Η 17χρονη έχει αναστατώσει όλο το Ληξούρι και τους Κεφαλονίτες από όλα τα μέρη της γης.
Ποια είναι η όμορφη Κεφαλονίτισσα που θέλει να γίνει το… επόμενο Greek Idol;
Πολιτισμός
05/04/2011 | 06:40

Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Η Μαριάvνα Μαλαντζή κατάγεται από το Ληξούρι οπότε όπως οφείλουμε θα στηρίξουμε την πατρίδα όσο πιο πολύ μπορούμε. Βέβαια αυτό δεν γίνεται τυχαία γιατί αν και μόλις 17 ετών και μαθήτρια της Β΄ Λυκείου έχει καταφέρει να έχει ένα ζηλευτό βιογραφικό για κάθε άνθρωπο που ασχολείται με την μουσική και όχι μόνο σε μια τέτοια ηλικία.

Αν ψάξουμε το παρελθόν της θα την βρούμε πολλές φορές μπροστά μας να τραγουδάει υπέροχα από την συμμετοχή της ως παιδάκι στην Eurovision Junior και την παρουσίαση σχετικών εκπομπών με τον θεσμό αυτόν, όσο και σε μουσικές σκηνές αλλά και σε δίσκους σε συνεργασία με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως το group Κίτρινα Ποδήλατα ή την Γλυκερία.

Στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας όπως καταλαβαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται αφού έχει δώσει συνεντεύξεις διάφορες εκπομπές όπως το «Αξίζει να το δεις» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Βέβαια η Μαριάνvα δεν έχει κάνει μόνο αυτά. Το περασμένο καλοκαίρι εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ σύνθεσης και ερμηνείας στην Ιταλία και κατέκτησε την πρώτη θέση βραβευόμενη από τον Charlie Rapino παραγωγό των Take That και της Kylie Minogue.

Από την άλλη οι δεκάδες βραβεύσεις που έχει δεχθεί καθ’ όλη την διάρκεια της ενασχόλησης της με το τραγούδι, και η ερμηνεία της σε τραγούδια της Δήμητρας Γαλάνη και την Diana Rose της εξασφάλισαν την πρόκριση της στους 100 του Greek Idol και ακόμα περισσότερο την πιο πρόσφατη πρόκριση της στους 60 !!!

Λέτε λοιπόν η Μαριάνnα να είναι το επόμενο Greek Idol?? Δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να περιμένουμε να την απολαύσουμε αν είναι τυχερή στο 1ο διαγωνιστικό Live Show του Greek Idol που έρχεται στους δέκτες μας το Σάββατο 16 Απριλίου από την τηλεόραση του Alpha με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά και στην κριτική επιτροπή το νέο hot τρίδυμο κριτικής Κωστόπουλος –  Κοκκίνου –  Καπετανίδης.

MARIANA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer