Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πέτυχε ο ΝΟΑ, κόντρα στον Ν.Ο. Πατρών συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία
Μόνος 5ος ο ΝΟΑ!
Αθλητισμός
12/01/2013 | 19:56

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πέτυχε ο ΝΟΑ, κόντρα στον Ν.Ο. Πατρών  με 8-5, στο ουδέτερο κολυμβητήριο του Γέρακα, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, φιγουράροντας πλέον μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας και με φιλοδοξία για ακόμη ψηλότερα.

Η ομάδα μας βρισκόταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κινδύνεψε από της ομάδα της Πάτρας, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς μάλιστα να έχει πάρει βαθμό.

Μάλιστα στο 4ο 8λεπτο ο ΝΟΑ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 7-2, με τον προπονητή της ομάδας μας Θ. Ανδρεάκο, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ο Στελάτος, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 0-3, 2-2, 2-1

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος 1, Ξανθόπουλος, Τοράκης 3, Φύκουρας, Μπέκοβιτς, Γκότσης.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 3, Μητρόπουλος 2, Ρατσούνιτσα, Τρίκας, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάνης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ευ. 2, Ντότσικας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer