Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με εθελοντικό καθαρισμό της Παραλίας Λιβαδιού
Καθαρίζουμε την παραλία στο Λιβάδι!
Κοινωνία
02/06/2013 | 10:53

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με εθελοντικό καθαρισμό της Παραλίας Λιβαδιού, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, ώρα 09:00.

Ο θεσμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που εγκαινιάστηκε από τη Γενική Ολομέλεια των Ηνωμένων Εθνών στις 5 Ιουνίου 1972, γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1973. Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 θα είναι η 41η επέτειος εορτασμού του θεσμού και τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς θα την τιμήσουν και φέτος καθαρίζοντας την παραλία Λιβαδιού, την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Λίγα λόγια για το θεσμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος: Κάθε χρόνο, από τις 5 Ιουνίου 1973, η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος έχει διαφορετικό θέμα και φιλοξενείται από διαφορετική χώρα.

Η εβδομάδα εορτασμών φέτος θα διεξαχθεί στη Μογγολία και το θέμα της φετεινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι το Think.Eat.Save (Σκέψου. Φάε. Σώσε) και σκοπό έχει την αφύπνιση του κοινού σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των επιλογών διατροφής που κάνει.

 http://www.unep.org/wed/theme/

Προσκαλούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή, να συμμετάσχει στον καθαρισμό και να συμβάλει σε αυτήν τη θετική περιβαλλοντική δράση!

Τιμώντας το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2013, στο τέλος του καθαρισμού, θα προσφερθούν συμβολικά προϊόντα από το βιολογικό λαχανόκηπο των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς.

Ημερομηνία δράσης: Τρίτη 4 Ιουνίου 2013-παραλία Λιβαδιού, 09:00

Σημείο συνάντησης: Φυλακές-Λιβάδι

Ενδυμασία: άνετα ρούχα, κλειστά παπούτσια, καπέλο

Μην ξεχάσετε το αντιηλιακό σας! Και όσοι μετακινηθείτε με αυτοκίνητο, σκεφτείτε έξυπνα, σκεφτείτε οικολογικά, και μετακινηθείτε μαζί! Σας περιμένουμε!

ΣΚΕΨΟΥπρινΦΑΣκαιΣΩΣΕτο περιβάλλον!

periballon

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer