Η Miss Lyk παρουσιάζει τις ετήσιες ζωδιακές προβλέψεις για το 2013. Καλή χρονιά σε όλους!
Ευχές και ζωδιακές προβλέψεις για το 2013
Ζωδια
07/01/2013 | 15:10

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)

Αγαπημένε μας Κριέ, σου ευχόμαστε το νέο έτος να αποκαταστήσει όλα τα κενά που δημιούργησαν τα περασμένη έτη στον τομέα των σχέσεών σου. Για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα χαμογελάσεις από τις ευχάριστες επικοινωνίες που θα σου χαρίσει ο Δίας, ενώ το β’ εξάμηνο του 2013 θα μπορέσεις να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο σταθερή και ασφαλή.  Η νέα χρονιά έχει να σου δώσει σημαντικά δώρα, αρκεί να κάνεις έξυπνες επιλογές, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Φίλε μας Ταύρε,  σου ευχόμαστε το 2013, να φέρει στη ζωή σου τις μοιραίες αλλαγές που θα εκπληρώσουν κάθε προσδοκία σου! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού αλλά και οι εκλείψεις του 2013, θα κάνουν το νέο έτος ιδιαίτερα «σημαδιακό» αλλά και καταλυτικό για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην ζωή σου. Ο Δίας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα σου χαρίσει απλόχερα τα δώρα του στον τομέα των οικονομικών σου, ενώ από τον Ιούνιο, θα τονώσει τον επικοινωνιακό τομέα της ζωής σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Φίλε μας Δίδυμε, σου ευχόμαστε το 2013 να είναι το τυχερό σου έτος, κατά το οποίο θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες σου και θα καταφέρεις επιτέλους να ανεβάσεις και τον τομέα των οικονομικών σου. Ο Δίας από το ζώδιό σου, μπορεί να φανεί ευεργετικός μέχρι τον Ιούνιο του ’13 ενώ και στη συνέχεια θα μπορεί να γεμίσει τα κενά της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6-22/7)
Αγαπημένε μας Καρκίνε, σου ευχόμαστε το 2013 να βρεις και πάλι την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να απολαύσεις την χαρά, τον έρωτα, αλλά και την τύχη που σίγουρα θα εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σου! Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, είναι η περίοδος που μπορείς και πάλι να λάμψεις από ικανοποίηση !!!

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Φίλε μας Λέοντα, σου ευχόμαστε το 2013 να φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους που θα στηρίξουν τα όνειρα και τις επιλογές σου. Ο Δίας από τους Διδύμους, θα φροντίσει να κάνεις νέες και πολύ σημαντικές γνωριμίες. Η δύναμη, η ελπίδα και το όνειρο, θα σε βοηθούν σε όλη την διάρκεια του 2013 να συνεχίζεις τον αγώνα και να βάζεις την ζωή σου σε μία σειρά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Για σένα αγαπημένε μας Παρθένε σου ευχόμαστε να πετύχεις την επαγγελματική αποκατάσταση που προσμένεις, να γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους αλλά και να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα !  Το 2013 να είναι ένα έτος δημιουργικό και αξέχαστο!

ΖΥΓΟΣ  (23/9-22/10)

Φίλε μας Ζυγέ, σου ευχόμαστε το 2013 να είναι ένα γαλήνιο έτος, με κέρδη και εκπλήρωση προσδοκιών, αλλά και επαγγελματικές εξελίξεις που θα σου δώσουν και πάλι το κίνητρο να παλέψεις για τους στόχους σου! Ο έρωτας, ας πάρει αυτή τη χρονιά τη μορφή που εσύ θέλεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Φίλε μας Σκορπιέ, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να σχηματίζει θετικές όψεις με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και στη συνέχεια με το Δία, το 2013 είναι η χρονιά που μπορείς να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση. Σου ευχόμαστε λοιπόν, το 2013, να είναι η αρχή μίας νέας ζωής!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Το 2013 αγαπημένε μας Τοξότη, ευχόμαστε να είναι το έτος κατά το οποίο θα χτίσει σταθερές σχέσεις αλλά και συνεργασίες! Η τύχη είναι στα χέρια σου και εσύ αυτή τη χρονιά μπορείς με τις επιλογές σου, να φέρεις το «παιχνίδι» στο σημείο που εσύ θέλεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Τα δύσκολα αρχίζουν να περνούν και το 2013 είναι η χρονιά που όλα μπορούν επιτέλους να αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά! Σου ευχόμαστε λοιπόν αγαπημένε μας Αιγόκερε, κάθε φιλοδοξία σου να γίνει πραγματικότητα και επιπλέον, τα «δώρα» του Δία που θα έρθουν στη ζωή σου από τον Ιούνιο του 13, να είναι τυχερά και να ανταμείψουν κάθε προσδοκία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Σου στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας, για ένα έτος δημιουργικό, επεκτατικό και δυνατό, αγαπημένε μας Υδροχόε! Ο έρωτας μπορεί να σου χαρίσει και αυτή τη χρονιά δυνατές συγκινήσεις. Η δουλειά σου μπορεί να σε ανταμείψει, εφόσον σηκώσεις τα μανίκια και αρχίζεις να δουλεύεις σκληρά και παραγωγικά!  Το 2013 λοιπόν, μπορεί να είναι η χρονιά κατά την οποία θα βάλεις τις βάσεις στη ζωή σου!

ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)Όλες οι ευχές μας για το νέο έτος, θα  γίνουν πραγματικότητα αγαπημένο μας Ψαράκι, αφού το σύμπαν σου χαρίζει απλόχερα το 2013 τα δώρα του. Ας είναι λοιπόν αυτή η χρονιά εργατική, ερωτική, ελπιδοφόρα και ας γίνει ο σταθμός για τον προορισμό που έχεις θέσει!

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer