Χριστίνα μας, η Κεφαλονίτικη, η Σαμική γη που τόσο λάτρευες, να σου δώσει την αιώνια γαλήνη
Η Κεφαλονίτικη διασπορά θρηνεί τον πρόωρο χαμό της Χριστίνας
 Ομογένεια
18/06/2016 | 18:13

Η Κεφαλονίτικη διασπορά θρηνεί τον πρόωρο χαμό μιας δυναμικής και εμπνευσμένης ηγετικής παρουσίας, μα πάνω απ’ όλα μιάς αθόρυβα μεγάλης φιλανθρώπου, της Χριστίνας Μουρίκη-Σπυράτου..

Η Χριστίνα σε όλη της τη ζωή ήταν ηγετικά, “η πανταχού παρούσα Κεφαλονίτισα” για τα συλλογικά μα πρωτίστως για τα φιλανθρωπικά δρώμενα της Ελληνικής παροικίας του Σικάγο.

Στην Ομοσπονδία”ΟΔΥΣΣΕΥΣ” υπήρξε ιδρυτική Αντιπρόεδρος και πάντα με το χαμόγελο και την επιβλητική δικηγορική σύνεση, διορατικότητα και σιγουριά ήταν η φωνή του ορθού, του δίκαιου και του νόμιμου.

Με μακράν θητεία πρόεδρος του Γυναικείου Συλλόγου του Σικάγο “Αγιος Γεράσιμος” και δραστήριο μέλος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας του Σικάγο με τη δράση της, τις επιστημονικές της γνώσεις και το αγνό της χαμόγελο είχε κερδίσει την αγάπη το σεβασμό και την αναγνώριση όλων των συμπατριωτών της.

Χριστίνα μας, η Κεφαλονίτικη, η Σαμική γη που τόσο λάτρευες, να σου δώσει την αιώνια γαλήνη.

Στο Μάκη, τη Βερονίκη, την Κατερίνα και τον Αλέξη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και υποσχόμαστε να τους συμπαρασταθούμε για να συνεχίσουν τον φιλανθρωπικό έργο που εσύ ξεκίνησες.

Θα ζεις πάντα στις καρδιές και στη αιώνια θύμισή μας.

Οι φίλοι και συνεργάτες σου από την

Ομοσπονδία “ΟΔΥΣΣΕΥΣ”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer