Περισσότερα από 30 ζευγάρια Βρετανών έχουν προγραμματιστεί να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά
Η μαγεία της Κεφαλονιάς νικά τον φόβο των ρίχτερ
Τουρισμός
12/02/2014 | 23:02

Το χορό του …Ησαΐα- στον απόηχο των ρίχτερ- αποφάσισαν να χορέψουν 32 ζευγάρια Βρετανών το καλοκαίρι στην πολύπαθη από τους σεισμούς Κεφαλονιά, στην οποία, μάλιστα, έχουν επιλέξει να ζήσουν περίπου 1000 Βρετανοί.

«Ο σεισμός έγινε και εμείς προχωράμε. Έχουμε ακόμη ήλιο» επισημαίνει με χαμόγελο, η εκπρόσωπος της βρετανικής παροικίας στην Κεφαλονιά, Ντόνα Ο’ Λίρι αναφερόμενη στην αντίδραση των Άγγλων που ζουν στο νησί.

Η Ο’ Λίρι ασχολείται με διοργάνωση τουριστικών κοινωνικών εκδηλώσεων στο νησί, ειδικότερα με γάμους Βρετανών. Ο προγραμματισμός της για 32 γάμους δεν έχει αλλάξει παρά τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις. Αντιθέτως, ένα ακόμη νεαρό ζευγάρι, ανέθεσε στην Ντόνα Ο’ Λίρι την προετοιμασία του γάμου τους για τον Ιούλιο.

Όλα δείχνουν ότι η σεισμική δραστηριότητα δεν θα επηρεάσει την τουριστική κίνηση του νησιού. Οι τουρίστες όχι μόνον δεν ακυρώνουν τις διακοπές τους αλλά κάνουν και νέες κρατήσεις.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται, εν τω μεταξύ, οι επισκευές στις υποδομές της Κεφαλονιάς προκειμένου η ζωή να ξαναβρεί τους κανονικούς της ρυθμούς το συντομότερο δυνατόν.

kefalonia-gamos

Πηγή: ΑΝΤ1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer