Με την παρουσία αρκετού κόσμου και μυρωδιά θάλασσας έκοψαν την πίτα τους ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς
Κοπή πίτας με άρωμα θάλασσας…
Πρωτοσέλιδα
21/01/2013 | 10:11

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με την παρουσία αρκετού κόσμου και μυρωδιά θάλασσας έκοψαν την πίτα τους ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, την Κυριακή το πρωί, στο κτίριο υποδοχής των Κρουαζιερόπλοιων στο Μαϊστράτο.

Την κοπή έκανε ο Αρχιμανδρίτης Σπύρος Πετεινάτος, ενώ το παρόν έδωσαν, εκτός από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού Ευάγγελο Κεκάτο, και πολλά από τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Συγκεκριμένα, διακρίναμε το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, τον Λιμενάρχη Κεφαλονιάς Γιώργο Καλιτσουνάκη, τον Σπύρο Γαλιατσάτο, τον Γεράσιμο Στρίντζη, τον Παναγιώτη Ρασσιά, τον Σπύρο Σολωμό, το Διονύση Κοκόση, τον Θεοτόκη Καβαλλιεράτο, την Ειρήνη Στεφάτου και άλλους.

Ιδιαίτερο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Δήμαρχος προς όλους, ενώ ευχήθηκε υγεία και περισσότερο έργο τη νέα χρονιά. Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλοι ομιλούντες, όπως ο Λιμενάρχης, ο κ. Γαλιατσάτος και ο κ. Στρίντζης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν και οι Σαμαρείτες, αλλά και η ομάδα των μόνιμων Εγγλέζων κατοίκων του νησιού μας που έχει την ευθύνη για τον εθελοντικό καθαρισμό των κήπων έξω από το κτίριο της υποδοχής των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια. Τέλος, ο κ. Κεκάτος δεν παρέλειψε, λίγο πριν το τέλος, να ευχαριστήσει έναν από τους αφανείς ήρωες της ομολογουμένως πετυχημένης περσινής τουριστικής χρονιάς, τον Προϊστάμενο του τμήματος της τουριστικής ανάπτυξης Μιχάλη Πεβεράτο.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer