Δύο πολύ αγαπητά παιδιά έχουν σήμερα γενέθλια...Δεν ρωτάμε τα πόσα κλείνουν, αλλά τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι πάντα χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι, δημιουργικοί και γεροί
Ποιοί έχουν γενέθλια σήμερα;
Κοινωνία
10/01/2013 | 14:07

Της Αριστέας Χαριτάτου

Δύο πολύ αγαπητά παιδιά έχουν σήμερα γενέθλια…Δεν ρωτάμε τα πόσα κλείνουν, αλλά τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι πάντα χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι, δημιουργικοί και γεροί.

digaletosΑναφερόμαστε στον αγαπητό πυροσβέστη (μεταξύ άλλων) Παναγή Διγαλέτο και στην αγαπημένη μας dj με το γλυκό χαμόγελο, Ελένη Λουκέρη…. Εισβάλαμε στο facebook της Ελένης και κλέψαμε το σχόλιο της “Με τη σοφία που πλέον λόγω ηλικίας κουβαλάω στην πλάτη μου έχω να σας δηλώσω τα παρακάτω: 1) δεν υπάρχει κοινή λογική 2) όταν εισαι σε πραγματικό δίλημμα μην πιεστείς να πάρεις απόφαση, η ζωή θα το κάνει για σένα ούτως ή άλλως 3) οι πραγματικοί φίλοι ειναι εκείνοι που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα 4) καλή η καριέρα αλλά προτεραιότητα έχουν οι “στιγμές” 5)ο ιδανικός σύντροφος υπάρχει αρκεί να έχεις και εσύ ιδανικά! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, εύχομαι ότι καλύτερο για όλους χωριστά κ στον βαθμό που το επιθυμείτε!”…..
Να σας χαιρόμαστε, λοιπόν, αιγωκεράκια μας..

loukeri

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer