Απόψε το βράδυ στις 21:15 λοιπόν θεατρική παράσταση «ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ» θα βρίσκεται στο Ληξούρι στο Κηποθέατρο της Βιβλιοθήκης, ενώ αύριο θα είναι στο Αργοστόλι στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ, την ίδια ώρα.
Ο Πίτερ Παν απόψε στο Ληξούρι!
Κινηματογράφος
05/07/2013 | 18:56

Το «Θέατρο του Βορρά», μετά το μαγικό υπερατλαντικό ταξίδι του Οδυσσεβάχ, ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πίτερ Παν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!

Απόψε το βράδυ στις 21:15 λοιπόν θεατρική παράσταση «ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ» θα βρίσκεται στο Ληξούρι  στο Κηποθέατρο της Βιβλιοθήκης, ενώ αύριο θα είναι στο Αργοστόλι στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ, την ίδια ώρα.

Με αφορμή αυτό, οι πρωταγωνιστές Βαγγέλης Δαλλές και Δήμητρα Βήττα που παίζουν στο ρόλο των Πήτερ Παν και Γουέντι αντίστοιχα, βρέθηκαν στο στούντιο του ionian galaxy 90,8 και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Γιάννα Κουλουμπή.

Εκτός από την υπόθεση του έργου, οι δύο νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί αναφέρθηκαν επίσης στο παιδικό θέατρο και τα μηνύματα που περνά η συγκεκριμένη παράσταση για την “χώρα του ποτέ”, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μεγαλώνουμε ποτέ και παραμένουμε για πάντα παιδιά.

Επίσης μίλησαν για τις δουλειές τους στο θέατρο, την τηλεόραση και τα σχέδιά τους από δω και πέρα. Η Δήμητρα μάλιστα, που έχει πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο, εξέφρασε το θαυμασμό της για το παιδικό θέατρο και τόνισε ότι δεν ξεχωρίζει κάποιο είδος θεάτρου και θα ήθελε να τα δοκιμάσει όλα.

piter-pan1

Στο ίδιο μήκος, τέλος, κύματος κινήθηκε και ο Βαγγέλης, ο οποίος δεν έκρυψε την προτίμησή του για το διαδραστικό θέατρο, ενώ σχολίασε πως τον ενδιαφέρουν γενικά οι ποιοτικές παραγωγές.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10€
Άνεργοι, πολύτεκνοι :  8€

Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο ionian galaxy 90,8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer