Το γνωστό μοντέλο, ανιψιά του συμπατριώτη μας ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου και ο σύζυγός της Ανδρέας Βασιλείου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
Η Ελένη Ευαγγελάτου βάφτισε την κόρη της!
Life
07/01/2013 | 13:00

Την μικρή της πριγκίπισσα βάφτισε χθες στην Αγία Παρασκευή η Ελένη Ευαγγελάτου. Το γνωστό μοντέλο, ανιψιά του συμπατριώτη μας ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου και ο σύζυγός της Ανδρέας Βασιλείου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η μελαχρινή καλλονή που έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς και γνωρίσαμε καλύτερα στο πλευρό του Βασίλη Δρυμούση στην εκπομπή “Showbiz news” στο Alter βάφτισε την πανέμορφη κορούλα της σε μια οικογενειακή τελετή με λίγους καλούς φίλους. Το όνομα της μικρής είναι Μαρία Ελπίδα και στο μυστήριο βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Η όμορφη Κεφαλονίτισσα παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2011 τον σύντροφό της Ανδρέα Βασιλείου που είναι  αστυνομικός στην ομάδα Ζ και πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει στο δημαρχείο και είχε ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στο οποίο είχε δώσει το “παρών” και ο θείος της Κώστας Ευαγγελάτος.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer