με την παρουσία του ο κ.Danny Γιακουμάτος, ο οποίος αποτελεί το Σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής σε θέματα συνεργασίας με Ασιατικές χώρες.
Ο κ.Παρίσης προσέφερε στον κ.Πρέσβη την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου και Αγγλόφωνα Έντυπα με πληροφορίες για το Νησί στους συνεργάτες του και στη συνέχεια ο κ.Bahanadewa ανταπέδωσε με την Τιμητική Πλακέτα του Κράτους της Ινδονησίας στον κ.Δήμαρχο και συμβολικά αναμνηστικά δώρα.
Τέλος, ο κ.Πρέσβης αφού έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, που κάλυψαν την επίσκεψη, αναχώρησε για το Ionion Center For Arts and Culture, που ίδρυσε η κ.Σοφία Καγκάδη στα Μεταξάτα,  όπου αναμένεται συνεργασία πολιτιστικού περιεχομένου με Καλλιτέχνες από την Ινδονησία.

kekatos_parishs_presvhs kekatos_parishs_presvhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer