Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας λέει ο Λούκας.
Πρόβα τίτλου με φόντο την… άνοδο
Αθλητισμός
14/04/2011 | 12:41

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 13:00μ.μ. στο Ιλύσσιο Κολυμβητήριο (Αθήνα), η ομάδα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών του Ομίλου μας ολοκλήρωσε τους Προκριματικούς γύρους του Βορείου Ομίλου του Πρωταθλήματος για την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία αήττητη.

Το τελευταίο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό Α.Ο. τελείωσε με σκόρ 12-5. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε μέσα στους φιναλίστ και να φορτώνει την ομάδα μας με περισσότερη ευθύνη και άγχος για την άνοδό μας στην Α1.

Είμαστε όμως βέβαιοι ότι με την πειθαρχία της ομάδας μας, με την άριστη προπονητική κατάρτιση του προπονητή μας κ. Κρητικού Δημήτρη και του Βοηθού του κ. Μαυρατζώτου Ελευθ. θα καταφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα τιμήσουμε την Κεφαλονιά μας.

Την ημερομηνία για την κλήρωση της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος αναμένουμε στις προσεχείς μέρες, αφού ολοκληρωθεί και Προκριματικός Γύρος του Νοτίου Ομίλου.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή υγεία, ηρεμία και όλα θα πάνε καλά. Θα είναι μεγαλύτερη τιμή στον Αθλητισμό της Κεφαλονιάς, η άνοδος της ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ελπίζουμε όπως συνειδητοποιήσουν το μέγεθος αυτής της υπέρλαμπρης τιμής και ο κόσμος να βρεθεί στη νέα περίοδο κοντά μας που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη ώστε να γίνουμε παράδειγμα και σύντομα να χαρούμε κι άλλο ομαδικό άθλημα να ανεβαίνει.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου είναι:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 12-5
ΑΝΟΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. 4-3
ΝΟΑΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 13-7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 30
2. ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ 16
3. ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 13
4. ΝΑΟΚΕΡΚΥΡΑΣ 12
5. ΑΝΟΓΛΥΦΑΔΑΣ 11
6. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. 6

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Ο Πρόεδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer