Κέρδισε στο τελικό του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδας τον Α.Ο. Μάνης
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Α.Ο Κεφαλληνία
Κοινωνία
19/08/2013 | 10:46

Η Ένωσις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς – Ιθάκης επιθυμεί προς το παρών να συγχαρεί ολόθερμα τον Α.Ο. Κεφαληνία, την πρώτη ιδρυθείσα ομάδα Ποδοσφαίρου Άμμου στην Ελλάδα και πρώτη ήδη πρωταθλήτρια Ελλάδας για την πανάξια κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος του Αθλήματος αυτού.
Είναι η πρώτη κατάκτηση Πανελλήνιου τροπαίου από ομάδα της Κεφαλονιάς και αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια που η ομάδα αυτή είναι μέλος της Ένωσης μας.

soccer_telikos4
Η ΕΠΣΚΙ δεσμεύεται να σταθεί, έστω και μόνη,  πλάι στη ομάδα στην Ευρωπαϊκή της πορεία με όσες δυνάμεις διαθέτει και εκφράζει για μία ακόμη φορά τη λύπη της και εκφράζει για μία ακόμη φορά τη λύπη της και την αγανάκτηση της που αυτή η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να υπάρξει στο νησί, αφού δεν διαθέτει γήπεδο, ούτε ποδοσφαιριστές γνώστες του αθλήματος. Για το δεύτερο θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια στη νέα περίοδο, ώστε να εμπλουτίσει τις τάξεις της η ομάδα, με έμψυχο υλικό από το νησί.
Ολόθερμα συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα, διοίκηση και ποδοσφαιριστές και καλή  πορεία στο Ευρωπαϊκό της ταξίδι που τις ευχόμαστε να είναι αντάξιο της λάμψης του μοναδικού νησιού μας.
Από την ΕΠΣΚΙ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer