Ο αγώνας είχε όπως κάθε χρόνο, φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες του νησιού μας που υποφέρουν οικονομικά.
Ένα ματς ισοπαλίας και αγάπης στο Καραβόμυλο
Κοινωνία
06/01/2013 | 09:52

Φωτορεπορτάζ: Αριστέα Χαριτάτου

Στο γήπεδο του Καραβόμυλου για τέταρτη χρονιά (ο φωτογραφικός φακός μας ήταν εκεί για τρίτη χρονιά) και πραγματικά η ποδοσφαιρική ομάδα του Τσάγκου και του Κόκκορα μας επιφύλασσε εκπλήξεις…. Χειροκροτήματα, γέλια και πειράγματα μέχρι δακρύων. Μας ανησύχησε λίγο η ομάδα του Κώστα (κόκκορα), μιάς και ο αγαπημένος φίλος και τερματοφύλακας, Πέτρος Δευτεραίος, δεν είχε προετοιμαστεί καλά!!!! Δύο γκολ έφαγε στο πρώτο ημίχρονο…. Πρόοδο σημείωσε φέτος ο Δημήτρης Σπαθής ενώ απροετοίμαστος φάνηκε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας… Έκπληξη ο Θόδωρος Γαλιατσάτος…Είχε την γλυκιά Γιώτα να τον εμψυχώνει από τις κερκίδες… Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους απολαύσαμε πραγματικά… Μπράβο σας… Είστε παράδειγμα για τους νεότερους….
Μας έλειψε η χιουμοριστική εκφώνηση του Κυριακούλη, αλλά ο Αλέξης Γουντινάκης μας απογείωσε με τις μουσικές επιλογές του. Αφιλοκερδώς στην πρώτη γραμμή έστησε τα μηχανήματα και τα ηχεία και περάσαμε ένα 3ωρο (σχεδόν), ευχάριστα. Όσο για την καθιερωμένη ψησταριά; Πολλά συγχαρητήρια στον ψήστη!!!
Ο αγώνας είχε όπως κάθε χρόνο, φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες του νησιού μας που υποφέρουν οικονομικά. Το τέλος του αγώνα έκλεισε με ισοπαλία (4-4) και μας έκανε να ανυπομονούμε για το επόμενο ραντεβού. Δεκέμβρη του 2013! Θα είμαστε και τότε όλοι εκεί! Στα στοιχήματα μας φέτος πέσαμε έξω….

Φίλοι Τσάγκου:Αλεξάτος, Δευτεραίος, Νικολάτος, Μάκ. Βαλλάτος, Καψογιώργος, Τασ. Βαλλάτος, Γιαν. Βαλλάτος, Μωραϊτης Νικ., Δελαπόρτας, Καβαλλιεράτος, Βουκελάτος Θ., Τελ. Αμούργης, Ζησιμάτος, Μιχαλάτος, Καλιβωκάς.

Φίλοι Κόκκορα: Δευτεραίος, Χαριτάτος, Σταμούλης, Κ. Βιτωράτος, Διγαλέτος, Χριστοδούλης, Δ. Σπαθής, Γ. Πολυχρονάτος, Β. Μωραίτης, Δρακουλόγκωνας, Φιλιππάτος, Π. Μπαζάρογλου, Κ. Άννινος, Κ. Νικολοβιέννης, Γιαν. Πολυχρονάτος. (sporthea.blogspot.com)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer