Με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθανασίου Σκορδά και του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη
Έως το τέλος 2014 το σύστημα εισροών-εκροών στα πρατήρια Κεφαλονιάς
Κοινωνία
23/02/2014 | 19:35

Παρατείνεται μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014, η καταληκτική ημερομηνία εγκατάστασης και παραγωγικής λειτουργίας Ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου εισροών- εκροών για τα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού Κεφαλληνίας.

Αυτό ορίζει απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθανασίου Σκορδά και του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, ενώ το υπόλοιπο χρονοδιάγραμμα τηρείται κατά γράμμα.

Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα και λουκέτα θα είναι από την 1η Απριλίου οι βενζινοπώλες που δεν θα έχουν συνδέσει έως τις 31 Μαρτίου τα συστήματα εισροών- εκροών των πρατηρίων τους με τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Προβλέπονται πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ και αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.

Οι έλεγχοι αφορούν στα πρατήρια Αττικής και Θεσσαλονίκης (1ος κύκλος) που είχαν ήδη την υποχρέωση να συνδεθούν μετά την 27 Αυγούστου 2013 αλλά για διάφορους τεχνικούς λόγους καθυστερούσαν.

’

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer