Ένα ακόμη στοιχείο που έγινε γνωστό είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον κρατήσεων από και προς την Κεφαλονιά και από οργανωμένα γκρουπ Ελλήνων τουριστών.
Αυξημένη η ζήτηση για τα δρομολόγια προς Κεφαλονιά
Τουρισμός
20/04/2014 | 12:34

Αύξηση αναμένεται φέτος στην κίνηση της ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέσει τη Ζάκυνθο με το λιμάνι της Πεσσάδας στη γειτονική Κεφαλονιά και το γεγονός αυτό επεσήμανε μιλώντας στην εφημερίδα μας ο πράκτορας του πλοίου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο κ. Κώστας Χιώνης.
Αυτό που έγινε γνωστό από τον ίδιο, είναι πως φέτος τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά από την αρχή ως την λήξη της περιόδου δρομολόγησης του πλοίου δηλαδή από τις 15 Μάη μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.
Καθημερινά θα πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια πρωί και απόγευμα, ενώ το αρμόδιο Υπουργείο έχει δώσει το πράσινο φως ώστε να πραγματοποιείται και τρίτο δρομολόγιο ημερησίως σε περίπτωση που υπάρχει ζήτηση από το επιβατικό κοινό.
Ένα ακόμη στοιχείο που έγινε γνωστό από τον κ. Χιώνη, είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον κρατήσεων από και προς την Κεφαλονιά και από οργανωμένα γκρουπ Ελλήνων τουριστών.
Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν πως οι πρόσφατοι σεισμοί που έπληξαν το νησί δεν επηρέασαν την ζήτηση για Κεφαλονιά και το ενδιαφέρον των επισκεπτών παραμένει έντονο.
«Τα δρομολόγια έχουν καθοριστεί από τώρα για τις 8.00 το πρωί από Πεσσάδα, 10.00 το πρωί από Ζάκυνθο και 6.00 το απόγευμα από Πεσσάδα και 8 παρά τέταρτο από Ζάκυνθο. Τα δρομολόγια αυτά θα γίνονται καθημερινά από τις 15 Μαΐου και όχι μόνο Ιούλιο και Αύγουστο όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι. Το γεγονός είναι ενδεικτικό της ζήτησης που υπάρχει και είναι μεγαλύτερη από πέρυσι» τόνισε ο κ. Χιώνης, συμπληρώνοντας πως τα δρομολόγια θα γίνονται από το πλοίο ΒΑΣΟΣ Κ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής και πέρυσι.
«Οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται από τουριστικά γραφεία για ξένους τουρίστες αλλά υπάρχει ζήτηση και από Έλληνες. Σε σχέση με πέρυσι υπάρχει μεγάλη διαφορά!» σχολίασε, συμπληρώνοντας πως τα προβλήματα από το σεισμό περιορίζονται στο Ληξούρι.

zeugari_kefalonia
Από το ermisnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer