Το iphone των… φτωχών φημολογείται ότι ετοιμάζει η Apple, προκειμένου να προλάβει την επέκταση της Google στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας
Έρχεται το νέο… φθηνό iphone 5!
Κοινωνία
10/01/2013 | 19:57

Το iphone των… φτωχών φημολογείται ότι ετοιμάζει η Apple, προκειμένου να προλάβει την επέκταση της Google στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, που επικαλείται πηγές μέσα από την εταιρία, το νέο κινητό, το οποίο θα είναι έτοιμο εντός του 2013, θα έχει τα χαρακτηριστικά του iphone 5 και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 75 και τα 114 ευρώ.

Η Apple ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει την είδηση, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι η μείωση τιμών θα επιτευχθεί με την αντικατάσταση του αλουμινίου με πολυανθρακικό πλαστικό. Επίσης, δεν αποκλείεται να γίνει «ανακύκλωση» ανταλλακτικών και εξαρτημάτων από παλαιότερα μοντέλα του iphone.

Η ταυτόχρονη πώληση διαφορετικών μοντέλων iphone θα είναι άλλη μια καινοτομία της εταιρίας.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, Στιβ Τζομπς, υποστήριζε ότι η εταιρία έπρεπε να κυκλοφορεί στην αγορά μικρό αριθμό προϊόντων, τα οποία να είναι καινοτόμα και υψηλής αισθητικής.

Ο νυν διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, έχει αρχίσει να τροποποιεί την πολιτική του. Ήδη στα ράφια των πολυκαταστημάτων φιγουράρει μαζί με το παλιό και το νέο ipad (το μίνι).

Πάντως, η εταιρία παρόλο που συνεχίζει να είναι η πρώτη σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, το τρίτο τετράμηνο του 2012 είδε την παγκόσμια κυκλοφορία του iphone να περιορίζεται στο 14,6% της αγοράς. Το αντίστοιχο ποσοστό την ίδια περίοδο του 2011 ήταν στο 23%.

Και το facebook ετοιμάζει «έξυπνο» κινητό;

Φουντώνουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα ότι και ο ιδρυτής του facebook ετοιμάζει έξυπνο κινητό. Πρόσφατα στο inbox των δημοσιογράφων τεχνολογίας στο facebook ήρθε ένα μήνυμα από το site κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έλεγε: «Ελάτε να δείτε τι φτιάχνουμε».

Από τότε έχουν αρχίσει τα σενάρια με επικρατέστερο αυτό που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ συνεργάζεται με την HTC για κατασκευή κινητού.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer