Σημάδια εγκατάλειψης που σοκάρουν όλους τους Παλικισιάνους. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του e-kefalonia.net
Στο έλεος του θεού το τουριστικό περίπτερο στο Ληξούρι
Πρωτοσέλιδα
18/01/2013 | 13:03

Της Αριστέας Χαριτάτου

Με αφορμή την πρόταση του Διονύση Αραβαντινού (δημοτικού συμβούλου), στην πρώτη συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου, να επισκευαστεί άμεσα το Τουριστικό Περίπτερο στα Μιχαλιτσάτα, εμείς το επισκεφτήκαμε και καρέ καρέ το φωτογραφίσαμε και σας μεταφέρουμε τις εικόνες εγκατάλειψης που αντικρίσαμε!
Ελπίζουμε πραγματικά το Τουριστικό Περίπτερο να ξαναγνωρίσει τις περασμένες δόξες του, μιας και στην τοποθεσία που βρίσκεται η θέα είναι εξαιρετική! Απλώνεται στα πόδια σου η μισή Κεφαλονιά! Από το Ληξούρι έως τα Φάρσα, από τις Καταβόθρες έως το αεροδρόμιο!
Προλάβαμε τις εποχές που λειτουργούσε. Βράδια καλοκαιριού, με φόντο το φεγγάρι, να απλώνεται μπρος στα μάτια σου η θάλασσα και να λαμποκοπάει! Ξέφρενα πάρτυ την περίοδο του καρναβαλιού! Απογευματάκια ζεστά με παρεούλες για καφεδάκι! Ιδανικό στέκι για ζευγαράκια! Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς! Βραδιές ντίσκο! Ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Ελπίζουμε η αποκατάσταση του να ξεκινήσει άμεσα, μιας και τα κέρδη από την λειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου, θα είναι τα διπλάσια από τα έξοδα επισκευής του! Στο κάτω κάτω από τις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε ότι η κατάσταση σε μερικά σημεία δεν είναι και τόσο τραγική! Το δάπεδο και το ταβάνι είναι σε καλή κατάσταση! Είδωμεν!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer