Συγχαίρουμε τους μαθητές του τμήματος κλασσικού χορού της ΚΕΔΗΚΕ αλλά και την δασκάλα τους κ. Χριστίνα Μαρούλη για την διάρκεια του υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικού έργου της από το 1992 έως σήμερα
«Οι Τέσσερις Εποχές» του A. Vivaldi στο “Κέφαλο”
Κοινωνία
16/05/2013 | 12:36

Τo Σάββατο 11 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», το τμήμα κλασσικού & σύγχρονου  χορού της Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Κεφαλλονιάς, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την παράσταση κλασσικού χορού           «Οι Τέσσερις Εποχές» του A. Vivaldi, Variations από μεγάλα κλασσικά έργα. Στην παράσταση πήραν μέρος όλοι οι μαθητές του τμήματος κλασσικού χορού.
Το Δημοτικό Θέατρο γέμισε με τα πολύχρωμα κοστούμια και τις μαγευτικές κινήσεις των χορευτών. Πρόκειται για μία βραδιά χορού που ξεκίνησε με εμπνευσμένες χορογραφίες της κ. Χριστίνας Μαρούλη βασισμένες στην μουσική «Τέσσερις Εποχές» του Antonio Vivaldi. Το ρεπερτόριο της παράστασης συμπλήρωσαν χορογραφίες μεγάλων έργων κλασσικού χορού, σε μουσική Antonio Vivaldi, P.I.Tchaikovsky, A. Adam, και άλλων συνθετών. Οι θεατές που κατέκλυσαν το θέατρο χειροκρότησαν θερμά την άψογη εμφάνιση των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων σπουδαστών του  τμήματος.
Την παράσταση λάμπρυνε η απονομή των πτυχίων στα παιδιά που πήραν μέρος στις εξετάσεις κλασσικού χορού  και η τιμητική βράβευση όλων των παιδιών του  τμήματος κλασσικού & σύγχρονου  χορού της Κ.Ε.ΔΗΚΕ. που έγινε από την κ. Ξένια Γρηγοράτου υπεύθυνη του τμήματος και μέλος του Δ.Σ της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Στο τμήμα κλασσικού χορού διδάσκεται το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου (RAD). Η διδακτέα ύλη διδάσκεται σε εβδομήντα περίπου χώρες του κόσμου θέτοντας υψηλές προδιαγραφές  παιδείας χορού.
Συγχαίρουμε τους μαθητές του τμήματος κλασσικού χορού της ΚΕΔΗΚΕ αλλά και την δασκάλα τους κ. Χριστίνα Μαρούλη για την διάρκεια του υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικού έργου της από το 1992 έως σήμερα.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer