Ανοίγει αύριο τις πύλες η διεθνής τουριστική έκθεση της Βιέννης Ferien Messe 2013.
Συμμετοχή της Περιφέρειας στην τουριστική έκθεση της Βιέννης Ferien Messe 2013
Τουρισμός
09/01/2013 | 19:37

Ανοίγει αύριο τις πύλες η διεθνής τουριστική έκθεση της Βιέννης Ferien Messe 2013. Σε αυτή τη μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού για το 2013 η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει με δικό της περίπτερο.

Στην έκθεση μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Χρήστος Σκούρτης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστρία, Θεμιστοκλή Δημίδη και με το διευθυντή του γραφείου του ΕΟΤ στην Αυστρία, Παναγιώτη Σκορδά και συζήτησε για τις φετινές προθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας της Αυστρίας, για να διαπιστώσει με ικανοποίηση ότι υπάρχει έντονη αυξητική τάση του αριθμού των αυστριακών, που πρόκειται να επισκεφτούν την Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.

 

Η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με τις υπηρεσίες του ΕΟΤ στην Αυστρία και τους τουριστικούς φορείς βρίσκονται σε άριστο επίπεδο, πολλές δράσεις πραγματοποιήθηκαν το 2012 και υπήρξε συμφωνία για εντατικοποίηση αυτής της συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα και κυρίως με προσκλήσεις δημοσιογράφων και άλλων εκπροσώπων των αυστριακών ΜΜΕ και των τουριστικών γραφείων στα νησιά μας, όπως έγινε και το 2012.

Ο κ. Σκορδάς και η κ. Γραμματικού, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του γραφείου του ΕΟΤ στη Βιέννη, εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη, για τη στενή συνεργασία με την ΠΙΝ και τον διαβεβαίωσαν ότι, εφόσον οι συνθήκες είναι  ευνοϊκές στην Ελλάδα, η αύξηση των τουριστών από την Αυστρία προς την Ελλάδα και την ΠΙΝ θα κυμανθεί σε διψήφιο αριθμό.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer