Αίσθηση έχει προκαλέσει σε πολιτικούς κύκλους η δυναμική του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» πέντε μήνες μετά τις εκλογές.
Μεγάλη σύναξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου
Πολιτική
11/04/2011 | 12:03

Σήμερα 10 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στο Ενετικό, στα Τραυλιάτα. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των παραβρισκόμενων από τον επικεφαλή της παράταξης Θεόφιλο Μιχαλάτο για τα τεκταινόμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

mixalatos1

Συγκεκριμένα ο κ. Μιχαλάτος ενημέρωσε για την μέχρι σήμερα πορεία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και για τον τομέα ευθύνης, ύδρευση-αποχέτευση, που έχει αναλάβει.

Συντονιστής της συζήτησης που ακολούθησε ήταν ο παιδίατρος και Διευθυντής ΕΣΥ Ευάγγελος Ευαγγελάτος. Στη συζήτηση που ακολούθησε έλαβαν μέρος οι Μινέτος Διονύσιος, Φιλιππάτος Γεράσιμος, Φλαμπουράρης Ιωάννης, Παντελειός Ανδρέας, Μοσχόπουλος Ανδρέας, Κουταβάς Νικόλαος, Νικολετάτου Χάϊδω, Μαφρέδας Μιχαήλ, Σερέτης Ηλίας και άλλοι.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πρέπει να ορθώσει το πολιτικό αυτοδιοικητικό ανάστημά της για να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί τον τόπο μας σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία που βιώνουμε. Με την εξωστρέφεια που διακρίνει την παράταξη, να στηρίξει την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Μετά τη συζήτηση ακολούθησε γεύμα με συνοδεία καλλιτεχνικού προγράμματος ζωντανής μουσικής.

mixalatos2

mixalatos3

mixalatos4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer