Η χορωδία - μαντολινάτα Αργοστολίου συμμετείχε στις εκδηλώσεις της ομογένειας για τον εορτασμό της 149ης επετείου της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
Η χορωδία Αργοστολίου στη Νέα Υόρκη!
 Ομογένεια
20/05/2013 | 00:02

Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα. Η αγαπημένη χορωδία της ομογένειας, η χορωδία – μαντολινάτα Αργοστολίου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό  της 149ης επετείου της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία και την Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» από κοινού με τους Συλλόγους «Κέφαλος».
Σύσσωμη η ομογένεια της Νέας Υόρκης παρακολούθησε την όμορφη εκδήλωση και συναυλία της χορωδίας στο Lincoln Center και νοστάλγησε τη όμορφη πατρίδα μέσα από τις γλυκές μελωδίες της μαντολινάτας και των χορωδών μας. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη τόσο για την αποστολή που έφθασε στην Αμέρική και για τους ομογενείς μας που «μύρισαν» έντονα το Κεφαλλονίτικο στοιχείο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας Γιώργος Ηλιόπουλος , ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Νίκος Μπάρδης , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» Γιάννης Χιόνης και Πρόεδροι των υπόλλοιπων επτανησιακών Συλλόγων.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γερασίμου για το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε για το e-kefalonia.net.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer