Στο αμέσως προσεχές διάστημα η Κυβέρνηση προτίθεται να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο «Αθηνά» που προβλέπει συγχώνευση των ΤΕΙ όλης της χώρας με το δικό μας ΤΕΙ να είναι ψηλά στη λίστα προς κατάργηση.
Βλάχος: Μετά το Μαντζαβινάτειο ακολουθεί και το TEI;
Πολιτική
21/01/2013 | 22:17

Συντοπίτες και συντοπίτισσες

Στο αμέσως προσεχές διάστημα η Κυβέρνηση προτίθεται να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο «Αθηνά» που προβλέπει συγχώνευση των ΤΕΙ όλης της χώρας με το δικό μας ΤΕΙ να είναι ψηλά στη λίστα προς κατάργηση.  Αν και οι κινητοποιήσεις για το ΤΕΙ θα έπρεπε να είχαν αρχίσει όχι σήμερα αλλά χθες, γιατί το κλείσιμο του ΤΕΙ θα βάλει την οριστική ταφόπλακα όχι μόνο στο Ληξούρι αλλά σε ολόκληρη την Κεφαλλονιά, έστω και τώρα την ύστατη στιγμή, καλώ όλους τους φορείς του Νομού, όλα τα κομματικά στελέχη και το λαό να ξεσηκωθούμε για να κρατήσουμε τα ΤΕΙ πριν είναι πολύ αργά. Να θυμίσω σε όλους ότι κάποτε έκλεισε η ΒΕΣ και το Ληξούρι μαράζωσε για τα επόμενα τριάντα χρόνια.

 

ΥΓ1. Θα μου ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη επί αυτού του θέματος και την ενημέρωση συγχρόνως για τις ενέργειες που έχει κάνει, του Προέδρου των ΤΕΙ κ. Μαραβέγια ( ελπίζω ανάμεσα στον πολύτιμο χρόνο που διαθέτει για εμφανίσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα και την ενδεχόμενη προετοιμασία της πολιτικής του καριέρας να βρει το χρόνο να τοποθετηθεί δημόσια επ’  αυτού).

 

ΥΓ2.  Ελπίζω και οι ζωόφιλοι του Ληξουριού με τον ίδιο ζήλο που κινητοποιήθηκαν για τις φόλες και τα αδέσποτα, να μας κάνουν την ύψιστη τιμή να κινητοποιηθούν και γι’  αυτό το ζήτημα ζωής και θανάτου για τον τόπο.

 

ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer