Ξεκινούσε το έργο το πρωί, σε ένα τμήμα του δρόμου, και το βράδυ ο δρόμος είχε κλείσει και είχε σκουπισθεί!
Συγχαρητήρια για τα έργα της ύδρευσης
Κοινωνία
29/07/2013 | 16:07

Κε Διευθυντά,
Καθώς ολοκληρώθηκε στη γειτονιά μου στο Αργοστόλι το έργο της εγκατάστασης των νέων σωλήνων της ύδρευσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκεια και τον θαυμασμό μου για τον υποδειγματικό τρόπο, με τον οποίο λειτούργησε το συνεργείο,  σε όλες τις φάσεις του έργου. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο καλός προγραμματισμός και η ακρίβεια στην τήρηση του ημερήσιου προγράμματος, καθώς και η ευγένεια του προσωπικού όλων των βαθμίδων. Ξεκινούσε το έργο το πρωί, σε ένα τμήμα του δρόμου, και το βράδυ ο δρόμος είχε κλείσει και είχε σκουπισθεί! Εργοδηγοί και εργάτες ήταν ιδιαιτέρως ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν τον κόσμο στα δύσκολα περάσματα, κατά την διάρκεια των εργασιών. Με αυτά τα δεδομένα, λαμβανομένης υπ’ όψη και της αναγκαιότητας του έργου αλλά και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας εντός της οποίας αυτό εκτελείται, μόνο για μια ευχάριστη εμπειρία, πιστεύω, μπορούμε να μιλάμε όσοι το είδαμε να εξελίσσεται έξω από το παράθυρό μας, και διόλου για ενόχληση.

erga_udreushsΕκφράζω ειλικρινή συγχαρητήρια προς όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται στο έργο αυτό. Γράφω αυτές τις γραμμές με βαθειά πεποίθηση ότι ο  πολίτης δεν πρέπει μόνο να παραπονείται για τα κακώς κείμενα, αλλά και να επιβραβεύει ό,τι θετικό παρατηρείται σε τούτον τον τόπο.
Εγώ, που γράφω αυτές τις γραμμές, έχω γνώση περιπτώσεων (παλαιών), όπου η εικόνα δεν ήταν τόσο ειδυλλιακή, καθώς μπορεί να χάσκανε χαντάκια για βδομάδες ανοιχτά, χωρίς προστασία. (Μια φορά, όταν ήμουν μαθητής στο Γυμνάσιο, είχα γλιστρήσει  σε ένα από αυτά στο Λιθόστρωτο και είχα πάρει πολλές τούμπες, κρατώντας στην αγκαλιά τα σχολικά μου βιβλία!)
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία του κειμένου μου. Στη φωτογραφία, έργα στο δρόμο, έξω από το παράθυρο του ιατρείου μου.
Διονύσης Γ. Γαρμπής, οδοντίατρος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer