Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εξέλιξη της «Ναυμαχίας του Πόρου» έχει φέρει ενθουσιασμό στα στελέχη της Κεφαλλονίτικης εταιρίας που σκέφτονται για ένα «δεύτερο βήμα»
Ναυμαχία Κεφαλλονιτών – Ζακυνθινών στο Πόρο
Κοινωνία
01/07/2013 | 12:07

Σε μεγάλη ναυτική ναυμαχία εξελίσσεται στον Πόρο της Κεφαλονιάς και στο λιμάνι της Κυλλήνης ο ανταγωνισμός ανάμεσα στην Κεφαλλονίτικη εταιρία «Kefalonian Lines» με το πλοίο Νήσος Κεφαλονιά και της Ζακυνθινής εταιρίας με το πλοίο Ανδρέας Κάλβος.
Το Νήσος Κεφαλονιά αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί 4 δρομολόγια την ημέρα (τρία Πόρο – Κυλλήνη και ένα Αργοστόλι – Κυλλήνη πρωί και βράδυ) ενώ το Ανδρέας Κάλβος Ζακυνθινών συμφερόντων εκτελεί 3 δρομολόγια μόνο προς τον Πόρο.
ΣΤα μέχρι σήμερα στατιστικά των λιμενικών αρχών δείχνουν την Κεφαλλονίτικη εταιρία να κερδίζει την ναυμαχία με ποσοστά πολύ μεγάλα, κάτι βέβαια που ήταν αναμενόμενο μετά την έλευση του αγαπημένου πλοίου των Κεφαλλονιτών 1,5 χρόνο μετά στο νησί του.
Η μεγάλη επιτυχία της «Kefalonian Lines» είναι ότι κατάφερε να ενεργοποιήσει το συναίσθημα των Κεφαλλονιτών αλλά και την ανάγκη του τοπικού πληθυσμού για γρήγορη και συχνή συγκοινωνία, ενώ παράλληλα έθεσε στην «μάχη» ένα από τα πιο αξιόλογα πλοία της Ελληνικής Ακτοπλοΐας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εξέλιξη της «Ναυμαχίας του Πόρου» έχει φέρει ενθουσιασμό στα στελέχη της Κεφαλλονίτικης εταιρίας που σκέφτονται σοβαρά αυτό τον καιρό για ένα «δεύτερο βήμα», μετατρέποντας έτσι την εταιρία σε έναν από τους βασικότερους παίχτες στην ακτοπλοΐα του Ιονίου.
Σημείωση: Μπορεί ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι η ναυτική Κεφαλονιά θα μπορούσε να μείνει χωρίς Κεφαλλονίτικη εταιρία και χωρίς Κεφαλλονίτικο πλοίο;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer