Ο Σ.ΜΟ.ΚΕ. σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, στο πλαίσιο της γιορτής Πολεμικής Αεροπορίας, οργάνωσε έκθεση με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα και το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό
Μια διαφορετική έκθεση, για δύο μέρες ακόμη στον “Κέφαλο”!
Αθλητισμός
07/11/2016 | 14:41

Της Γιάννας Κουλουμπή

Ο Σ.ΜΟ.ΚΕ. σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, στο πλαίσιο της γιορτής Πολεμικής Αεροπορίας, οργάνωσε έκθεση (άνοιξε το περασμένο Σάββατο) με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα και το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ειδικά για όσους είναι λάτρεις του “αθλήματος”.

Τα μοντέλα που βρίσκονται στο χώρο του θεάτρου είναι κάπου τριάντα και είναι όλα κατασκευασμένα από Κεφαλλονίτες αερομοντελιστές. Κάποια έχουν κινητήρα καυσίμου, κάποια είναι ηλεκτρικά και άλλα είναι ανεμόπτερα. Το μέγεθός τους καθορίζεται από την κλίμακα με την οποία είναι κατασκευασμένα και το άνοιγμα των φτερών τους μπορεί να φτάσει τα δύο ή ακόμη και τα τρία μέτρα.

Επόμενος στόχος του Συλλόγου είναι στο άμεσο μέλλον να γίνει μια εκδήλωση επίδειξης στο μοντελοδρόμιο στα Περατάτα, όπου θα μπορέσουν οι θεατές να θαυμάσουν τα μοντέλα και να  δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Για όσους επιθυμείτε να τα θαυμάσετε, μπορείτε σήμερα και αύριο να επισκεφθείτε την έκθεση στο δημοτικό θέατρο “Ο Κέφαλος”, στις ώρες 10:00 -14:30 και 18:00 -22:00.

aeromontelistes aeromontelistes-2 aeromontelistes-3 aeromontelistes-4 aeromontelistes-5 aeromontelistes-6 aeromontelistes-7 aeromontelistes-8 aeromontelistes-9 aeromontelistes-10 aeromontelistes-11 aeromontelistes-12 aeromontelistes-13

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer